среда, 15. децембар 2021.

“Generalovi” NarkoVojnici iz Čelinca: Komandir Policijske stanice Railić, inspektor Modić, narkodileri Puriša, Purke, Duka

Narko"General" Kostrešević


Piše: Slobodan Vasković


1.

Narko”General” Siniša Kostrešević monstruozni je zločinac koji ne pokriva samo transporte droge, velikih tovara, štiti mikro mreže dilera, koje rade po Banjaluci i okolnim gradovima, već i silovatelje.


2.

Krenuću danas od njegovog rodnog Čelinca, u kojem “General” ima uigranu ekipu narkodilera koji su pod zaštitom Dragana Railića, komandira Policijske stanice Čelinac i inspektora Miroslava Modića zvanog Meslo.


Dragan Railić

3.

Miroslav Modić je zet Kostreševića. Modić je kadar SND, i predsjednik MZ Štrbe-Grabovica, iako kao policajac ne bi smio biti ni u jednoj stranci.  


Miroslav Modić Meslo
4.

Modić je, svojevremeno, počinio teško krivično djelo - silovanje jedne djevojke iz Čelinca, ali nije odgovarao, jer ga je zaštitio drugi silovatelj, takođe policajac, i njegov rođak Goran Modić, zvani Bager.


Dragan Predić i Goran Modić
Goran Modić Bager nije samo višestruki silovatelj, već je u ratu prodavao tijela ubijenih članova bošnjačkih porodica, Monstruozna osoba koja je u izvanrednim odnosima sa Draganom Predićem,  odbornikom Sekte u Čelincu, prvim rođakom Miše Partala, šefa obezbjeđenja Milorada Dodika. On je i  predsjednik FK "Čelinac" i blizak prijatelj Vice Zeljkovića, takođe, narkodilera.

Bager je član "Crveni Kombi" partije i njen funkcioner u Čelincu. Stranka zločinaca, tu nema nikakve dileme.


5.

Modića-Meslu sada štiti šurak - “Narko”General” Kostrešević, a on i ostali navedeni njegove narkoposlove - prodaju skanka i kokaina na području Čelinca.


6.

“Generalovi” dileri koji prodaju skank i kokain u Čelincu, ali i na široj teritoriji, su Damir Đurić zvani Puriša.


Damir Ostojić (likvidiran) i Damir Purić Puriša
Damir Đurić zvani Puriša bio je u jako dobrim odnosima sa Damirom Ostojićem koji je likvidiran u “sačekuši” 05.09.2018. godine.

7.

Takođe je bio i u odličnim odnosima i sa ubijenim Željkom Kovačevićem.


Željko Kovačević, ubica Krunića, ubijen tokom napada 

Kovačević, Benedij Đukanović i Emiliom Baldo, uz pomoć Rodoljuba Gajića, likvidirali su Slavišu Krunića, 22.04.2019. godine.


Tokom bijega sa mjesta zločina Benedi je pucao u Kovačevića koji je iskrvavio.


Benedi, Baldo, Gajić

8.

Ubistvo Krunića naručio je Saša Milaković, a organizovao Ljuban Ećim.

Ljuban Ećim, ubica i zločinac

9.

Ećimova veza sa Kostreševićem je Igor Peulić pripadnik Uprave za borbu protiv terorizma, odjeljenje Banjaluka.


Igor Peulić, narkodiler, ubica i zločinac

10.

Puriša je više puta presuđivan zbog raznih krivičnih dijela, a veliki je prijatelj svih banjalučkih dilera.


Darijan Đurić Purke

Diler je i njegov sin Darijan Đurić, zvani Purke.

11.

“Generalov” narkodiler je i Duško Dragojević zvani Duka.


Duka je, svojevremeno, radio za zelenaša Branu Smiljanića, koji je presuđen na dugogodišnju robiju, a bio je zadužen da tuče i maltretira žene koje nisu vraćale dugove i kamate.


Duško Dragojević Duka

Dragojević je jedno vrijeme radio i za Ljubu Simića, vlasnika marketa AS, i njegovog sina Miroslava.
Miroslav Simić

12.

Miroslav Simić je budući zet Saše Begovića, velikog narkoprevoznika Međunarodnog NarkoGanga, čiji je izvršni organ Narko”General” Kostrešević, a vode ga Ljuban Ećim, Igor Dodik, Zoran Stevanović, Siniša Mijatović i Dejan Ilić Tigar. (nastaviće se)