четвртак, 27. мај 2021.

Žunićeve Heroinske Veze: Žunić, šef Kluba poslanika SNSD-a, štiti dilere heroina, opake, ubitačne droge; Žunić stoji i iza kriminalaca, koji naoružani pljačkaju benzinske pumpe; Kada dileri i pljačkaši budu otkriveni, Žunić sve zataškava i sprečava njihovo drakonsko kažnjavanje

Igor Žunić, zaštitnik dilera Heroina 


Piše: Slobodan Vasković


1.

Igor Žunić, šef Kluba poslanika Sekte u srušenom parlamentu Rerpublike Srpske, zaštitnik je derventskih dilera droge, o čemu sve znaju i u vrhu Crvene Sekte, ali i u vrhu Ministarstva unutrašnjih poslova.


Kod visoke funkcionerke iz Dervente policija je 08.04.2021. godine pronašla vrećicu heroina.


2.

Upravo na Žunićevu intervenciju, cijeli slučaj je zataškan, jer je vrećica heroina, u kojoj je te opake droge bilo u količini za dilanje, a ne samo za ličnu upotrebu, pronađena kod njegove bliske, intimne prijateljice, “uvažene” članice Sekte, visoke funkcionerke republičkog Fonda, kćerke “uvaženog” člana SNSD-a, koje šef Kluba poslanika Crvene Sekte štiti.

3.

Da se policija u Republici Srpskoj zaista bavi svojim poslom, a ne zaštitom dilera, i da je Sekta zaista politička partija, a ne Zločinačka organizacija, Žunić bi bio u pritvoru zbog zaštite dilera najopakije droge - heroina, a zajedno sa njim i njegova štićenica.



Međutim, Žunić i njegova štićenica su zaštićeni, umjesto da su teško kažnjeni zbog posjedovanja heroina i zataškavanja tog kriminalnog akta.


4.

Bliskost Žunića sa osobom kod koje je u polnom organu pronađena kesica heroina isuviše je velika da bi se on mogao na bilo koji način isključiti iz poslova sa tim opijatom, bez temeljne istrage. 


Istrage nije bilo, jer je Žunić samo jedan u nizu visokih funkcionera Crvene Sekte koji su duboko upleteni sa dilerima teških opijata i koji učestvuju u njihovom prometu. 


5.

Žunić, koji sebe lažno pokušava predstaviti kao “tolerantnog, istinoljubivog” navodnog političara, suštinski je teški kriminalac što se bavi svim vrstama i najprljavijih poslova. O jednom dijelu njegovih kriminalnih radnji sam već pisao, ali njegova Heroinska Zločinačka Aktivnost prevazilazi sve zlo koje je počinio.

Igor Žunić, zaštitnik dilera heroina

6.

Idemo redom.


Nezavisne novine su 08.04.2021. godine objavile zaista interesantnu vijest pod naslovom “Djevojka iz Derventa krila drogu u polnom organu”.


U vijesti nije objavljeno ime te osobe, osim da su “policajci morali angažovati ginekologa” da bi pronašao i izvadio drogu iz tog vrlo intimnog dijela tijela dilerke heroina.


7.

Dilerka Heroina, ujedno Žunićeva intimna prijateljica, je, takođe, i direktorica poslovnice Fonda PIO u Derventi Maja Dubov, koja je na tu poziciju došla zahvaljujući bliskosti sa Žunićem i činjenici da je njen otac Nikola Dubov, kao i ona, funkcioner Sekte, odnosno SNSD-a Milorada Dodika.


8.

Upravo je kod Maje Dubov, Žunićeve prijateljice i direktorice Poslovnice Fonda PIO, pronađen heroin u intimnom dijelu tijela, ali Žunić je sve zataškao, pa je Dubov ostala direktorica poslovnice Fonda PIO, a samim tim, sasvim izvjesno, nastavila sa svojim dilerskim poslovima koji joj donose dodatnu zaradu.


Maja Dubov, dilerka heroina
i direktorica poslovnice Fonda PIO u Derventi 

9.

Navedeno je samo jedan u nizu dokaza da su narkotici glavni “politički” proizvod koji Sekta nudi građanima, kao i dokaz da Sekta intenzivno radi na biološkom uništenju naroda - djecu truju narkoticima, one koje im se suprotstave slamaju progonom i izgonom iz BiH, odnosno Republike Srpske, a ostale drže kao roblje, koje nemilosrdno pljačkaju i truju.


10.

Žunić i Dubov samo su dio ogromne narkomreže koja je još uvijek najčvršći dio Sekte i MUP RS, koji ih štiti, a u svakom gradu, opštini, naselju…, postoje dileri koji rade svoj ubilački posao i koji su pod pokroviteljstvom visokih funkcionera SNSD-a Milorada Dodika. 


Dodik, Kum "Kriminalnog Sindikata"

11.

Sve njih štiti upravo Dodik, koji je, zajedno sa Draganom Lukačem (uprkos ogromnoj međusobnoj netrpeljivosti) na vrhu te monstruozne Piramide NarkoKlanova!!!


Dodik i Dragan Lukač, Kumovi "KS" koji su
trenutno u teškom sukobu oko raspodjele prljavog novca

12.

U Derventi je za poslove zaštite Dodikov “Kriminalni Sindikat” ovlastio Žunića da štiti dilere heroina (i druge dilere), a samim tim je i on direktan učesnik tih jezivih poslova.


13.   

Njegova intimna prijateljica, dilerka heroina i direktorica poslovnice Fonda PIO u Derventi, Maja Dubov kćerka je Nikole Dubova, kanadidata SNSD-a na lokalnim izborima 2020. godine u Brodu. 

14.

Nikola Dubov je dugogodišnji funkcioner SNSD-a u Brodu i preko stranačkih veza, preciznije preko Monstruma Žunića, svoju kćerku Maju Dubov smjestio je na poziciju direktorice poslovnice Fonda PIO u Derventi.

Nikola Dubov i Igor Žunić
15.
Nakon pronalaska heroina u polnom organu Maje Dubov, Žunić je potegao sve svoje veze i spriječen je postupak njene suspenzije sa pozicije direktorice, o čemu svjedoče i zvanični podaci sa sajta Fonda PIO, gdje je navedeno da je dilerka i dalje direktorica.


16.

Uz sve to, Žunić je spriječio i njeno kažnjavanje zbog dilanja, jer bi i on mogao da, ukoliko bi se otvorila i istražila ta nedjela njegove intimne prijateljice, biti teško kažnjen zbog učešća u tim radnjama; Zaštita dilera podjednako je kažnjiva kao i samo dilanje, posebno tako teških i ubilačkih narkotika, kao što je heroin.


17.

Nije tu kraj priče o Maji Dubov, kojoj je, osim dilanja, banditizam drugi “hobi”, jer joj se može, budući da je štiti Žunić.

 

Maja Dubov je prije dvije godine učestovala u pljački benzinske pumpe sa još dva mladića iz Dervente; Ona im je bila vozač. 


Maja Dubov, dilerka heeroina, direktorica poslovnice Fonda PIO
i pljačkašica 

Pljačkaši su uhapšeni, ali je “sređeno” da lažno svjedoče kako Dubov nije učestovala sa njima u pljački.


18.

Sve je sredio Igor Žunić, teški zločinac, kriminalac, zaštitnik dilera opakih, ubilačkih droga, kao što je heroin i naoružanih kriminalnih bandi! Poslijeratni Džeparoš Žunić daleko je dogurao u kriminalnoj hijerarhiji. (nastaviće se)