среда, 19. мај 2021.

Lukačevim Kerovima i ostalim Džukelama koje mi prijete likvidacijom


Piše: Slobodan Vasković (samo danas kao Doktor Dulitl)


1.

Dragan Lukač, Kum “Kriminalnog Sindikata”, kojeg je njegov unutarmafijaški protivnik Milorad Dodik, takođe, Kum “Kriminalnog Sindikata”, potpuno ogolio, pokazujući da on Dodik, a ne Lukač, ima punu kontrolu nad Željkom Cvijanović i brojnim drugim osobama iz Lukačevog okruženja, kao što je Dragica Đukić, Načelnik službe ministra (unutrašnjih poslova), bijesan što je javno pokazano da je bez dizgina u rukama i da malo čim upravlja, napujdao je svoje Kerove, Avlijanere i ostale Džukele da mi prijete likvidacijom. Jer sam sve brojne nedostatke u njegovom Kundaku precizno naveo i objavio.


2.

Jedan od tih je Avlijaner Zoran Markovinović iz Drvara koji je nemoćno  zalajao u “komentaru” ispod mog teksta “Težak sukob u Režimu: Cvijanovićka izdala Lukača po Dodikovom nalogu i poništila sopstvenu odluku o imenovaju Kovačića u čin Glavnog inspektora koju je donijela na Lukačev prijedlog; Očekuje se žestok odgovor Lukača na Dodikov teški šamar (dokumenti)”.


3.

Markovinovićev sipljivi lavež FB je preveo kao: Vaskovic novinar iz tunela.Izađi pred Lukača i reci to javno u lice,zašto kao p...a stalno se kriješ.Budi junak i izađi iz ilegale


4.

Glupa Džukela, laje za pomije, a ne zna da ja nisam ni u kakvom tunelu, niti ilegali; Štaviše, potpuno mirno i slobodno živim, krećem se, radim. Slobodan sam čovjek i živim gdje ja hoću, svojom voljom, a ne gdje bi to drugi htjeli. I ne žalim se.


5.

Ker umišlja da je kao njegov gazda Lukač, pa škamuće - Izađi pred Lukača i reci to javno u lice,zašto kao p...a stalno se kriješ.


Da javnost zna, za Avlijanera mi nije bitno - Bio sam sa Lukačem 24.09.2015. godine na tajnom sastanku, “Oči u Oči”, jedan kraj drugog, za istim stolom, uz prisustvo dva svjedoka.


Zamislite kakav je to nakazni sistem kada ministar unutrašnjih poslova mora da se tajno sastaje sa jednim blogerom?! Nema potrebe dalje opisivati tu jezivost.


6.

Bilo je to dvije sedmice nakon što je Lukač poslao jednog od svojih Kerova da me džipom 10.09. 2015. satare na Vlašiću, ali mu to nije pošlo za rukom. Vješt sam vozač; Bilo je to samo par dana nakon što me njegov “vojnik” udario ramenom ispred ulaza gdje je živjela moja porodica u Banjaluci.


7.

Uprkos tim nasilnim nasrtajima otišao sam na taj sastanak, koji je tražio Lukač, jer ga se ne plašim. Nije bilo prijatno druženje: Ni njemu, ni meni. Rekli smo jedan drugom šta smo imali, uz obavezu da rečeno ostane među nama. 


8.

I dan danas poštujem taj dogovor, kao što ga poštuje i on. Kada prestane da ga poštuje, napisaću šta se sve izgovorilo na tom sastanku, a reklo se mnogo toga teškog, neprijatnog, optužujućeg…


9.

Ne prepričavam privatne razgovore, to je stvar ličnog poštovanja, ali i uvažavanja sagovornika, ko god on bio; Čak i kada je Lukač u pitanju; Isti onaj Lukač koji je bezbroj puta prijetio pred svjedocima (kao što je to bilo 07.06.2016., kada je lično konstatovao da ću biti fizički uklonjen; Potom u sred MUP-a, imam objavljeno - da ne tražim datum…, pa prijetnje vješanjem, trovanjem, paljenjem na lomači…, likvidacijama na različite načine tokom dugog niza ostalih godina), tako da stajem na ovom mjestu. 


10.

Ukoliko Lukač krene da priča o tome šta je sve rečeno na tom sastanku, nije problem - imam kompletan stenogram razgovora. Iznijeću ga od riječi do riječi.


11.

Džukelo, kao što vidiš bio sam sa Lukačem “Oči u Oči” rekao sam šta mu imam reći i preživio; Preživio je i on, a nije mu bilo lako; Dapače. 


Preživjela su i oba svjedoka.


Nepunih šest godina koje su za nama svjedoče da nikakvog dogovora nije bilo niti je moglo da ga bude niti će ga biti.


12.

Pseto, idemo dalje.


Škevćeš da “treba da me pojede noć”. Odnosno da treba da budem ubijen!


13.

Kad si “opasna” Džukela kakvom se predstavljaš na FB, što ne dođeš i ti me ne pojedeš, jadni mali prljavi olinjali Džukcu.


Ako si Ker, kakvim pokušavaš da se predstaviš, Markovinoviću ne laj ispod postova, već digni taj podvijeni rep i dođi. Pojedi me u noći. A možeš i po danu, kad si već tako hrabar, pseto prljavo!


14.

Ili uzmi pištolj od svog sina koji je policajac, potraži me, nisam u tunelu, pa kada me nađeš - potegni; Ali pazi; Ako potegneš, moraš i da pucaš, inače….


U suprotnom, začepi tu odvratnu smrdljivu njušku, jer tvoje škevtanje neće pomoći Lukaču da se izvuče iz klopke koju mu je smjestio Dodik. Ako to uopšte može shvatiti tvoj Avlijanerski truli mozak.


Isto se odnosi na Kerove slične tebi. Izvolite. Bujrum. 


Isto se odnosi i na Džukele koje ne kontroliše Lukač. Nije sva Paščad njegova.


15.

Keru, evo ti dva obavještenja, da bi imao o čemu da laješ narednih dana: Obavijestio sam Kantonalno tužiteljstvo Kantona 10, kao i MUP Kantona Livno Policijska uprava Drvar, o tvojim prijetnjama, ne što se plašim, već da se uvjerim da li Džukele poput tebe pozivaju na saslušanje zbog prijetnji likvidacijama. I da im kažeš otkud ti sertifikat za ubistvo?!


Da li ti ga je dao Lukač?!


16.

Neću te nabiti nogom; Ne maltretiram fizički Životinje, samim tim ni Avlijanere poput tebe.


17.

I na kraju poruka Lukaču: Promijeni Džukele, Avlijanere, Paščad onemoćalu; Udomi ih negdje, jer su ostali bez zuba, a i tebi ih sve više nedostaje; Nabavi sebi neke prave rasne Pse; Ideš često u Afriku, raspitaj se, možda imaju nekog dobrog Basenjina.


Napljačkao si se, naotimao sa narodne grbače, možeš sebi priuštiti rasne pse, umjesto Avlijanera koje sada držiš u kavezima.


18.

Međutim, kako stvari stoje, ni Afrički divlji psi ti više ne pomažu, a tek ti slijede baš teška vremena!