среда, 26. мај 2021.

Sluganski VSTS osudio Vukanovićevu kritiku korumpiranih sudija i tužilaca; Zašto Sluganski VSTS šuti o tome što je "sudija" Milan Bosić priznao javno da je oslobodio pedofila i zbog čega ne osude pravosudni mobing pravosudne mafije (VIDEO)

piše: Slobodan Vasković

VSTS je osudio javno izrečenu kritiku narodnog poslanika Nebojše Vukanovića na račun sudija i tužilaca, s akcentom na korumpiranost predsjednika Osnovnog suda Trebinje Milana Bosića.

VSTS je iznnio svoj stav po tom pitanju i to je nesporo; Ali je sporno zašto dozvoljavaju pravosudni mobing Vukanovića i ostalih kritičara Režima Milorada Dodika i o tome se uopšte ne izjašnjavaju. Upravo  pravosudni mobing nad Vukanovićem koje sprovode korumpirane sudije i sluge Režima Milorada Dodika nad Vukanovićem bio je razlog njegovog javnog kritikovanja narečenih.

Ono što šokira je činjenica da VSTS nije ni riječi saopštio o javnom priznanju predsjednika Osnnovnog suda Milana Bosića da je oslobodio pedofila, o čemu svjedoči VIDEO koji objavljujem.

Zaista je zabrinjavajuća činjenica da VSTS ni riječi ne kaže ovim užasnim dešavanjima, ali spremno osuđuju Vukanovićča koji je taj dan, 24.05.o.g., uhapšen. 

Kako stvari stoje i VSTS se potrudio da presudi Vukanoviću i ohrabrio sve kriminalce iz pravosuđa da ponovo jurnu na kritičare korumpiranih nosilaca pravosudnih funkcija kojih se u BiH nakotilo kao gljiva poslije kiše!