субота, 22. мај 2021.

Belivukovi Zvornički Mesari, Stevanović, Mijatović i Ilić, preko svojih “vojnika”, prijete likvidacijama kritičara iz Zvornika, njihovim “prodimljavanjem” i prženjem


Dodik i Kostrešević se bore protiv Lukača kako bi u potpunosti ovladali “Kriminalnim Sindikatom” i sav prljavi novac prigrabili sebi; Tu je suština sukoba Dodika i Lukača, a ne u tome što je potonji dobar dio pripadnika MUP RS pretvorio u “Vojsku” ovdašnjeg Klana ustrojenog po principima Kartela “Sinaloa”  


Piše: Slobodan Vasković


1.

Zvornički Mesari Veljka Belivuka i kriminalni saradnici Slaviše Kokeze, organizovani kao Klan, što je dio njegovog Kartela, koji je taj grad pretvorio u Medelin - Grad droge, potpuno su izgubili živce, jer sam ih detaljno raskrinkao, a nastaviću to činiti i dalje dok te Monstrume ne zatvore.


2.

Zoran Stevanović, gradonačelnik grada Droge, potpredsjednik Skupštine Medelina Siniša MIjatović i Dejan Ilić Hijena, vlasnik niza fantomskih firmi koje služe za pranje novca od prljavih poslova, među kojima su i narkotici, kao i sarajevskoromanijska/jahorinska “linija Klana”, prestravljeni, sa jedne strane, istragama koje se vode protiv njih, a, sa druge strane, činjenicom da je strah kojim su okovali Zvornik pukao kao ledena kora (zaista debela), krenuli su u očajnički napad ne bi li me zaustavili u iznošenju činjenica o brojnim i teškim zločinima koje su počinili. 


3.

Među tim nedjelima su, izvan svake razumne sumnje, najteži trgovina narkoticima i pranje novca za Međunarodne Klanove, čija su ispostava u Zvorniku, koji su porobili, ali koji se budi i već je spreman da se oslobodi Bagre koja ih još uvijek pokušava zadržati u ropstvu.


4.

Monstrumi su, jednostavno, Monstrumi i ne prezaju ni od prijetnji masovnim ubistvima. I to ponovljenih, jer su na isti način već prijetili klanjem ljudi, njihovim tranžiranjem i pečenjem. Bolesnici!


Potpisnik ovih redova navikao je na prijetnje Bagre, ali Belivukovi Zvornički Mesari Stevanović, Mijatović, Ilić, preko svojih “vojnika”, tvrde da će likvidirati sve svoje kritičare, istranžirati ih, potom  “prodimiti” u sušnici za meso, a zatim peći na roštilju.


5.

Iz razumljivih razloga ovaj put ne mogu objaviti kompletne poruke Užaza i Jezivosti na koje su spremni Zločinci, već samo nekoliko njihovih monstruoznih namjera koje sam dobio u pisanoj formi.


Makar ces docekati jos jedan maj da probas prodimljene prstice, samo da se prodime od olosa koji ti laz salju”, jedna je u nizu Morbidnih poruka Belivukovih Zvorničkih Mesara.

    

Veljko Belivuk

6.

Jedino što su uspjeli ovim aktima jeste da sami javno pokažu i dokažu da su u direktnoj vezi sa Belivukovom jezivom monstruoznom ubilačkom organizacijom, da su radili poslove sa njim, da su za njega, kao i za Kokezu, prali novac od narkotika, u Zvorniku, sada inenzivno na Jahorini i području Istočnog Sarajeva, gdje su kupili, novcem od narkotika, velike komplekse zemljišta i izgradili/grade brojne nekretnine.

Mijatović i Kokeza

7.

Isto su činili i čine sa prljavim novcem NarkoBosa Bojana Raonića, zvorničanina koji je u bjekstvu, jer ga je Sud BiH 2019. presudio na pet godina robije zbog krađe identiteta, falsifikovanja putnih isprava i njihove prodaje kriminalcima, mahom narkodilerima.


Bojan Raonić

8.

Istrage koje su u toku, čiji je intenzitet na zaista visokom nivou, definitvno će razoriti Kartel Medelina, kao što je razoren i Kokezin i Belivukov, čija su ispostava.


9.

Teško da će im pomoći činjenica da iza njih stoje Milorad Dodik, Kum “Kriminalnog Sindikata” i njegov konsiljere Siniša Kostrešević, te njima suprotstavljeni Kum iste Zločinačke organizacije Dragan Lukač.

Dodik, Kostrešević, Lukač

Dodik i Kostrešević se bore protiv Lukača kako bi u potpunosti ovladali “Kriminalnim Sindikatom” i sav prljavi novac prigrabili sebi; Tu je suština sukoba Dodika i Lukača, a ne u tome što je potonji dobar dio pripadnika MUP RS pretvorio u “Vojsku” ovdašnjeg Klana ustrojenog po principima Kartela “Sinaloa”  


10.

Da su Zvornički Mesari spremni na likvidacije, već su dokazali tako što su otjerali u smrt mladića Miroslava Mikelu Tekića, kojeg su brutalno izreketirali zelenašenjem. Njihovu torturu platio je životom, 2014. godine.

Miroslav Mikela Tekić (1985.-2014.)

11.

Koliko su mladih ljudi otjerali u smrt zaista je teško reći, jer su neki nestali preko noći, a drugi preminuli zbog narkotika, koje im Bagra prodaje sasvim slobodno na ulici, ne plašeći se policije jer ona te trovače/narkodilere štiti.


Mikelu su u smrt otjerali Zoran Prokleti Lihvar Stevanović i njegovi zelenaši Nedeljko Radić Struja i Slobodan Radić Bibi.

Bibi, Struja i Prokleti Lihvar

12.

Struja je koordinator prebacivanja Raonićevih narkotika iz Zvornika u Loznicu, o čemu sam detaljno pisao.


Međutim, nisu to jedini zelenaši sa kojima radi Stevanović - ima ih cijelu mrežu.


13.

Treći Stevanovićev zelenaš je Zoran Marjanović iz sela Ročevići, kod Medelina.


zelenaš Zoran Marjanović

14.

Važno je istaći da Monstruozna Bagra sve manje uspijeva da zaplaši sugrađane o čemu svjedoči i činjenica da o jezivim problemima koje imaju sa Stevanovićem i njegovom zločinačkom lihvarskom organizacijom svjedoči sve više osoba. 


Prokleti lihvar Zoran Stevanović


Koliki su to Monstrumi svjedoči i podatak da je Struja za dugovanja po kamati oteo kuću braće Gorana i Dejana Bogičevića. 


15.

I za kraj ovog dijela nastavka da objavim način na koji Stevanović i Mićo Malverzacija Jevtić peru novac Preko FK "Drina".



Novac se pere tako što dovedu po 10-15 igrača sa strane u FK "Drina", koji moraju da spavaju u motelu "Laguna" uz naduvane račune, kao da spavaju na Azurnoj Obali, a obroci su toliko skupi kao da svaki dan jedu škampe i tartufe za obroke. Na taj način su dosad oprali ogromne količine novca, što bi dokazala i najpovršnija istraga.

(nastaviće se i neće stati sve dok vas sve ne pohapse monstruozna bagro koja ubija)