уторак, 25. мај 2021.

Ministroid Srebrenka Golić naštimala konkurs za kriminalca i lažnog svjedoka Nikolu Aleksića

Ministroid Srebrenka Golić

Piše: SlobodanVasković 


1. 

Ministroid Srebrenka Golić je poznata kao lice sklono svim vrstama kriminala. 


Ona je svoje pravo lice, mafijaško, u potpunosti razotkrila u posljednjih šest mjeseci. Otprilike toliko traju njeni pokušaji da spriječi rušenje kockarnice „Kajak“, u vlasništvu kriminalne porodice Radišić. Glavni Kum te porodice je Mile Radišić Klen.


Mile Radišić Klen

2. 

Da bi Golićeva mogla sprovoditi svoje kriminalne planove, potrebni su joj odani kadrovi u Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju. Podrazumijeva se ne pretjerano inteligentni.


3. 

Prije nekoliko mjeseci savjesni radnici pomenutog ministarstva su me obavijestili da Golićeva ima namjeru raspisti konkurs za poziciju sekretar i na istu uhljebiti Nikolu Aleksića. Radi se o licu poznatom po lažnim svjedočenjima u krivičnim postupcima, zbog kojih će on uskoro biti krivično procesuiran. 

Nikola Aleksić

4.

Ostao je upamćen i slučaj „Marija Varnica“, u kojem je Aleksić postupao kao predstavnik Pravobranilaštva Republike Srpske. Taj slučaj je okončan na način da je Grad Banja Luka ostao bez gradskog građevinskog zemljišta vrijednog cca. 500.000 KM.


5. 

Aleksić je poznat i kao član kriminalne porodice Čovičković – Aleksić. Njegov punac Brane Čovičković je u više navrata pravosnažno presuđen za brojna krivična djela, o čemu sam detaljno pisao.

Brane Čovičković

6. 

Golićeva je još 31.03.2021. godine raspisala konkurs za poziciju sekretar Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju.



7. 

Kako se to može vidjeti na zvaničnoj internet stranici Agencije za državnu upravu, intervju sa prijavljenim kandidatima za poziciju sekretar će biti obavljen u srijedu, 26.05.2021. godine, u 09:30 časova. 



Osim kriminalca Aleksića, intervju će biti obavljen sa još dva prijavljena kandidata: Mirelom Kondić Grabovica i Gordanom Preradović.


Aleksić
8. 
Kandidate će ispitivati petočlana komisija, koju čine: Miladin Gaćanović, Svjetlana Radusin, Dragan Jevtić, Aleksandar Ćulum i Boro Mandić.


Miladin Gaćanović, sluga Ministroida

9. 

Savjesni službenici Golićevog ministarstva su mi rekli da je konkurs namješten za monstruma Aleksića i da je Golićeva naredila članovima konkursne komisije da najviše bodova dodijele upravo njemu. Time će članovi konkursne komisije svjesno učestvovati u izvršenju više krivičnih djela.


10. 

Ovim putem obavještavam članove konkursne komisije da ću protiv njih, u slučaju da kriminalcu Aleksiću dodijele najveći broj bodova, kako je to naredila Golićeva, podnijeti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu. Ubijeđen sam da će petočlana konkursna komisija biti prava „poslastica“ za nadležno tužilaštvo. (nastaviće se)