петак, 7. мај 2021.

Sektina Tucijada: Mazalica predlagao da se Dodiku da drveno jaje, "jer predsjednik mora pobijediti"; Cvijanovićka - put od Kopačice do Letačice; dr Tilu Lilu Đajiću skrenuta pažnja na bijelo; Cvijanovićkin pulen MSJ Žunić opomenut da bar jednom na sastanak dođe istuširan vodom, a ne “Zlatnim tušem”

Drveno jaje

Piše: Slobodan Vasković


1.

Pripadnici kriminalne Sekte Milorada Dodika (krak GO SNSD Banjaluka) organizovali su tucijadu u “čast” pokušaja podizanja njegovog srozanog rejtinga, a ne Vaskrsa.


2.

Oformljen je i Organizacioni odbor tucijade čiji član je bio i ljigavac Srđan Mazalica (prije i nakon ukucavanja njegovog ogavnog imena i prezimena ruke detaljno dezinfikujem, kao i kompletan računar, toliko je toksičan; Naravno, ukucavam ga pod maskom).


Srđan Mazalica

3.

Ta plivadon kreatura imala je “izvrstan” prijedlog - da se Dodiku obezbijedi drveno jaje, “jer predsjednik mora pobijediti na tucijadi, sve ispod bilo bi poraz”.


4.

Kada su iz Agencije, koju je Dodik unajmio da mu popravi rejting, odbili Ljigavčev prijedlog karakterišući ga Idiotskim, on je ponudio sopstvenu glavu da se upotrijebi kao Dodikovo jaje.


Srđan Mazalica

5.

Međutim, i to je odbijeno uz obrazloženje da “nije dostojan” da bude Dodikovo jaje, ali i zbog toga što ga je Dodik baš prelako razbio u izbornoj noći, nakon poraza Moralne Nakaze Igora Radojičića, kao paket jaja.


6.

Tako je zaustavljen evolutivni put Mazalice od ljigavca do Dodikovog jajeta (imao je želju da bude lijevo, kao bliže je “srcu”).


7.

Nakon Mazalice, za Dodikovo desno jaje, ponudio se, iz Dervente ubačeni, Igor Žunić, Metalna Septička Jama (MSJ) i totalni kroner, ali su njega, sa troduplim maskama na licima, odbili uz obrazloženje da bi jednom na sastanak mogao doći istuširan vodom, a ne, isključivo, “Zlatnim tušem”.


Koprofag

8.

“Poprilično tukneš na septičku jamu Koprofagu”, saopštile su mu, troduplim maskama dobro zaštićene, kolege sektaši i istjerali ga iz Odbora, zbog nesnosnog zadaha iz prljavih mu usta, koji je posljedica prečestog upražnjavanja Koprofagije. Čak su mu dali i četiri kilograma peperminta, ali uzalud; Zadah truleži je jači.


9.

To se nije baš previše dopalo “Prvoj Letačici” Sekte Željki Cvijanović, poznatoj po tome što je, kao mala, osim putovanja u Holandiju i Belgiju, redovno po Tesliću kopala septičke jame (saznajem da će uskoro i te sjetne fotografije objaviti na svom Instagram profilu). 


Otud i ta njena bliskost sa Žunićem, kojeg je gurnula pod moj voz, kojim sam od njega napravio froncle. A uskoro ću od froncli napraviti fronclice. Pa nastaviti dalje, sve dok od Mentalne Gnusobe ne ostane ništa sem okamenjene Kretaure Zla.


10.

“Prva Letačica” mi je zamjerila pisanje o velikim kockarskim dugovima njenog sinčića Stefana, koje pravi u “Kajaku”, vlasništvu Klena Mileta Radišića i njegovom prijateljskom druženju sa dvostrukim ubicom Jelenkom Kopranovićem Sjenicom.


11.

Umjesto da vodi brigu o porodici, ona bazda po septičkim jamama, tipa “Debil Žunić”. I igra se "Dramom", iako mi nije do toga, jer imam prečih poslova. Ali ako baš bude insistirala...


Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković i
Dodikov Udo Šugo Bot Boris Udovičić, narkodiler i narkoman

12.

Da ne zaboravim odgovoriti na pitanje kako je vrijedna Kopačica septičkih jama postala “Prva Letačica” Sekte: Jednostavno, nekoliko puta je Dodik bacio niz stepenice, u vrijeme dok je ona bila “premijer”, a on predsjednik Republike Srpske.


13.

I pad je let, tu nema dileme, a Letačica se, zaista, brzo oporavljala na UKC RS Banjaluka od tih padova, odnosno letova niz stepenište.


14.

Za to je “najzaslužniji” dr Tilu Lilu Vlado Đajić koji je na tucijadi ukrstio jaja sa Kopačicom. Prije toga su ga ubijedili da ne dođe “sav u bijelom”, što je on djelimično poslušao - nije obukao bijeli mantil, a ostalo “bijelo” teklo mu je venama.


15.

Srećom, pa je to primijećeno od obezbjeđenja koje je bilo na oprezu: Spriječeno je da dr Tilu Lilu Đajić, u nekoj od “senzacija” koje su se redale, za Kopačicu ne pomisli da je Tilu Lilu, što bi dovelo do opšteg blama i velikog tilu lilu skandala.


16.

Tokom tucijade razbijeno je i par desetina pokvarenih jaja - njih su dali Žuniću da pojede, vjerujući da će mu to pomoći da, bar trenutno, zaboravi na Koprofagiju. Uzalud.

17.

Agencija je odlučila da Zoran Marković, predsjednik Mjesnog odbora SNSD-a Melna, “pobijedi” u tucijadi Dodika, što mu i nije donijelo baš neke poene. Agencija je, prije tucijade, Dodiku savjetovala ko iz Sekte i njegovog okruženja ne bi trebao da se oglašava na društvenim mrežama, jer mu čini dodatnu štetu. Obratite pažnju!