понедељак, 24. мај 2021.

Režimsko nasilje na djelu: Hapšenje Vukanovića je bezobzirni, ali i neuspješni pokušaj, Dodikovog i Lukačevog Kriminalnog Sindikata, Istrebljivača Naroda, da zaustave promjene i spriječe sopstveni pad; Dok hapse Vukanovića njihovi kriminalci i dalje pljačkaju i kupuju preskupe stanove svojoj djeci


piše: Slobodan Vasković

Hapšenje Nebojše Vukanovića zbog toga što je snimao korumpirane sudije iz Trebinja Milana Bosića i Bojana Stevića, predsjednike Osnovnog i Okružnog suda, sluga nenarodnog Režima,  bezobzirni je, ali i neuspješni pokušaj, Kriminalnog Sindikata koji vode Milorad Dodik i Dragan Lukač da zaustave promjene u Republici Srpskoj.


Nasilje nad neistomišljenicima, koje sprovode Istrebljivači Sopstvenog Naroda pod Dodikovom i Lukačevom komandnom palicom, očekivano je i nije nikakvo iznenađenje: To im je jedino preostalo u pokušaju da spriječe pad trulog, nenarodnog, anticivilizacijskog, zločinačkog Režima.

Režim je prvo krenuo atakom na Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, protiv kojeg je podnio, 04.05. o.g., krivičnu prijavu, jer je stao sa građanima Banjaluke, nezadovoljnim odgovorom Vlade RS na njihove probleme (ugostitelji); Nakon toga je bilo samo pitanje dana kada će privesti nekog od narodnih poslanika Opozicije.


Učinjeno je to sa Vukanovićem, najglasnijim, najoštrijim i najčasnijim kritičarem Režima, kojem građani bezrezervno vjeruju.

Stavljanje lisica na ruke narodnom poslaniku je bolesni akt koji su naložili Dodik i Lukač, kao što je bolesni akt bio i udaranje tadašnjeg poslanika Stanivukovića u srušenom parlamentu, kojeg je, 23.12.2019., ošamario Zvijer Lukač. I nije Lukač priveden niti je još odgovarao, iako je potvrđena optužnica protiv njega.

Istovremeno, pljačkaši koji podržavaju Ubilački Režim Milorada Dodika, koji se već može okarakterisati kao Teški Psihopata, i rade na istrebljenju sopstvenog nnaroda, nastavljaju svoj jezivi posao po principu "spržene zemlje"; Čak i oni najniže kategorije, kao što je Dragan Kremenović Puger.

 sitni kriminalac Puger i Kum kriminalnog Sindikata Dodik
Puger, osuđeni kriminalac, je Dodikov prijatelj sa kojim je Dodik ručao (avgusta 2020.) u društvu presuđenog narko dilera Darka Vukovića i Igora Radojičića, koji je nanio Banjaluci štete visoke desetine miliona KM. 

Zašto Dodik nije odgovarao zbog sjedeljke sa narkodilerom? Zato što je to uobičajeno za njega i druge visoke funkcionere Sekte, koji i štite NarkoDilere!


Puger je, objavio sam video snimak, krao bakar iz kablova koji pripadaju firmi "Elektrokrajina", ali niko ga zbog toga nije sa lisicama sproveo u Policijsku stanicu.


Isti taj Puger nedavno je kupio stan sinu koji vrijedi 250.000 KM, kod hotela "Meriot" u centru Banjaluke. Kada je Puger toliko ukrao da može, "hladno", platiti za stan 250.000 KM, koliko su tek ukrali veći i jači kriminalci "Kriminalnog Sindikata"?!  

Objašnjenje Hunte oko privođenja Vukanovića u lisicama je bijedno i jadno, kao i zlo koje su počinili i čine, kako bi biološki uništili sopstveni narod. 

"N.V. je lišen slobode oko 10.40 časova, a od jutros je dva puta prijavljen zbog narušavanja javnog reda i mira", izjavila je portparol Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić. 

Opozicija, to je nesporno, mora maksimalnno podržati Vukanovića, ali samo retorička podrška neće promijeniti niti zaustaviti nasilje Režima; U najmanjem bi trebali organizovati prekid saobraćaja u svim gradovima i naseljima u Republici Srpskoj i pokazati Režimu da neće dozvoliti nikakvo dalje nasilje nad bilo kojim stanovnikom RS, bio on narodni poslanik ili, pak, samo građanin tog nesretnog entiteta kojim hara Dodikova i Lukačeva Mafija!  

Vukanović je pušten na slobodu, nakon višečasovnog maltretiranja u policijskoj stanici, ali je ostala činjenica da bolesne i psihički rastrojene zvjeri koje vode Režim, ne prezaju od nasilja i da će ga nastaviti.

Neophodan je miran, ali efikasan i javan i masovan otpor životinjama, koje vode Republiku Srpsku i sistematski rade na biološkom uništenju sopstvenog naroda.