петак, 28. мај 2021.

"Vojnici" SNSD-a stali u "odbranu" nezakonito izgrađenog dijela noćnog narko i kockarskog Kluba "Kajak", u vlasništvu kriminalne porodice Radišić; Tvrdi se da je pristiglo i Dodikovo obezbjeđenje; Prijetnje Begiću; Sigla i policija

 piše: Slobodan Vasković

"Vojnici" SNSD-a stali su ispred ilegalno izgrađenog dijela noćnog narko i kockarskog kluba "Kajak", koji je u vlasništvu Mileta Radišića i njegovog sina Srećka.


Cilj im je da spriječe početak radova na izgradnji Parka protiv Korupcije i privatne države, koji je najavio Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke. Park bi trebalo da se počne graditi preko puta Sodome i Gomore "Kajak".


Sramna i užasavajuća situacija je da najveća vladajuća stranka otvoreno brani zloupotrebe, bezakonje i čisti kriminal. Očito je da su kriminalci Radišići ne samo Klenovi već i iznad zakona, zbog kumovskih veza sa Miloradom Dodikom. Samo Dodik je mogao narediti ovakvu nasilnu i prljavu akciju.


Prema informacijama sa lica mjesta, pristigli su i članovi obezbjeđenja Milorada Dodika, a sve prijeti da se pretvori u težan incident. Dodik je potpuno "zastranio" u svakom pogledu i spreman je, kako se čini, na sve - pa i najteže nasilje.


Svjedoče o tome prijetnje Ivanu Begiću, odborniku PDP-a u Skupštini Grada, nakon čega je pozvana i policija koja je pristigla na lice mjesta.


Izgradnja parka najavljena je za danas u 18 časova.