уторак, 20. април 2021.

Prijetnje Dodikovih i Dragičevićevih NarkoDilera, pripadnika Kartela Grada Droge/Rade Simić Coki, NarkoDiler: Tebi će bog suditi, ako ne on ima ko će!!!; Poruka Dodiku i njegovom Kartelu iz Grada Droge: Ne brukajte se, nađite pravog igrača, a ne Cokija, vreću govana, da mi zaprijeti; Bar vi imate sve veze sa velikim NarkoKlanovima

Milorad Dodik i Danijel Dragičević, šefovi NarkoDilera Cokija


Piše: Slobodan Vasković


1.

Zvornički NarkoKartel, koji vode Zoran Stevanović Gladni, Siniša Mijatović i Dejan Ilić Tigar, toliko sam teško uzdrmao, da su se odlučili da mi zaprijete preko jednog od svojih NarkoDilera Radeta Simića Cokija.


2.

Coki je pulen Daniijela Dragičevića, šefa kabineta Milorada Dodika, koji odlično sarađuje sa Kartelom, tako da ovu prijetnju tretiram kao da je stigla lično od Dodika.


Danijel Dragičević i NarkoDiler Coki

3.

Razlog je jednostavan: iza svih kriminalnih poslova Kartela Grada Droge, kao i Dragičevićevih, stoji Milorad Dodik, a štiti ih Dragan Lukač.


4.

Sad da vidmo kako prijeti NarkoDiler Coki, intimus Dragičevića i Ognjena Pavlovića, savjetnika Zorana Stevanovića Gladnog.


Prijetnja nepismenog NarkoDilera Cokija

“Rad ovog sto si mi porodicu uznemirio necemo na dobro izaci. Ni jednim moim gestom nisam ucinio nista lose. A tebi ce bog suditi , ako ne on ima ko ce!!!”, napisao mi je NarkoDiler Coki u inbox sa svog FB profila, uparvo dok sam završavao novi tekst o Zvorničkoj NarkoMafiji, Kokezi, Dodikovim strahovima...


FB profil NarkoDilera Cokija sa kojeg je prijetnja stigla 

5.

Sad bih ja, valjda, trebao da se uplašim jednog nepismenog, nabildanog, steroidima napumpanog NarkoDilera i prestanem da pišem o njegovim šefovima, kao i o njemu, koji su Zvornik pretvorili u Grad Droge, trujući brojnu djecu i mlade raznim vrstama narkotika.


Kum i kum

6.

Coki je jedan od trovača, čija je “porodica uznemirena” mojim pisanjem, a vrlo zadovoljna što on prodaje opijate mladima i zarađuje za svoj bijedni život, uništavajući živote mladih Zvornika

NarkoDiler Coki, Steroidni Idiot

7.

Što se tiče Cokija, steroidnog idiota, čiji je mozak veličine i izgleda plivadona (bez vijuga, samo ravna crta po sredini), može da mi pljune pod prozor. Ako uspije dotle da stigne.


8.

NarkoDilersko Smeće poput njega niti me može uplašiti niti uznemiriti, još manje spriječiti da nastavim raskrinkavati Bagru pod imenom Zoran Stevanović, Siniša Mijatović, Dejan Ilić Tigar, Danijel Dragičević&co, iza kojih stoje Milorad Dodik i Dragan Lukač.


Dodik i Lukač, šefovi "Kriminalnog Sindikata"

Tu je i Siniša Kostrešević, direktor Policije i intimus Dejana Ilića Tigra, koji bi trebao fotografisati Cokijevo "završavanja sa S.V.".

9.

Dodiku i Dragičeviću, njegovom šefu kabineta, kao i njihovim saradnicima iz Zvorničkog NarkoKartela - Stevanoviću, Mijatoviću, Iliću i Kumu im Slaviši Kokezi preporučio bih da nađu nekog ozbiljnijeg od mase govana, kao što je Coki, da mi zaprijeti, jer ih svođenje na Cokija čini prejadnim: Kao da su na jeftinom LSD-iju Dragana Lukača, a ne na Flex-u, koji mnogi od njih redovno uzimaju.

Coki, NarkoDilerska vreća govana

10.

Budite ozbiljni: Imate veze sa najvećim NarkoKlanovima, dajte ozbiljnog i zajebanog igrača da zaprijeti; Ne zbog mene, jer me ne možete uplašiti koga god da pošaljete; Nastaviću da vas, Bando Toksična Trovačka, NarkoDilerksa, Bolesna..., raskrinkavam (dok vas potpuno ne ogolim), ne možete me zaustaviti, već zbog vas, jer kada šaljete Retarda Cokija na mene ponižavate se pred javnošću. Kada vreću govana Cokija šaljete, ličite na njega - kao vreća govana vreći govana!


11.

Dodik i Dragičević bi organizovanje prijetnji mogli prepustiti Stevanoviću - on ponekad ima “stila”: Svojevremeno mi je prijetio da će mi pobiti porodicu u narednih nekoliko koljena, a znam da je prijetio (imam svjedoke za to) i Dodiku Albanskom mafijom ukoliko mu ne dozvoli da se dokopa “Alumine”.

12.

Smirio se tek kada mu je Dodik zaprijetio sa jednim od hrvatskih narkoklanova, sa kojima ima odlične poslovno-prijateljske veze, o čermu ću tek pisati.


13.

Što se tiče Cokija, jasno je - vreća govana je samo vreća govana i nikada neće postati vreća pite. A o tome ko će kome suditi, tek ćemo da vidimo velika NarkoDilerska Šupčino minornog mozga.

Coki, NartkoDilerska vreća govana

14.

Cokija sam opisao u tekstu “Gangsterske veze Cvijanovićke zvane Sjenica; Siniše Mijatovića zvanog Koka-Kokeza; Stevanovića zvanog Kartel; Danijela Dragičevića, šefa Dodikovog kabineta, zvanog Coki…; Fotografije iz Grada Droge Zvornika koje svjedoče navedeno; Nekažnjeni zločini Sjenice, dvostrukog ubice i prijatelja Stefana Cvijanovića i Srećka Radišića; Dodatak: Botovi SNSD-a uposleni u ‘Milbaueru”.


Iz tog teksta ponavljam dio koji se odnosi na Danijela Dragičevića, šefa kabineta Milorada Dodika, koji je šef i Cokiju; Dodik, a ne Dragičević.


Dodatak iz teksta ojavljenog 17.04.2021.Željka Cvijanović Sjenica voli da se slika i sa članovima Zvorničkog Kartela, kraka Ganga Slaviše Kokeze, koji je počinio teška nedjela u Srbiji i uskoro bi trebao biti uhapšen i procesuiran.

Zoran Stevanović Gladni


Već sam objavio niz tekstova o tome da su šefovi Zvorničkog Kraka Kokezinog Kartela Zoran Stevanović Gladni, gradonačelnik Grada Droge, zamjenik Skupštine Medelina Siniša MIjatović i Dejan Ilić Tigar, vlasnik firme “Enikon gradnja” i niza drugih “preduzeća” preko kojih su oprane desetine miliona maraka.


Dejan Ilić Tigar (lijevo)


Sve to dokumentovali su istražni organi Srbije, a na tim slučajevima intenzivno rade i bezbjednosne agencije BiH.


Na jednoj od fotografija Željka Cvijanović je u društvu Siniše Mijatovića Koke, koji je zajedno sa Tigrom i Gladnim od Zvornika napravio Grad Droge.


Cvijanović i Mijatović (sa njene lijeve strane)


Detaljnu anatomiju ove fotografije ću uraditi u jednom od nastavaka jezive priče o ovdašnjem Medelinu, a samo da podsjetim da su Mijatović i Ilić Tigar bili suvlasnici i zvorničke firme “AKS express” koja je “nestala” preko noći, 18.05.2020. godine, o čemu sam već pisao.Preko te firme oprano je, koliko se zna, osam miliona KM; Ostali su klijentima dužni velike svote novca, a Mijatovićev i Ilićev “AKS express” služio je i za brzi prevoz narkotika.I iza ovog “posla” stajao je Kokeza, kao i brojnih kriminalnih poslova vezanih za igre na sreću u Republici Srpskoj.


Mijatović sada, preko svog sluge Aleksandra Došića, direktora Republičke uprave za igre na sreću, reketira vlasnike kladionica, a zarada mu je enormna.


Došić


Mijatović je, kao i Došić, član DEMOS-a, koalicionog partnera SNSD-a, čiji je potpredsjednik Cvijanovićka Sjenica.


I Danijel Dragičević je član SNSD-a i šef kabineta Milorada Dodika; Kao takvom, ne postoji nikakva imunizacija koja bi ga mogla riješiti bliskih veza sa narkodilerima.


Dragičević, šef Dodikovog kabineta i narkodiler Coki


Na fotografiji je zajedno sa osobom koja se zove Rade Simić, poznat i kao  Coki, jedan od poznatijih Medelinskih narkodilera, koji rastura drogu na potezu od Zvornika do Šekovića. 


Narkodiler Coki i O.Pavlović, savjetnik Z. Stevanovića


Osim što je često u društvu sa Dragičevićem, NarkoCoki je nerazdvojan sa Ognjenom Pavlovićem, savjetnikom Zorana Stevanovića Gladnog (SNSD), što svjedoči o kapilarnoj povezanosti kako najviših funkcionera Medelina sa NarkoKlanovima, tako i najviših funkcionera Republike Srpske sa njihovim šefovima.