петак, 16. април 2021.

Gladna Usta: Stendap Hulja Simić i Mentalna Gnusoba Žunić, šefovi dva Derventska Sektaška Klana, u ogorčenoj borbi za prevlast nad Gradom i besplatnim gorivom; Narkodileri su i u Derventi sastavni dio Dodikove vlasti (dokumenti)

Gladna Usta: Milorad Sinić i Igor Žunić


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Simić, gradnočalenik Dervente i rodonačelnik ParazitskoBudžetske Dinastije koja, poput otrovnih skakavaca, jede sve resurse tog grada, je Hulja u načelu i detalju.


Takav mu je i nasljednik Davor Simić, mentalno impotenti, moralno retardirani, otimačini i svakoj vrsti ucjene sklon mali zli pajac.


2.

Igor Žunić, šef lokalnog Klana suprotstavljenog Dinastiji Skakavaca, osim što je Mentalna Gnusoba, Kriminalac kao i Simići, Moralna je Nakaza koja poziciju narodnog poslanika teško zloupotrebljava kako bi, kao i Skakavci Simići, živio u potpunosti na račun građana Dervente, a ono što je pokrao ostavio za “stare dane”.     


3.

Simić i Žunić imaju nekoliko zajedničkih osobina: beskrupulozni su, laživi, šljam su, ološ i maksimalno toksični.


4.

Ti jadnici, koji umišljaju da su neko i nešto, a samo su nule, osim što jedu i piju besplatno na račun građana, zajedno sa porodicama, koje su pretvorili u jedna velika “Gladna Usta”, otimaju i gorivo gdje god stignu, kako bi se “Gladna Usta” besplatno vozila do restorana, prodavnica, ljetovanja…, jer ne žele potrošiti ni sopstveni cent, a spremni su oteti cijeli Grad, sve vrijedno u njemu, i uništiti ga finansijski po principu “spržene zemlje”.


5.

Ništa novo od pripadnika “Crvene Sekte” koji se tako ponašaju i razorno djeluju gdje god da vladaju -  To su Istrebljivači Naroda.


6.

Priča koja slijedi svjedoči o mentalnom jadu i trulosti kako Simića, tako i Žunića, ali i o pokvarenosti, podmuklosti i spremnosti na saradnju i sa narkodilerima, što je već konstanta u razornom napadu Sektaša Milorada Dodika na narod.


7.

Kada se pogledaju računi Grada Dervente i Osnovne škole “Nikola Tesla”, jasno se uočava sve što je konstatovano i o parazitima Simićima, kao i o Dodikovom vrlo postojanom unutrašnjem Hemoroidu Žuniću.


8.

Ova dva subjekta troše goriva kao da su prevozničke kompanije, koje voze na najdalje destinacije. Razlog leži u činjenici da kompletna “Gladna Usta” Simići i podjednako Nenajedeni Žunići toče, zajedno sa odabranim poltronima, goriva koliko hoće za svoje privatne potrebe, koje plaća Grad, odnosno OŠ “Nikola Tesla”.


7.

Te Prokletinje se čak takmiče ko će više oteti, kao da Derventa leži na naftnim poljima, a ne da je na finansijskom izdisaju. 


8. 

Opština Derventa (status Grada dobila je 11.02.2021.), do kraja 2020. godine imala je otvoren račun za sipanje goriva u službena vozila u jednoj maloj lokalnoj pumpi. 


9.

Dok se gorivo točilo na toj maloj pumpi, Simić je posebno intervenisao za svog mlađeg sina Davora, kojeg očito i ne bez razloga smatra Idiotom: Došao bi kod kod poslovođe te pumpe i rekao: “Dolaziće ti i moj mlađi sin Davor, pusti i njega da natoči, počeo je da se kući, moram malo da ga poguram. Nije on baš snalažljiv kao moj stariji sin Igor”.


10.

Kakav bijednik moraš biti da rođeno dijete javno tretiraš kao nesposobnog kretena za besplatno gorivo?! Ali, Simići su spremni na sve, samo da bi se besplatno dočepali svega. 


“Gladna Usta” i “Gladne Oči”, samo su dio bipolarnosti Simića, koja se manifestuje i na način da je on, truli (u svakom smislu te riječi), bogataš spreman i na ponašanje zadnjeg klošara, kako bi se dokopao narodnog.


Davor Simić

11.

Deventa je mali Grad; vrlo brzo se uočilo da mlađi sin Bipolarnog - Davor Simić toči gorivo na račun opštine; Simiću su proradile paranoje, koje su sastavni dio njegovog mentalnog izražaja;  Posumnjao je u konspirativnost zaposlenih u toj maloj lokalnoj pumpi, pa je krenuo u potragu za subjektom koji toči gorivo, ali i garantuje potpunu tajnost njegovih kriminalnih radnji. 


12.

Krajem prošle godine, rodonačelnik Dinastije Skakavaca i Parazita Milorad Simić, paralizovan od paranoja da će enormni računi za gorivo iscuriti preko nekog od zaposlenih na pumpi na kojoj su točili besplatno gorivo svi simići, nije više mogao izdržati teret "otetih cisterni" i promijenio je dobavljača.


13.

Grad, odnosno Toksični Simići, zajedno sa odabranim poltronima, odnedavno su počeli da maksimalno besplatno toče na “Nestro Petrol” pumpi, jer su, po Simićevim riječima, zaposlenici tamo konspirativniji i znaju da čuvaju tajne. 


14.

Nakon što je početkom godine otovorio račun za sipanje goriva na “Nestro Petrol” pumpi, Simić je navukao na sebe rite i posjetio poslovođu, te ponizno zamolio da dozvoli njegovom nedoraslom sinčiću Davoru Simiću da sipa gorivo i potpisuje račune na ime Grada, “jer se ne snalazi najbolje u životu” i on, kao otac, mora mu pomoći, dok je, kako se pohvalio “beskućnik”, njegov stariji sin Igor već sposoban čovjek kome ne treba da ga tata pomaže. 


Igor Simić

15.

Naravno, sve navedeno poznato je i Moralnoj Gnusobi Igoru Žuniću koji sebi, zbog “rejtinga”, nije mogao dozvoliti da omraženi unutarsektaški konkurenti toče gorivo besplatno, a on baca pare na oktane.


16.

Tako je visokoktanski Dodikov Hemoroid odlučio da sebi i svojim ulizicama iz Sekte koje kontroliše, obezbijedi isti tretman. 


Ljubiša Đurić, direktor OŠ "Nikola Tesla"

17.

Žunićeva desna ruka Ljubiša Đurić, direktor Osnovne škole “Nikola Tesla”, u tom svojstvu ima otvoren račun na benzinskoj pumpi “Nada” u Derventi. 


18.

Prema uvidu u svesku, koju predstavljamkao dokaz, OŠ “Nikola Tesla” u Derventi troši goriva kao američka šesta flota. 

19.

Svi članovi Žunićevog ganga sipaju besplatno gorivo na bezniskoj pumpi “Nada”. Na kraju mjeseca računi za gorivo OŠ “Nikola Tesla” nerijetko su i preko 2.000 KM, a stalno su blizu te cifre. 

20.

Simići “Gladnim Očima” ne mogu da vide Žunića, a ni on njih ništa manje Nezasitim. 

21.

Stoga je Simićev klan, 15.2.2021., OJT Doboj podnio krivičnu prijavu protiv Đurića “za nesavjestan rad”, a glavni argument tiče se upravo astronomskih računa za gorivo sa bezinske pumpe “Nada” u Derventi. 

22.

U Derventi se očekuje brutalan odgovor Dodikovog unutrašnjeg Hemoroida Žunića i njegovog intimusa Đurića koji nisu nimalo bezazleni, jer su uvezani sa lokalnim narkodilerima.


23.

Jedan od njih je i Bojan Legin koji je, 16.03.2021., uhapšen u Derventi zbog proizvodnje skanka.  


Bojan Legin, višestruko hapšeni narko diler
i Ljubiša Đurić, direktor OŠ "Nikola Tesla"

24.

U toj akciji pronađeno je deset kilograma skanka, a kako djeluje Lukačeva Hunta ne bi trebalo iznenaditi da se sve svede na to da je tih deset kilograma skanka za Leginovu “ličnu upotrebu”, kako bi kazna bila što manja.


25.

Da je Legin pod zaštitom svjedoči i podatak da je početkom januara uhapšen u Brodu, kada je kod njega pronađena pozamašna količina droge, ali se nije zadugo zadržao iza rešetaka. 



Tada je kod njega i prijatelja mu pronađena i veća količina kokaina.


26.

Iako nigdje ne radi, Legin vozi skupocjena vozila, posjeduje atraktivne nekretnine i lagodno živi. Tipičan Režimski NarkoDiler.


Legin

27.

Derventom haraju dva opasna klana spremna na sve.


28.

I Simići su vrlo podmukli i prljavi, kao i Dodikov Hemoroid Žunić, i ne biraju načine da se dokopaju onog što žele.


O tome najbolje svjedoči osvajanje pozicije direktorice vrtića “Trol”, na koju je izabrana Gordana Simić, snaha Milorada Simića. 


29.

Na konkurs se prijavila i djevojka (ne navodim joj ime iz razumljivih razloga) koja je svojim znanjem i diplomama bila konkurentnija od Gordane Simić, koja je frizerka i kozmetičarkasa sa kupljenom diplomom.


Klan Simić je, odmah po prijavljivanju na konkurs, počeo da prijeti navedenoj djevojci, ultimativno zahtijevajući da se povuče.


Ukoliko to ne učini, obećali su joj stvoriti Pakao od života, što su tvrdili u prijetnjama, navodeći da, ako ih ne posluša i ne odstupi, nikada neće naći posao u Derventi i da će joj zagorčati život na svaki mogući način. 


30.

Djevojka nije imala kud - pod pritiskom se povukla sa konkursa, a Simići su oteli još jedan izvor finansiranja sopstvene mentalne sirotinje. (nastaviće se i neće još dugo stati)