субота, 17. април 2021.

Gangsterske veze Cvijanovićke zvane Sjenica; Siniše Mijatovića zvanog Koka-Kokeza; Stevanovića zvanog Kartel; Danijela Dragičevića, šefa Dodikovog kabineta, zvanog Coki…; Fotografije iz Grada Droge Zvornika koje svjedoče navedeno; Nekažnjeni zločini Sjenice, dvostrukog ubice i prijatelja Stefana Cvijanovića i Srećka Radišića; Dodatak: Botovi SNSD-a uposleni u "Milbaueru"


Piše: Slobodan Vasković


1.

Željka Cvijanović, kao i Milorad Dodik, potpuno je okružena kriminalcima. I podržava ih, bezrezervno, jer neki od njih “štite” članove njene porodice.


2.

Najštićeniji je njen sin Stefan Cvijanović, koji se ne odvaja od dvostrukog ubice Jelenka Kopranovića Sjenice, zajedno sa svojim najboljim prijetljem Srećkom Radišićem, zvanim Mali Klen, sinom starog džeparoškog Klena Mileta Radišića.


Jelenko Sjenica, dvostruki ubica

3. 

Sjenica i Radišići, suvlasnici banjalučke Sodome i Gomore “Kajak”, sastavni su dio Cvijanovićkinog “političkog” života koji se, mahom, sastoji od plaćanja kockarskih dugova i ostalih “zadovoljstava” sina Stefana.


Stefan i Željka Cvijanović

4. 

U tekstu Dodikov Kriminalni sindikat: Dvostruki ubica Jelenko Sjenica prijatelj je Stefana Cvijanovića, sina Željke Cvijanović i Srećka Radišića, sina Mileta Radišića Klena, Dodikovog kuma; Sjenica radi nasilne i prljave poslove, štiti ga Lukač, a Dodikov Kriminalni Sindikat mu omogućava da prljavi novac legalizuje za podzemne, kriminalne protivusluge koje im čini, detaljno sam opisao dio zlodjela Sjenice, koji se nalazi pod punom zaštitom Zločinačkog Režima.

Sjenica

5.

Zločinački opus dvostrukog ubice, nasilnika i siledžije Sjenice toliko je veliki da su i Dodik i Cvijanovićka fascinirani njim odlučili da je zaista potrebno da mu Režim pruži punu podršku i ne kažanjava ga, već stavi iznad zakona. I, naravno, da mu omogući stavljanje prljavo zarađenog novca u legalne tokove.


6. 

U nastavku ću navesti nekoliko teških krivičnih djela zbog kojih Sjenica nije uopšte odgovarao, niti će biti procesuiran, jer je pod zaštitom “Kriminalnog Sindikata” Milorada Dodika.


7.

08.08.2018. 

Sjenica je fizički, bez ikakvog razloga, napao Dušana Tegeltiju Dušana u ulici Bana Lazareviča i, usred dana, nanio mu teške tjelesne povrede. Za ovaj napad nije odgovarao.


8.

29.09.2019. 

Ispred kafea “Opium” u ulici Petra I Karađorđevića, broj 48, Jelenko Sjenica (Kopranović) bez ikakvog razloga fizički je nasrnuo na djevojku T.S. i udario je prvo otvorenim dlanom, a potom i pesnicom u glavu.


Svemu je prisustvovala njena sestra D.S., ali ni zbog ovog nedjela nije kažnjen, a “policija” Dragana Lukača je konstatovala da na mjestu napada “nisu zatečeni tragovi krivičnog djela”.


Zaista maliciozno, jer je na licu mjesta zatečene pretučena S.T. sa povredama desne strane “glave i uha”.


Sjenica

Ni jedna od njih nije poznavala Sjenicu, a on ih je fizički napao bez ikakvog razloga.


Sjenica/Kopranović je sličan napad učinio i nekolko dana prije: Pretukao je, bez ikakvog razloga, takođe njemu nepoznatu djevojku, u prepunom kafeu “988”.

Ni za taj napad nije odgovarao.


9.

06.02.2020.

O kakvom kriminalcu, spremnom na sve, se radi, svjedoči i događaj kod "Nove pijace" u Banjaluci, kada je Sjenica nasilno zaustavio autobus, a zatim se fizički obračunao sa vozačem. 


Sjenica napada vozača

“Mercedes” stranih registarskih oznaka je, naravno, ukraden, a vozio ga je Sjenica.


Uz navedeno, nekoliko puta kod njega je pronađeno oružje, pištolji, koje ilegalno nosi, a ne bi nikako smio, jer je dvostruki ubica, ali nije kažnjen.



10.

Željka Cvijanović Sjenica voli da se slika i sa članovima Zvorničkog Kartela, kraka Ganga Slaviše Kokeze, koji je počinio teška nedjela u Srbiji i uskoro bi trebao biti uhapšen i procesuiran.

Zoran Stevanović Gladni

Već sam objavio niz tekstova o tome da su šefovi Zvorničkog Kraka Kokezinog Kartela Zoran Stevanović Gladni, gradonačelnik Grada Droge, zamjenik Skupštine Medelina Siniša MIjatović i Dejan Ilić Tigar, vlasnik firme “Enikon gradnja” i niza drugih “preduzeća” preko kojih su oprane desetine miliona maraka.


Dejan Ilić Tigar (lijevo)

Sve to dokumentovali su istražni organi Srbije, a na tim slučajevima intenzivno rade i bezbjednosne agencije BiH.


11.

Na jednoj od fotografija Željka Cvijanović je u društvu Siniše Mijatovića Koke, koji je zajedno sa Tigrom i Gladnim od Zvornika napravio Grad Droge.


Cvijanović i Mijatović (sa njene lijeve strane)


Detaljnu anatomiju ove fotografije ću uraditi u jednom od nastavaka jezive priče o ovdašnjem Medelinu, a samo da podsjetim da su Mijatović i Ilić Tigar bili suvlasnici i zvorničke firme “AKS express” koja je “nestala” preko noći, 18.05.2020. godine, o čemu sam već pisao.


Preko te firme oprano je, koliko se zna, osam miliona KM; Ostali su klijentima dužni velike svote novca, a Mijatovićev i Ilićev “AKS express” služio je i za brzi prevoz narkotika.


12.

I iza ovog “posla” stajao je Kokeza, kao i brojnih kriminalnih poslova vezanih za igre na sreću u Republici Srpskoj.


Mijatović sada, preko svog sluge Aleksandra Došića, direktora Republičke uprave za igre na sreću, reketira vlasnike kladionica, a zarada mu je enormna.


Došić

13.

Mijatović je, kao i Došić, član DEMOS-a, koalicionog partnera SNSD-a, čiji je potpredsjednik Cvijanovićka Sjenica.


14.

I Danijel Dragičević je član SNSD-a i šef kabineta Milorada Dodika; Kao takvom, ne postoji nikakva imunizacija koja bi ga mogla riješiti bliskih veza sa narkodilerima.


Dragičević, šef Dodikovog kabineta i narkodiler Coki


Na fotografiji je zajedno sa osobom koja se zove Rade Simić, poznat i kao  Coki, jedan od poznatijih Medelinskih narkodilera, koji rastura drogu na potezu od Zvornika do Šekovića. 


15.

Osim što je često u društvu sa Dragičevićem, NarkoCoki je nerazdvojan sa Ognjenom Pavlovićem, savjetnikom Zorana Stevanovića Gladnog (SNSD), što svjedoči o kapilarnoj povezanosti kako najviših funkcionera Medelina sa NarkoKlanovima, tako i najviših funkcionera Republike Srpske sa njihovim šefovima.


Narkodiler Coki i O.Pavlović, savjetnik Z. Stevanovića

16. 

U nastavcima ću nastaviti sa detaljnim raskrinkavanjem svih pipaka NarkoKrakena koji je od Zvornika stvorio Grad Droge; Fotografije koje objavljujem u ovom tekstu samo su najava novih detalja. 


Za kraj, objavljume fotografiju pripadnika PU Zvornik Emira Tuhčića, koji peko Zvorničkog jezera prevozi velikog narkodilera Branka Hajdukovića iz Malog Zvornika, zajedno sa velikim količinama narkotika; Tuhčić to radi po odobrenju Aleksandra Vasiljevića, načelnika PU ZVornik i šefa Policijske stanice Zvornik Dragoslava Ostojića, dok na njega i tovare pazi Vladislav Vuković, inspektor.  


Emir Tuhčić, policajac koji prevozi narko tovare

17.

Glavni dobavljač velikih količina narkotika iz Srbije, koji se prebacuju do naselja Divič, pa potom miješaju sa raznoraznim hemikalijama u hotelu “Vidikovac”, je Branko Hajduković, vlasnik lokala “Ikar” u Malom Zvorniku.


On je, kako sam to već objavio, bio svjedok u slučaju monstruoznog ubistva Smaila Tarića, čije tijelo je raskomadano i spaljeno; Njegovi dijelovi tijela pronađeni su 2008. godine.


Hajduković je bio svjedok tužilaštva protiv osumnjičenih, ali je promijenio svjedočenje i rekao da ga je “policija prisilila” da svjedoči navodno lažno.



Za Hajdukovićem je raspisana potjernica u BiH, ali on nesmetano dolazi u Zvornik, odsjeda na "Vidikovcu", potom, u kafeu “Tema”, iza kojeg stoji Danijel Dragičević, šef Dodikovog kabineta.

Zato, uopšte, ne treba čuditi prijatejstvo Dragičevića i Cokija. 

Aleksandar Vasiljević

18.

Aleksandar Vasiljević, načelnik PU Zvornik, upoznat je sa svim navedenim, ali uopšte ne reaguje, jer je on zadužen za obezbjeđivanje prljavih poslova.



Upravo zbog toga ga je Željka Cvijanović Sjenica vanredno unaprijedila u čin Glavnog inspektora, za dan policije, 04.04.2021. godine, a na prijedlog šefa svih zločinačkih organizacija u RS Dragana Lukača Kopranovića. Vasiljević ne ispunjava uslove za unapređenje, ali NarkoPoslovi i njihova kvalitetna zaštita su mu omogućili da dobije čin, iako je zaslužio isključivo doživotnu robiju, jer je Zvornik oretvorio u Grad Droge.
(nastaviće se i neće još dugo stati)

Dodatak: Botovi i "krtice" iz "Milbauera" Banjaluka



Ivana Ćudić i Sanja Grimminger, direktorice firme “Milbauer” Banjaluka, d.o.o., upoznate su sa činjenicom da u toj firmi rade botovi SNSD-a, kao i da su pojedini uposlenici “krtice” Sekte, koje su ubačene u redove opozicionih partija.


Još 12.04.2021.godine uputio sam dopis gospođama Čudić i Grimminger u kojem sam od njih zatražio da pojasne zbog čega pojedinim uposlenicima dozvoljavaju prljave botovske poslove, širenje mržnje, targetiranje onih koji ne odgovaraju Zločinačkoj organizaciji koja hara Republikom Srpskom, ali mi nisu dostavile odogovor.


Sačekaću na odgovor još nekoliko dana nakon čega ću objaviti seriju tekstova o kancerogenom djelovanju pojedinih uposlenika ove firme, kao i samog preduzeća.


Ono što je zapanjujuće jeste da je ovdašnja firma Milbauer, koja je dio internacionalno aktivne njemačke kompanije “Mühlbauer Group”, prihvatila da uposli Režimske botove, da im visoke plate za njihove jezive radove, te što aktivno rade na Režimskoj platformi Zla, širenju mržnje i targetiranju onih koje Uzurpatorski nenarodni Režim smatra svojim neprijateljima! 



Njihovi poslovi trebali bi biti “proizvodnja mašina za proizvodnju visoko sigurnih identifikacionih dokumenata, kreiranje dizajna i proizvodnja visoko sigurnih identifikacionih dokumenata, pružanje svih potrebnih usluga za proizvodnju pa do izgradnje proizvodne fabrike sa cjelokupnom proizvodnom infrastrukturom”, ali je, očito, da imaju širu disperziju od navedene!


Biće zanimljivo saznati da li u centrali firme u Njemačkoj znaju za ove "dodatne radove" svoje ispostave u Banjaluci. (nastaviće se i neće još dugo stati)