среда, 7. април 2021.

Mile Radišić Klen, uz podršku Dodika i Lukača, angažovao Jelenka Sjenicu, dvostrukog ubicu i najopasnijeg kriminalca u Banjaluci, da spriječi rušenje bespravno izgrađenog dijela “Kajaka”, banjalučke Sodome i Gomore

Jelenko Sjenica

Piše: Slobodan Vasković


1.

Mile Radišić Klen, kum Milorada Dodika i prijatelj Dragana Lukača, angažovao je dvostrukog ubicu Jelenka Sjenicu (koristi i prezime Kopranović) da spriječi rušenje njegovog bespravno izgrađenog dijela objekta “Kajak”.


Mile Radišić Klen

"Kajak je poznatog po javnom dilanju droge, korona žurkama za palanačku "elitu" i ogromnim kockarskim dugovima Stefana Cvijanovića, sina Željke Cvijanović.


Stefan i Željka Cvijanović
2.
Dvostruki ubica Sjenica, koji ima i niz drugih teških krivičnih djela, odreda ultra nasilnih, ima zadatak da vlasnike građevinskih firmi koje su se prijavile za rušenje dijela “Kajaka” svim sredstvima “ubijedi” da odustanu od tog posla.



To nije samo zastrašivanje firmi koje su se prijavile za rušenje “Kajaka”, već najbrutalnije prijetnje po život njihovih vlasnika i porodica im.


3.

Ranije je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković izjavio da se prijavilo dvadesetak firmi za rušenje banjalučke Sodome i Gomore, ali su sve odustale. 


Mile Radišić Klen
4.
Prema informacijama koje posjedujem iz brojnih izvora, prvo je Klen zvao vlasnike firmi i ubjeđivao ih da odustanu od posla, a ukoliko mu to ne bi pošlo za rukom slao bi Sjenicu da im prijeti najstrašnijim stvarima, među kojima su i likvidacije.


Dodik i Lukač, šefovi Kriminalnog Sindikata
5.
Sve to poznato je Miloradu Dodiku, Klenovom Kumu i Draganu Lukaču, Klenovom intimusu, ali, umjesto da spriječe prijetnje Sjenice ultranasiljem, oni su ga podržali.


Moralna Nakaza i kriminalac Igor Radojičić
6.
I ova činjenica potvrđuje bolesnu mržnju Dodika i Lukača prema Banjalučanima koji su dali povjerenje na lokalnim izborima, održanim 15.11.2020., Stanivukoviću, a ne članu njihove Hobotnice, (koja sve više, načinom djelovanja, liči na Meksičke Kartele), beskičmenjaku, kriminalcu i Moralnoj Nakazi Igoru Radojičiću.


7.
Sjenica je izvršio dva ubistva: Prvo, 1993. godine, kada je ubio vojnog policajca, ali su mu tu likvidaciju “pravosudni” organi preimenovali u “nužnu odbranu” i zato je odležao dvije i po godine zatvora.


Za ubistvo koje je izvršio u Švajcarskoj odležao je trinaest i po godina robije. 


Toliko je dug niz nedjela koje je počinio, da se može govoriti o “Sabranim Zlodjelima”.


Taj i takav Sjenica danas je Udarna Pesnica Dodikovog Režima i njegovog Kriminalnog Sindikata.


8.
Sjenica uživa punu zaštitu takozvanog MUP RS, koji je Lukač pretvorio u ovdašnji Kartel “Zetas” (napravljen po uzoru na istoimeni meksički, sastavljen od bivših specijalaca policije, pripadnika službi i vojske)

Lukačev "Zetas" štiti brojne Kriminalce, Šefove Kartela i njihove poslove koji idu preko RS i druge zlikovce, za šta je angažovao sebi najodanije pripadnike policije; Sjenica uživa i Dodikovu podršku i dozvoljeno mu je da radi šta hoće po Banjaluci, sve dok je u službi njegovog Kriminalnog Sindikata, čiji je dio i Lukačev “Zetas”.


Toliki je strah od Sjenice u Banjaluci, da se malo ko usuđuje pomenuti i njegovo ime. 


9.
Nakon što su nadležne službe Grada donijele odluku o rušenju bespravno podignutog dijela “Kajaka”, a Ministroid i Mafijašica Srebrenka Golić učinila sve nezakonito što je mogla učiniti da spasi Radišića, Gradonačelnik Stanoviković je našao zakonsko rješenje za rušenje bespravno izgrađenog dijela objekta.


10.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, crvenom je trakom, 11.03. ove godine, zapečatio sporni dio kockarnice „Kajak“, u vlasništvu porodice Radišić.


11.
Dan prije, Klen Radišić iznio je namještaj i uređaje za ilegalno snimanje i prisluškivanje sagovornika iz svog zloglasnog kabineta u “Kajaku”, koji se nalazi u podrumu te mafijaške jazbine.


12.
Radišić, predratni džeparoš iz sela Bjelajci kod Petrovca, od kojeg je Dodik stvorio jednog od najvećih tajkuna u Republici Srpskoj, u svom “kabinetu” snimao je ilegalno (audio i video) razgovore sa brojnim “gostima” iz vrha Režima, posebno Zorom Vidović, ministarkom finansija i Draženom Vrhovcem, direktorom IRB-a, kako bi ih držao “u šaci”.


13.
Očito mu to izvrsno polazi za rukom, čim su Dodik i Lukač podržali angažovanje dvostrukog ubice Sjenice u zaštiti “zakonitosti” i pripadnika njihovog Kriminalnog Sindikata, što Klen jeste.


Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković i Dodikov Udo Šugo Bot ,
narko diler, svodnik i šef botovskih odreda SNSD-a
14.
“Kajak” je kockarnica u kojoj redovno “sreću” oprobava Stefan Cvijanović, sin Željke Cvijanović, koji, mjesečno, prosječno gubi 100.000 KM na kocki i ostalim “zadovoljstvima”, a za samo jedno veče, kada je bio baš dobro raspoložen, izgubio je 70.000 KM.


Mama je sve te “nestašluke” platila iz budžeta RS. (Ostanite sa mnom, nastaviće se i neće još dugo stati)