среда, 7. април 2021.

Roditeljska Pažnja/“Pravac lijevo”: Zvornik Dope House (jezivi, zastrašujući video o Zvorniku Kući Droge, gradu u kojem niko ne brine o mladima)


Piše: Slobodan Vasković


Na početku upozoravam da je video snimak, koji prenosim, jeziv, užasavajući,  šokantan, istinski horor i da treba onemogućiti mlađim od 18 godina da ga gledaju.


Zvornička jutjub grupa “Pravac lijevo” objavila je, 05.04. ove godine, na toj platformi, užasavajući video koji svjedoči o velikoj populaciji uživalaca narkotika u tom Gradu.


Video su prenijeli brojni zvornički portali koji navode da je jezivi i zastrašujući snimak snimljen u kući, tik uz objekat stare bolnice u naselju Fetiji, koja se nalazi na samo dva minuta od centra Grada.



Jedan od članova ekipe „Pravac lijevo“, objasnio je za portal “Zvornik Danas” kako su slučajno naišli na ovaj objekat.


“Jedan od članova ekipe ‘Pravac lijevo’ je prolazio ulicom i slučajno vidio to drvo, otišli po kameru i snimili, rat protiv droge je izgubljen onaj dan kada je i započeo. Video sve govori. Kao i djelovanje nadležnih”, rekli su iz “Pravac lijevo” za “Zvornik Danas”.


Objekat se, kako navodi taj portal, nalazi pored ulice kojom prolaze i djeca. 


Video je do sada pogledalo preko 31.000 ljudi, što svjedoči o zabrinutosti stanovnika Zvornika.


Ono što izaziva još veći užas jeste da su građani Zvornika o svemu obavijestili načelnika Policijske uprave Aleksandra Vasiljevića, ali nije bilo nikakve reakcije, čak ni javnog saopštenja.



Moji izvori tvrde da u centru Zvornika djeluje narkogrupa koja, maltene, javno prodaje sve vrste narkotika. Oni dalje kažu da to čine pod zaštitom pojedinaca iz PU Zvornik, a najjezivija je optužba da je kuća, u kojoj mladost Zvornika uništava svoje živote, “djelo ruku pojedinih policijskih funkcionera i policajaca PU Zvornik.


Nažalost, prema tvrdnjama mojih izvora, kuća Horora i svega u njoj što su snimili hrabri članovi grupe “Pravac lijevo” nije jedina u Zvorniku.

“U svakom naselju, bilo gradskom ili prigradskom, postoji jedna takva kuća”, tvrde moji sagovornici.