четвртак, 8. април 2021.

Dodik natjerao svoje kriminalce da, po kazni, čiste Banjaluku, jer ih smatra krivim za gubitak izbora: Čuveni Puger, prijatelj Vrha Režima i falsifikator Nešo Malina u prirodnom elementu - među kesama sa smećem (foto+video)

Radojičić, Puger i Dodik


piše: Slobodan Vasković


Milorad Dodik, direktor Kaznenopopravnog zavoda SNSD, natjerao je nekoliko štićenika te Kaznionice da čisti ulice Banjaluke, prije nego ih je sredila gradska “Čistoća”.



Na fotografijama, među kesama sa smećem, lako je uočljiv čuveni Dragan Kremenović Puger, osuđeni kriminalac i Dodikov prijatelj sa još čuvenijeg ručka u Bronzanom Majdanu, kojem su, osim njih dvojice, prisustvovali i Igor Radojičić, kao i i presuđeni narko diler Darko Vuković (u prugastoj majici).



O tome sam objavio video, koji je proslavio Pugera.


Zajedno sa Pugerom, kese sa smećem nosi i njegov intimus Nebojša Malinić, poznat pod nadimkom Nešo Malina ili Nešo Askona.



On i Puger su snimili megahit za KPZ SNSD - Kako kradu bakar iz kablova “Elektrokrajine” u kojoj je Puger nekada bio šef.



Sin Neše Maline, Marko Malinić, zaposlen je u obezbjeđenju predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović.



Cvijanovićka je sigurno vrlo potresena kaznom koju je Dodik izrekao Pugeru, jer je veoma bliska sa njim.



Bliskot je vanredna, jer njihove izjave za javnost liče kao jaje jajetu. Kada čujete Pugera, kao da slušate Cvijanovićku.



Određeni izvori tvrde da su ulice, po Dodikovom naređenju, morali čistiti i Srđan Rajčević i Srđan Mazalica, koje je direktor KPZ SNSD pretukao u izbornoj noći, 15.11.2020., kada je shvatio da je njegov kandidat Radojičić poražen.



Isti izvori tvrde da su Rajčević i Mazalica čistili ulice u najmračnijim dijelovima Grada, kako ih niko ne bi fotografisao.