петак, 15. фебруар 2019.

Pitanja za Željku Cvijanović: Kada je planirano sljedeće Ubistvo; U prvom ili drugom kvartalu ove godine?



piše: Slobodan Vasković

Gospođo, budući da posjedujem čvrste dokaze da ste lično naredili progon svih uposlenika Vlade RS, u vrijeme dok ste bili premijerka, koji su podržavali grupu “Pravda za Davida”, sasvim je izvjesno da Vi stojite, zajedno sa Miloradom Dodikom, iza novog talasa nasilja, koje sprovodi Hunta Dragana Lukača.

S obzirom na navedeno, molim Vas da, zbog opšteg interesa javnosti, kao i funkcije koju “obavljate”, odgovorite na sledeća pitanja:

-Zašto ste naredili Hunti da sprovodi nasilje nad građanima Banjaluke i Republike Srpske, koje je konastantno već dva mjeseca i zbog čega ste to učinili?

-Da li znate Ko je sledeća žrtva Lukačeve Hunte, odnosno ko je sledeći namijenjen za eliminaciju?

-Da li će biti odstrijeljen Ivan Begić?

-Da li će, nakon Ivana Begića, biti eliminisan Draško Stanivuković ili je, pak, mladi poslanik PDP-a prvi na listi?

-Da li nakon fizičkog uklanjanja Begića i Stanivukovića planirate smaknuti i Jelenu Trivić?

-Kada ste planirali egzekucije Slobodnih Građana Banjaluke? U prvom ili drugom kvartalu ove godine?

-Da li će, prije nego budu eliminisani, navedeni biti oteti u centru Geta, potom prebijani, mučeni, na način na koji to opisuje kasapin Miloš Bandić, pa tek onda zatučeni?

-Da li ćete nakon toga naložiti pres konferenciju Hunte i dati mogućnost Darku Iliću da “zadesno” djeluje?

-Da li je već sve pripremljeno?

-Da li su već svi pripremljeni? Lukač, Bajić, Ilić, Tegeltija, Ćulum&Ćulum, Rađen, Mitrović, Vrećo, Lepir, Kremenović, Karanović, Karan, Kojdić, Novković, Blagojević, Ostić, Lubura, Savić…?

-Planirate li u prvom ili drugom kvartalu ove godine upotrebu vatrenog oružja protiv slobodnomislećih građana Banjaluke?

-Zbog čega zabranjujete i šetnje Banjalukom: Da li je razlog tome što smatrate da samo pripadnici samozvane Više Kaste mogu šetati Getom?

-Na osnovu čega ste ubjeđenja da pripadnici samozvane Više Kaste, čiji ste pridruženi član, imaju pravo da šetaju, da divljaju, da progone, da prijete, da ubijaju nekažnjeno? 

-Da li ste Vi dali “pištolj u ruke” Milošu Bandiću, jer on tvrdi da mu je “država dala pištolj”, a Vi se smatrate “državom”?

-Šta znate o događajima iz marta 2018. godine, u periodu od 18.03.-24.03.?

-Šta znate o događajima nakon 24.03., a trebali biste da znate, jer ste bili na poziciji premijera?


-Budući da je Banjaluka Geto, da je Republika Srpska Geto, kada ćete na posao početi dolaziti u uniformi? Predložio bih crnu boju!