среда, 13. фебруар 2019.

Banjaluka - jedini Geto u Evropi: Lukačeva Hunta spremna za novo Ubistvo




piše: Slobodan Vasković

1.
Banjaluka je jedini grad - Geto u Evropi, a Republika Srpska najmračniji dio kontinenta.

2.
David Dragičević je ubijen, njegovo ubistvo je naručeno, naručioci ubistva i ubice, među kojima su pojedini pripadnici MUP RS, su zaštićeni od Režima; Stavljeni iznad zakona, entiteta i države.

3.
David Dragičević je ubijen, Ljudi su protestovali mjesecima, a onda je Hunta odlučila da se bestijalno obračuna sa golorukim narodom - 25.12. i 30.12. 2018. godine brutalno su lomili mlade, stare, djecu, nemoćne…

4.
David Dragičević je ubijen, a onda su Vrh režima i Vrh Hunte odlučili da unište potpuno porodicu Dragičević - podižući lažne krivične prijave za lažne državne udare protiv Davora Dragičevića, koji je morao da napusti prostor Republike Srpske.

5.
David Dragičević je ubijen, a njegovi roditelji su odlučili da ekshumiraju tijelo sa groblja u Getu i prenesu zemne ostatke u austrijski gradić Wiener Neustadt! 

6.
Davor Dragičević je ranije rekao: “Neću dozvoliti da moj ubijeni sin ostane u zločinačkoj državi”!

Davor Dragičević nije pogriješio donoseći ovu odluku, ravnu tragediji koja je zadesila njegovu porodicu i njega.

7.
David Dragičević je ubijen, građani su nastavili da pale svijeće za njega, ponekad šetaju, ali Hunta nije prestala sa progonom i izgonom iz entiteta svih onih koji su podržali porodicu Dragičević i Grupu “Pravda za Davida”.

8.
David Dragičević je ubijen, a sistematično, svakodnevno i temeljno se izgone iz entiteta svi oni koji su se zalagali da se obznani Istina o njegovim Ubicama i da se oni privedu pravdi. 

9.
Brojni su otišli, svjesni da im je namijenjena uloga novih žrtava, da zločinačko pravosuđe, kojem su na čelu Milan Tegeltija i Miodrag Bajić, služi kao oruđe za njihov odstrel.

10.
David Dragičević je ubijen, Naručioci Ubistva i Ubice su na slobodi i spremaju nove egzekucije.

11.
Audio snimak prijetnji Ivanu Begiću, saradniku Draška Stanivukovića, narodnog poslanika opozicionog PDP-a, tokom saslušanja u PU Banjaluka, notoran je dokaz pripreme novih egzekucija i spremnosti pripadnika Hunte na njih.

12.
Pitanje je samo da li će biti likvidiran Begić, Stanivuković, neko treći, četvrti… pitanje je samo ko je David, kao što je pitanje trenutka kada će se nova likvidacija desiti. 

13.
David Dragičević je ubijen; Naručioci njegovog ubistva, Ubice i njihovi zaštitnici su osokoljeni, jer su nekažnjeni - nova žrtva se traži.

14.
Režim i Hunta ne ubijaju samo pojedince, oni ubijaju kompletan narod, sve one koji žive u najmračnijem dijelu Evrope, u jedinom evropskom Getu - Banjaluci.

Ubijaju sistematično progonom, prijetnjama, mrcvarenjem, privođenjima, pravosudnim i policijskim mobingom, premlaćivanjima, bacanjem niz stepenice, lomljenjem kostiju…

15.
Ubijaju, jer im je, kako kaže Nasilnik što je prijetio Begiću, “država dala pištolj”, omogućila da bacaju nekažnjeno niz stepenice, da sve gaze “kao govna”, da udaraju palicama, “u vrh tjemena da se udarac ne otkrije”, kako je to precizno opisao jedan od onih koji su preživjeli torturu, da lome kad hoće i koga hoće…

16.
Ubijaju, jer su osioni Primitivci, amaterski mafijaši, narko-dileri, makroi, trovači…, kojima je put do diktature utrven, nažalost, narodnim glasovima; Glasovima slaganog, prevarenog, opustošenog naroda!

17.
Ubijaju i nastaviće da Ubijaju, jer su željni krvi, jer su žedni krvi, jer misle da su “bogovi”, jer im se malo ko suprotstavlja.

Ubijaju, jer im se može nekažnjeno to da čine, u Getu Banjaluka.

Ubijaju, jer su Zvijeri, Hijene, Neljudi, Otpad, Šljam…, jer su Ubice!!!

18.

Ubijaće sve do jednom…, jer svemu jednom dođe kraj pa će tako biti i sa Gamadima koji komanduju konclogorom Banjaluka, Republika Srpska!