недеља, 17. фебруар 2019.

“Miloš Bandić”




piše: Slobodan Vasković

1.
“Miloš Bandić” je predsjednik RS.

2.
“Miloš Bandić” je predsjednik Narodne skupštine RS.

3.
“Miloš Panj Bandić” je premijer RS.

4.
“Miloš Bandić” je srpski član Predsjedništva BiH.

5.
“Miloš Bandić” je Ministar unutrašnjih poslova RS.

6.
“Miloš Bandić” je gradonačelnik Banjaluke.

7.
“Miloš Bandić” je vladika banjalučki.



8.
“Miloš Bandić” je, prema nezvaničnim podacima, pobijedio u trci za gradonačelnika Doboja.

9.
“Miloš Bandić” je, prema nezvaničnim rezultatima, pobijedio u trci za gradonačelnika Trebinja.

10.
Tačke 8. i 9. su digresija, samo da se konstatuje da se “Miloš Bandić” širi.

11.
Predsjednik RS “Miloš Bandić” dogovorio je sa komandantom parlamenta “Milošem Bandićem”, panjem “Milošem Bandićem”, “Milošem Bandićem", ministrom unutrašnjih poslova RS i predsjedavajućim predsjedništva BiH “Milošem Bandićem”, uz sasluženje vladike “Miloša Bandića”, da se uništi svako onaj ko se ne zove, ne ponaša i ne djeluje u skladu sa principom “Miloš Bandić”

12.
“Miloš Bandić”, “Miloš Bandić”, “Miloš Bandić”, “Miloš Panj Bandić”, “Miloš Bandić” i vladika “Miloš Bandić” poseban akcenat su stavili na potrebu daljeg progona i izgona iz RS i BiH, zločinačkog pravosudnopolicijskog mobinga, montiranja procesa, premlaćivanja gumenim palicama, bacanja niz stepenice, redovnog šamaranja i drugih gnusnih nedjela, svih članova grupe “Pravda za Davida”, kao i svih drugih grupa koje ne prihvataju da budu roblje “Miloša Bandića”.

Posebno su naglasili potrebu daljeg održavanja Policijskog časa u Getu Banjaluka (i gdje god to bude potrebno) dok god bude onih koji nemaju utisnut žig na čelu sa jasnim natpisom “Miloš Bandić”! 

Da ne bi bilo nikakve zabune, Prvi "Miloš Bandić" je ministar unutrašnjih poslova, a ostali "Miloš Bandić" su njegovi poslušnici, što voljni, što nevoljni.

"Miloš Kundak Bandić" je poziciju Prvog "Miloša Bandića" osvojio pučem, stavljajući pod svoju kontrolu svakog od navedenih "Miloša Bandića", uz pomoć Hunte, koja se zove "Miloš Bandić"! 

13.
U tim naporima podržao ih je gradonačelnik Banjaluke “Miloš Bandić”, a zakletve na vjernost stigle su i iz Doboja i Trebinja, od novoizabranih gradonačelnika “Miloša Bandića” i “Miloša Bandića”. Stižu i iz drugih krajeva, sve sa potpisom “Miloš Bandić”!



14.
 Podrška je stigla i od “Miloša Bandića”, predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH, kao i Komandanta Republičkog javnog tužilaštva RS “Miloša Bandića”.

15.    
Tako su svi stubovi vlasti čvrsti u namjeri da “Miloš Bandić”, njegove riječi, ostanu himna ove nomenklature, ali i da se uklešu u zidove Vlade RS, Narodne skupštine RS, Palate republike i svih ostalih “institucija” na čijem čelu je uvijek “Miloš Bandić”!

16.

“Miloš Bandić” će tek da napadne, jer “Miloš Bandić” ne prašta!