субота, 23. фебруар 2019.

Geto: Lukačeva Hunta nastavlja da maltretira Slobodne Građane Banjaluke; Zabrana kretanja i dalje na snaziHunta nastavlja sa terorom, jer teror je jedina riječ kojom se može opisati nasilno ponašanje Hunte Dragana Lukača. To je njegovo lično iživljavanje nad građanima Banjaluke. Iživljavanje koje ima za cilj da pokaže da je Lukač Gospodar Banjaluke, što dovoljno svjedoči o mentalnom sklopu te individue.


piše: S.V.

Svega dvadesetak ljudi, koji se osjećaju Slobodnim Građanima Banjaluke, odlučilo je da prošeta od Trga do kraja Gospodske ulice.Ali tu su ih sačekali pripadnici Hunte i, standardno, uslijedilo je legitimisanje, bez ikakvog validnog razloga.

Hunta nastavlja sa terorom, jer teror je jedina riječ kojom se može opisati nasilno ponašanje Hunte Dragana Lukača. To je njegovo lično iživljavanje nad građanima Banjaluke. Iživljavanje koje ima za cilj da pokaže da je Lukač Gospodar Banjaluke, što dovoljno svjedoči o mentalnom sklopu te individue.


Na ovaj način i dalje se demonstrira nasilje niskog intenziteta, mobing, zabrana prava na kretanje. Od dvadesetak Ljudi koji su prošetali Gospodskom ulicom, čak njih deset je legitimisano.


Ovako jadne i bijedne vlasti Svijet odavno nije vidio, a ona egzistira u najmračnijem dijelu Evrope - Republici Srpskoj i njenom najvećem Getu - Banjaluci.