уторак, 12. фебруар 2019.

Lukendić, Prokletnik što zarađuje na nesreći nemoćnih, odranije poznat policiji i sudovima kao brutalni Nasilnik u sopstvenoj porodici (dokument)


Prokletnici: Zeljković i Lukendić
piše: Slobodan Vasković

Dejan Lukendić, jedan od Prokletnika, koji zarađuje enormne svote novca na najugroženijim kategorijama stanovništva, djeci sa posebnim potrebama i starim i iznemoglim osobama, je Nasilnik, koji ne preza da premlati i svoje najbliže.

Svjedoči to i dokument Suda iz kojeg je jasno da je Lukendić, direktor firme “Eko piramida inženjering”, teško pretukao člana najuže porodice u ranim jutarnjim časovima, 17.01.2010. godine.



Lukendić je za taj užasni čin kažnjen sa samo 100 KM, plus 50 KM sudskih troškova.

Ovako mala kazna i ne čudi, jer Lukendić ima sve veze sa, takođe, nasilnikom Vicom Zeljkovićem, koji naručuje premlaćivanja navijača FK “Borac”, što nisu zadovoljni njegovim načinom upravljanja tim klubom.

Naravno, tu je, izvan svake razumne sumnje, i Miodrag Bajić, redovni posjetilac narko-lokala “Drama”, gdje je često zajedno sa Mladenom Mitrovićem, šefom OJT Prijedor.

Divno mjesto za izlazak tužilaca, osim ako nisu u “tajnoj” istrazi!

Kada sve sagledam, još sam odlično prošao, pošto su mi Lukendić i Zeljković zaprijetili samo krivičnom, a ne i fizički. 



Zato su prijetnje Drašku Stanivukoviću, mladom i kreativnom poslaniku PDP-a, postale kontinuitet i stižu iz redova Režima kontinuiteta. Stanivuković bi zajedno sa mnom trebao biti obuhvaćen "krivičnom prijavom" Notornih Nasilnika, Prokletnika i HIjena!

Stanivukoviću je tokom noći razlupan automobil, a tokom dana Hunta pokušava da mu “napakuje”; Kako njemu, tako i njegovim bliskim prijateljima. 

I to je sasvim očekivano, jer, zaboga, ne sjede Bajić, Mitrović i ostala “elita” džaba u “Drami”, čiji je suvlasnik Vico Zeljković. (nastaviće se)