понедељак, 25. фебруар 2019.

Lukačeva Hunta utjeruje strah i danju i noću: Svaka grupa od tri osobe mora biti legitimisana; "Čiste ulice" za šefa Hunte i njegovu Marionetu

piše: S.V.


Prema neobjavljenim zakonima Hunte Dragana Lukača svako kretanje u grupi, koja se sastoji više od dvije osobe, podložno je kontroli.

Ukoliko su tri osobe u Grupi, kao što se to desilo prije dva dana pred Narodnom skupštinom RS, reakcija Hunte je automatska i efikasna - slijedi legitimisanje, bez ikakvog jasnog razloga.

Jedini stvarni suštinski razlog je utjerivanje straha svima u Geto-Banjaluka, što Lukačeva Hunta čini danonoćno.

Lukač je stvarni gospodar Geta i svi koji imaju tu nesreću da su u njemu zarobljeni su njegove potencijalne žrtve.

Privatizacija MUP-a RS je u potpunosti završena; Lukač je efikasno uspio da MUP RS pretvori u Huntu bez milosti, koja je već demonstrirala spremnost da beskrupulozno premlaćuje goloruki narod.

Sledeća faza je još brutalnija i krvoločnija.


Uz privatizovano pravosuđe, koje je izmaklo svakoj kontroli i koje je Milan Tegeltija stavio potpuno u funkciju zločinačkih organizacija, ali i Lukačeve hunte, građani su potpuno porobljeni. Nažalost, sve navedeno je tek početak stravičnog progona svih koji se usuđuju da misle drugačije, da to javno kažu.  

Lukač, prvi sociopata Hunte, napravio je posao!


On i njegova marioneta Željka Cvijanović, koju drži u šaci, mogu mirno da šetaju ulicama Geta očišćenim od građana i pokazuju svu dubinu frustracije i kompleksa koji haraju njihovim umovima.