недеља, 10. фебруар 2019.

NOVI VIDEO: David nije osoba snimljena kamerama sa “MK” servisa; Ko je NN Lice što glumi Davida u noći 18.03.?!piše: Slobodan Vasković

David Dragičević, žrtva zločina Teškog Ubistva, nije snimljen kamerama sa “MK” servisa, u noći 18.03.2018. godine, oko 02 časa 50 minuta.Potvrđuje to video klip snimljen kamerama sa tog objekta, na kojem se vidi lice NN osobe, iste one koja nešto kasnije baca kesu u kojoj je bilo pecivo, što sam već objavio.Ovaj snimak je još jedna potvrda da David Dragičević, kobne noći, 18.03., nije bio u naselju Lauš, posebno ne u blizini kuće Đorđa Rađena; Video klip je potvrda da je Darko Ilić sve slagao na presu 26.03.2018., kada je tvrdio da je riječ o Davidu Dragičeviću, ali i da su se laži nastavile sve do današnjeg dana.

Takođe je bitno naglasiti da ovaj snimak potvrđuje da je Ubistvo Davida Dragičevića bilo pomno planirano i organizovano, što već mjesecima tvrde njegovi roditelji Davor Dragičević i Suzana Radanović.Njih oboje su vidjeli video klip i potvrdili da se ne radi o njihovom sinu Davidu.

Važno je naglasiti da ni Agencija za forenziku, koja je analizirala ovaj snimak, nije utvrdila da je riječ o Davidu Dragičeviću.Uz to, NN Lice, koje se vidi na snimku sa “MK” servisa nosi patike, dok je David te noći na nogama imao čizme. Takođe su i pantalone različite boje, jer lice sa snimka “MK” ima plave farmerke, dok je David te noći nosio pantalone tamne boje.

David u prolazu ka "988"(pantalone u čizmama)

Postoji razlika, koju sam već objavio, a odnosi se na položaj pantalona - one su kod Davida u čizmama, što potvrđuje i fotografija iz prolaza ka kafeu “988”, dok su pantalone, koje nosi NN Lice snimljeno kamerama “MK” servisa preko patika. 

NN lice sa "MK": pantalone preko patika
Ključno pitanje nakon gledanja ovog videa jeste: Ko je GLUMIO Davida Dragičevića u noći 18.03.2018. godine u ulici Velibora Janjetovića Janje i Ko je osoba koju su snimile kamere sa “MK” servisa?!