уторак, 12. фебруар 2019.

Pisamce Prokletnicima Zeljkoviću, Kusturiću, Lukendiću i ostalim Onanima šeranićimapiše: Slobodan Vasković

Prokletnici Vico Zeljkoviću, Dejane Kusturiću, Dejane Lukendiću i ostala bagro koja vas podržava u prljavim poslovima, veoma sam zadovoljan što ćete protiv mene podići krivičnu prijavu.

To je u vašem djelovanju novina, jer ste mogli odlučiti da me polomite, ubijete, što me ni najmanje ne bi iznenadilo.

Isto tako me ne bi iznenadilo da baš vi stojite iza razbijanja automobila Draška Stanivukovića, jer je to vaš manir. I da tom kreativnom mladom poslaniku non-stop radite o glavi.

Da li ste pokrenuli neke od onih tridesetak nasilnika da “riješe stvar”; Nasilnika, kojima Vico, samozvani “Banjalučki Arkan”, komanduje i koji napadaju sve one koji vam se suprotstave čak i u njihovim domovima, ukoliko ne uspijete sa vašom krivičnom?

Da ne zaboravim, Nasilnici, koji su pod vašom komandom, nerijetko napadaju i u sadejstvu sa pojedinim pripadnicima Hunte.

Kada sam apsolvirao ovaj prvi dio koji me čini sretnim, jer niste odlučili, bar ne javno, da mi oduzmete život, možemo krenuti dalje.

Vi ste, osim što ste Prokleti Nezasiti Gadovi, i nepismeni Primitivni Papci.

Ne možete mi podnijeti krivičnu, već me možete tužiti za klevetu. A možete mi i pljunuti pod prozor.

Toliko o vašoj krivičnoj.

-Sada mi odgovorite kolika je trenutna cijena kokaina u “Drami” i kako ide visoka prostitucija u tom objektu?

-Ima li još uvijek mnogo kontroverznih “bizmismena” koji u “Drami” prave drame?  

-Da li je došlo do pada prometa “bijelim” i “mesom” nakon mog pisanja o tome?

-Obaviješten sam da jeste, pa vas pitam da li ste zbog toga bijesni?

-Ko je od osoba bliskih najužem vrhu vlasti u par navrata zamalo preminuo od prevelike upotrebe kokaina u “Drami”?

-Kad ste već toliko transparentni odgovorite, da ne moram ja baš sve otkrivati. 

-Da li ste sklonili “štekove” iz garaže kod “Drame”?

-Kako ide prebijanje neposlušnih navijača FK “Borac” i zastrašivanje njihovih porodica?

-Kako ide pranje novca preko FK “Borac”, a kako preko vaših “Eko - otpada”, Otpadu ljudski?

-Uzgred, kako je Viktor Latinović, visoki funkcioner MUP-a RS, koji radi i u “Drami” i u Hunti? Stiže li da se odmori od tolikih poslova?

Idemo dalje.

Nezajažljiva Prokleta Bagro, vi jeste prodavali starim i nemoćnim osobama, kao i licima sa posebnim potrebama, “najlon kese”, a ne pelene, kako bi ste oteli novac. I dat vam je monopol na to.

To svjedoči o vašem mentalnom sklopu hijena, pokvarenjaka, jednom riječju smeća.

Eko-piramida: Krivične prijave protiv Stanivukovića i Vaskovića

Kompanija Eko-piramida saopštila je danas da će protiv poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića i blogera Slobodana Vaskovića iz Banjaluke podnijeti krivične prijave zbog, kako kažu, blaćenja i iznošenja gnusnih laži na račun kompanije i odgovornih lica u njoj.U ovoj kompaniji navode da su primorani na taj korak kako bi zaštitili svoj integritet i čast.
- Tako će gospoda vrlo brzo imati priliku da pred sudom iznesu činjenice i dokaze koje imaju i tako raskrinkaju, kako tvrde, 'veliki kriminal'. Na Vaskovićevom blogu i tokom cirkusantskog nastupa Stanivukovića u dnevniku BN televizije iznesene su gnusne i bezočne laži s namjerom da nam bude nanesena šteta i oblaćena naša kompanija i ljudi zaposleni u njoj, zarad prikupljanja jeftinih političkih poena -navodi se u saopštenju iz Eko-piramide.
Reagujući na Stanivukovićeve optužbe da se bogate na račun tuđe muke i prodaju dječje pelene katastrofalnog kvaliteta pri čemu se vrši kriminal neviđenih razmjera, kompanija Eko-piramida navodi da uopšte ne učestvuju u isporuci dječjih pelena, niti su učestvovali na tenderu za dječje pelene.
U saopštenju se dodaje da se to lako može provjeriti na sajtu Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske gdje je javno objavljeno koja kompanija vrši isporuku dječjih pelena.

- Sasvim je logično da ta kompanija snosi eventualnu odgovornost za kvalitet isporučene robe, ali nije etički ni ljudski da mi sudimo o tome. Naša kompanija ne isporučuje te 'katastrofalne pelene'. Sve to dobro zna i Stanivuković i ovo je bio još jedan u nizu njegovih nastupa gdje jasno pokazuje da mu je najvažnija lična promocija - navedeno je u saopštenju iz kompanije Eko-piramide.


Prokletnici: Vico Zeljković, samozvani “Banjalučki Arkan”, ostvaruje enormnu zaradu monopolom na prodaju pelena, najlošijeg kvaliteta, osobama sa posebnim potrebama, starim i nemoćnim licima; Bogati se na račun bolesnih uz podršku FZO RS i ministra zdravlja (10.02.2018.)

Vico Zeljković
piše: Slobodan Vasković

Vico Zeljković, vlasnik “Eko grupe”, predsjednik FK “Borac”, suvlasnik noćnog kluba “Drama”, u kojem se odvija visoka prostitucija i javno dila droga, kao i komandant grupe od preko trideset nasilnika (koji prebijaju za njegov račun i u njegovo ime), dobio je monopol na nabavku pelena za osobe sa posebnim potrebama, stara i nemoćna lica.

Naravno, Zeljković, u skladu sa svojim monstruoznim mentalnim sklopom, odlučio je da na ovom poslu zaradi tako što će osobama sa posebnim potrebama, starim i nemoćnim licima, prodavati pelene iz kategorije smeće, koje njegova firma uvozi iz Tirane, Albanija, od tamošnjeg preduzeća “Trading shpk”.

Njegov mentalni sklop najbolje opisuje upravo činjenica da svoje podređene i “vojnike” tjera da ga zovu “Banjalučki Arkan”; Sva “tajna” njegovog “uspjeha” leži u bliskim vezama sa najužim vrhom Režima. Ali i visokim policijskim funkcionerima, poput Viktora Latinovića, koji je šef obezbjeđenja “Drame” i samog “Banjalučkog Arkana”. Latinović je, osim za prljave poslove za Vicom, zadužen i za najprljavije radove na razbijanju grupe “Pravda za Davida”.

Viktor Latinović
Individua kojoj nije strano da u “Drami” organizuje kokainske partije i visoku prostituciju, dovela je u situaciju Fond zdravstva RS da radi u njegovu korist - korist jednog najobičnijeg dripca, bez ikakve savjesti, koji je zbog svojih prljavih poslova, među kojima je i pranje novca, poodavno trebalo da je iza rešetaka.

Umjesto toga, Vico Zeljković i dalje žari i pali Banjalukom, FK “Borcem”, koji je pretvoren u manufakturu Zločinačke organizacije, i svime čega se dotakne.

FZO RS i direktor te institucije Dejan Kusturić poslali su dopis svim apotekama u RS da će se novac vraćati, refundirati pacijentima, samo ako naruče jednu od tri vrste pelena.

Dejan Kusturić
Prva vrsta pelena je ubjedljivo najprodavanija, a to je ona najveće veličine, koju koriste djeca sa problemima i posebnim potrebama (od 15 godina, pa naviše), kao i stara i nemoćna lica.

Na tenderu za te velike pelene, koje se nabavljaju iz Albanije, prošla je firma “Eko piramida inženjering”, čiji je direktor Dejan Lukendić, koji je ujedno i direktor FK “Borac”.

Ta firma je dio “Eko grupe”, čiji je vlasnik Vico Zeljković, predsjednik FK “Borac”.

Oni su dobili ekskluzivno pravo na nabavku, distribuciju i prodaju pomenutih pelena u svim apotekama u RS; Jednostavnije rečeno, dobili su monopol nad tim proizvodom i svako onaj ko kupi bilo čiji drugi proizvod, a ne onaj što su ga Zeljković i Lukendić nabavili iz Albanije, sam snosi sve troškove.

Vrijednost tog tendera je 230.400 KM, a neto zarada Zeljkovića i Lukendića je 180.000 KM; Pelene koje oni nabavljaju su, prema riječima stručnjaka, najobičnije smeće i njihova nabavka ovu dvojicu kriminalca košta najviše 50.000 KM.


Ostaje im, kada se ukupna kriminalna zarada podijeli na 12 mjeseci, mjesečno 15.000 KM neto zarade.

Cifra od 15.000 KM je osamnaest prosječnih mjesečnih plata u RS, odnosno 500 dječijih dodataka; Prokletnici toliko ukradu svaki mjesec.Da pojasnim - Zeljković i Lukendić nabavljaju pelene “jedne kapi protočivosti”; Standardi su da pelene trebaju biti “šest kapi protočivosti”. 

Prevedeno na svakodnevni jezik, to praktično znači da svi oni koji koriste Zeljkovićeve i Lukendićeve pelene su, u stvari, sve vrijeme mokri od urina, jer takve pelene ne zadržavaju ništa.

Zeljković i Dejan Lukendić
Uz to, po prvi put se dešava da FZO RS refundira novac korisnicima samo ukoliko uzmu te pelene, koje su ubjedljivo najlošijeg kvaliteta, i ni u jednom drugom slučaju.

Iako se apotekari i korisnici žale, FZO je naložio takav sistem i njihove pritužbe su bačene u vjetar, čiji je motor monstruoznost Zeljkovića i Lukendića. Njihov izvršni organ je Dejan Kusturić, direktor FZO, koji ima najkvalitetnije “pilotske veze” u Helikopterskom servisu RS, pa se osjeća zaštićenim u ovom ogavnom, užasnom, prljavom poslu sa Zeljkovićem.

Taj Pravilnik, prema kojem apotekari mogu prodavati samo pelene koje nabave pomenuti gadovi, važi od 01.01.2019. godine; Važno je naglasiti da takav Pravilnik nije mogao biti donešen bez znanja nadležnog ministra zdravlja Alena Šeranića.

Bez njegovog znanja umrlo je i na desetine osoba od gripa u RS, prethodnih mjeseci, što je dokaz da samo u RS, na cijeloj Planeti, nije "otkriven" lijek protiv prehlade.

Alen Šeranić
Prema prethodnom Pravilniku, Fond je za pelene, najveće veličine, vraćao korisnicima 86 pfeniga po komadu.

Korisnici su tada imali pravo da izaberu pelene koje im odgovaraju, a ukoliko su imali potrebu za skupljom pelenom, FZO bi refundirao pomenutih 86 pfeniga, dok bi razliku doplaćivao sam korisnik. 

Te mogućnosti više nema, moraju se kupovati Vicine pelene.Na taj način ukinuto je i pravo osoba sa posebnim potrebama i osoba sa invaliditetom, kojima su potrebne te pelene, na izbor najkvalitetnijeg proizvoda.

Uz sve rečeno, Vicina Zločinačka organizacija se obavezala na količine koje ne mogu isporučiti, tako da se, nerijetko, korisnici nađu u situaciji da ne mogu doći ni do tih pelena, što im stvara ogromne probleme, jer moraju iz svog džepa plaćati pelene drugih proizvođača, a FZO im te troškove ne refundira ni u kakvom iznosu, jer nisu kupili Vicine pelene.

Provedeno je i navodno testiranje robnih uzoraka, a taj koji je odobrio Vici i Lukendiću uvoz “najlon kesa” umjesto kvalitetnih pelena, mora odgovarati zajedno sa njima, jer pljačka bolesnih ljudi, osoba sa posebnim potrebama, starih i nemoćnih, je najužasniji mogući vid zarade, ogavan i jeziv.

Fotogrrafija najbolje svjedoči o nekvalitetu pelena.
Sa lijeve strane, na slici, je paket sa 30 pelena, kao i na desnoj, u kojem je takođe 30 pelena. Sama fotografija govori o nekvalitetu pelena na desnoj strani - golim okom se vidi koliko su one tanje, bez dovoljno slojeva, samim tim i nekvalitetnije. (nastaviće se)