понедељак, 4. фебруар 2019.

Ko je Ubio Davida Dragičevića?!




piše: Slobodan Vasković

Ko je Ubio Davida Dragičevića?
To pitanje je zabranjeno postaviti u najmračnijem dijelu Evrope.

Ako pitaš - privedu te. A onda te maltretiraju, polome, montiraju lažne optužnice…

Ko je Ubio Davida Dragičevića?
Pojedini pripadnici MUP RS, po narudžbi; Pojedini pripadnici MUP RS, članovi NarkoKlana; Pojedini pripadnici MUP RS, ubice bez milosti.

Ko štiti Ubice Davida Dragičevića?
Dio Vrha MUP RS; Fejkbrend Jadnog pravosuđa BiH Milan Tegeltija; Dio vrha fejkpravosuđa RS; Fejkbrendovi jadne politike iz RS…

Ko je Ubio Davida Dragičevića?
MUP RS je, da se ne bi odgovorilo, pretvoren u Huntu koja ne prestaje sa pritiskom i terorom; trenutno niskog intenziteta, in continuo; Za razliku od 25.12. i 30.12.2018., kada je taj Teror bio Javno manifestovan brutalnim nasiljem i bestijalnim prebijanjem golorukog naroda. 

Zbog pitanja: Ko je Ubio Davida Dragičevića?

Ko je Ubio Davida Dragičevića, nije pitanje koje trebaju postaviti/stalno postavljati samo njegovi roditelji, oni koji ih podržavaju, pale svijeće; To je pitanje koje bi stalno trebali Glasno ponavljati svi; To je pitanje svih pitanja, jer je pokušano Javno zataškavanje Ubistva Davida Dragičevića, koje još uvijek traje.

Ko je Ubio Davida Dragičevića?
Ubile su ga entitetske vlasti, koje ne smiju da dozvole kvalitetnu, nezavisnu istragu, jer bi to bio njihov kraj. 

Nastavljaju da ga ubijaju svakim danom, kako bi ubili svakog onog ko se usudi da upita Ko je Ubio Davida Dragičevića?

Ko je Ubio Davida Dragičevića je pitanje koje izaziva teror bez ostatka!
Teror koji traje jeste ovjeravanje trajne Dozvole za Ubistva samoproglašenoj Kasti Nedodirljivih, koja nije ništa drugo do Šaka Bandita, koji su kidnapovali institucije, pretvorili se u Unutrašnjeg Okupatora!  

Pitanje Ko je Ubio Davida Dragičevića preraslo je zločin Teškog Ubistva Davida Dragičevića; Pitanje Ko je Ubio Davida Dragičevića je pitanje opstanka, svih. 

Pitanje Ko je Ubio Davida Dragičevića je pitanje dokle će trajati teror, progon, premlaćivanja, montiranje optužnica, laži, fejkbrendovi jadne i bijedne politike u najmračnijem dijelu Evrope…?!

Pitanje Ko je Ubio Davida Dragičevića je pitanje dokle se može trpiti prisiljivanje da se na vlastite živote gleda kao na horore u kojima i najmanja greška, samo pogled, mogu život da pretvore u Pakao; Mogu da budu okidač za oduzimanje života! I vašeg života!

Pitanje Ko je Ubio Davida Dragičevića je pitanje dokle ćete vrtiti vlastite živote kao filmove pred sopstvenim očima i drhtati da li ćete naići na sekvencu - greška, na sopstveni loš kadar u kojem ste nekog “od njih” poprijeko pogledali, na užasnu scenu u kojoj ste nešto loše o bilo kom “uticajnom” fejku pomislili…, zbog čega možete biti brutalno kažnjeni; Nekažnjeno Ubijeni…

Pitanje Ko je Ubio Davida Dragičevića je pitanje dokle će im se dozvoljavati nekažnjeno ubijanje djece, njihovo trovanje narkoticima, tretiranje kao da su roblje, meso za faširanje, mozgovi za miksanje sa otrovima…

Pitanje, Pitanje, Pitanje… Ko je Ubio Davida Dragičevića je mirni, ali gromoviti udar na one koji su varvarski napali sve civilizacijske vrijednosti, koji upravljaju po principima mentalne pornokratije, kojima je cilj nepovratno anesteziranje javnosti, ispoljavanja bilo kakve i najmanje drskosti mišljenja, buntovničkog mentaliteta; To je udar na tvorce Gulaga u kojem su djeca Lovina, u kojem su Lovina svi koji misle drugačije, uopšte se usuđuju da misle; Gulaga u kojem je rasizam sveprisutan…

Pitanje Ko je Ubio Davida Dragičevića je pitanje Ko im je dozvolio da nekažnjeno ubijaju redom, ne birajući sredstva, mjesto, način, vrijeme?! 

Zapitajte se Ko je Ubio Davida Dragičevića dok vas nisu natjerali da sami sebe dokusurite, jer ste od Šake Bandita prisiljeni da se kajete, da drhtite, da se bojite zato što uopšte postojite, što ste živi!