уторак, 25. новембар 2014.

Režimska policijska hunta najveći generator nasilja

Piše: Slobodan Vasković

Neprihvatljivo je svako nasilje i pozivi na nasilje. Nad bilo kim. Bio on Ilija Stevančević, Branislav Borenović, Marko, Janko, Ramiz, Mario, Dario..., bio on narodni poslanik, radnik, menadžer, novinar..., bio on bilo ko.

Neprihvatljivo je i da se uvijek hitro reaguje na svaku, pa i verbalnu, naznaku nasilja nad pripadnicima Vlasti, privode i hapse „naratori“, a nikada ni na jednu, ma koliko ozbiljna bila, koja je upućena prema osobama, što kritikuju istu tu Vlast.

Neprihvatljivo je da Vlast i njeni pripadnici budu zaštićeni i abolirani od svake vrste odgovornosti, ma koliko pozivali na nasilje i ma koliko ga činili.

Neprihvatljivo je da svako onaj ko se usudi reći riječ protiv Vlasti, bude izložen svakoj vrsti progona.

Neprihvatljive su prijetnje, uvrede i psovke upućene Iliji Stevančeviću, u kafani od nekog Penzosa.

Neprihvatljive su prijetnje, uvrede i psovke  upućene Branislavu Borenoviću u parlamentu RS od Milorada Dodika.

Neprihvatljivo je da Dodik ne bude priveden zbog prijetnji u Narodnoj skupštini RS, upućenih pred svjedocima, Borenoviću i njegovoj porodici, a da neki Penzos, koji je slične riječi izgovorio Stevančeviću, odmah bude uhapšen.

Navedeno svjedoči da u Republici Srpskoj imamo Režim, da imamo Kastu povlaštenih koja može sve: prijetiti, psovati, krasti, kupovati poslanike, otimati, vrijeđati, lagati... i Parije, koje ne mogu ništa. I koje čine ogromnu većinu stanovništva RS.

Navedeno svjedoči da MUP RS nije policijska organizacija, koja štiti sve građane RS, već da je Policijska Hunta, koja štiti isključivo pripadnike Dodikove Kaste.

Navedeno svjedoči da je bezbjedosna situacija u RS veoma eksplozivna i da je za nju najmanje kriv Penzos, koji teško podnosi Stevančevićevu Kupljenu Papansku Poziciju, ali da za nju jeste najveći krivac Milorad Dodik, koji već godinama nekažnjeno prijeti, psuje, progoni, uništava... I čiji Režim Javno Kupuje Poslanike i Javno To Priznaje.

I divljačkim ponašanjem Javnu Kupovinu Poslanika nameće cijelom Društvu kao VRIJEDNOST, koja se silom ugurava u Glave!

Gotovo da su nikakve šanse da bi „inkriminirani“ Penzos verbalno, ili na bilo koji drugi način, nasrnuo na Stevančevića da je Policijska Hunta bar jednom u proteklih osam godina bila MUP RS.

Imali su idealnu priliku kada je Željka Cvijanović javno priznala da je SNSD kupio dva poslanika, dva papka, ali nisu reagovali kao policija, već kao najgora i najcrnja Policijska Hunta, koja je Javno Slagala da je snimak montiran i time ozakonila Političku Korupciju i Kriminal, što jeste Kupovina Poslanika.

Nisu priveli Cvijanovićku, nisu priveli Stevančevića, nisu priveli Mitrovića, nisu priveli Cvijanovićkine drugarice, nisu sproveli nikakvu istragu, nisu..., ali jesu odmah slagali. I to Sočno.

Policijska Hunta, koja se lažno predstavlja kao MUP RS, direktan je učesnik kriminalnih radnji kupovine poslanika i svega onoga što se nakon toga dogodilo. Policijska Hunta dio je Nasilja nad Republikom Srpskom.

Zbog toga imamo Razjarenog Penzosa i ko zna koliko drugih razjarenih. Koji nisu Penzosi.
I onih koji će se tek Razjariti.
Jer je ljuti Penzos uhapšen i jer ljuti Dodik nije ni opomenut, iako je bio gori od Penzosa; Jer Režim nema mjeru u Nasilju nad zdravim umom.