уторак, 6. децембар 2022.

Uhapšen Miloš Lučić, ministar za ljudska prava i izbjeglice, brat narkodilera Mladena Lučića


Piše: Slobodan Vasković


Uhapšen je Miloš Lučić, ministar za ljudska prava i izbjeglice, potvrđeno je iz Tužilaštva BiH.


Lučić se sumnjiči za zloupotrebu položaja ili ovlaštenja, kao i više koruptivnih krivičnih djela kojima je nanesena šteta budežtu BiH i ostvarena nezakonita imovinska korist za osumnjičenog i jemu bliske povezane osobe.


Navedeno je još da su priklupljeni dokazi da je Lučić vršio grube zloupotrebe u oblasti sredstava namijenjenih za reprezentaciju, nezakonito servisirao vozila kod neovlaštenih osoba, vršio zlouptrebe pri zapošljavanju, kao i niz drugih nezakonitosti.


U aprilu ove godine uhapšen je lučićev pratilac Miloš Nikolić zbog prodaje droge - 10 kilograma spida.


Lučić je brat Mladena Lučića, narkodilera i pripadnika NarkoGanga Nenada Nešića, a prije par dana osuđen je još jedan član tog Kartela Mlađen Božović, šef Lučićevog kabineta.  


Osuđen Mlađen Božović, član Narkoganga Nešić-Lučić, zbog nasilja

Piše: Slobodan Vasković


1.

Mlađen Božović, punac narodnog poslanika i narkodilera Predraga Nešića, osuđen je pred Opštinskim sudom u Sarajevu na deset mjeseci zatvora, “ s tim da se kazna neće izvršiti ukoliko optuženi u roku od dvije godine od pravosnažnosti presude ne učini novo krivično djelo”.


2.

Narkodiler Predrag Nešić je brat narkodilera Nenada Nešića, velikog perača narkonovca.


3.

Božović je 14.05.2015. godine, kao čelnik Fondu za povratak u BiH, nasrnuo fizički i povrijedio  Irinu Lovrić, takođe zaposlenu u toj instituciji.



4.

Lovrićeva ga je nekoliko puta prijavljivala za kriminalne radnje, ali ništa od toga nije procesuirano. Kao što nisu procesuirane ni “nadahnute” Božovićeve prijetnje Lovrićevoj “Kurvo katolička, mrtva si. Spreman je čelični sarkofag”.


5.

Pisao sam prije nekoliko godina o tome, ali to ni najmanje nije smetalo Idiotu Milošu Lučiću, takođe nasilniku kada se našmrče, da Božovića postavi za šefa svog kabineta u Ministarstvu za ljudska parava i izbjeglice.


6.

Kakvog li licemjerstva - nasilnik Božović šef kabineta ministra za ljudska prava!!!


7.

Kazna za Božovića je mizerna, jer je fizički napad izvršio na radnom mjestu, a prijetio i likvidacijom, što je uobičajeno kod narkoporodica Nešić-Lučić-Božović, koje čine NarkoGang.


8.

Lovrićeva je još odlično prošla, kako je završila supruga Nenada Nešića kada je pokušala da ga napusti - stigao je negdje kod Zvornika i metalnom šipkom joj slomio nogu na dva dijela.



9.

Tako je nekadašnja striptizeta, koja se oko šipke vrtila godinama, zamalo bila ubijena šipkom; Ne zato što je htjela pobjeći od Sociopate Nešića, već što je ponijela nešto para za puta.


10.

Božovićev zet, narkodiler Predrag Lučić, koji je lak na povlačenju pištolja, ali se ne usuđuje da puca, u stalnom je fizičkom obračunu sa bliskim prijateljima njegove supruge Sunčice.



Nekada on prebije njene prijatelje, nekada oni njega, ali nikada policija ne reaguje, kao što nije reagovala ni u slučaju prebijanja noge Maje Nešić.


11.

I Miloš Lučić, ministar civilnih poslova u Savjetu ministara BiH, ima pištolj, pa ga je, početkom ove godine, potegao na opakog NarkoDilera Milutina Miću Danilovića? 



Mlohavom i našmrkanom Milošu Mića Danilović je oteo pištolj; Onda je Miloš zvao SIPA, potom je SIPA bezveze vozila tamo-ovamo; Sve je završilo tako što se Mlohavi morao izvinjavati Daniloviću, koristeći pištolj kao lični vibrator.


Miloš Lučić, je ograničeniji i od najužeg balkona, kao i brat mu Mladen, takođe narkodiler, koji trenutno, iz dana u dan, ugrožava fizički potpuno nevine osobe, kako bi se pokazao baš hrabrim, iako je riječ o najobičnijoj slini koji je umislio da je “faca” nakon što je Radoju Zviceru, monstruoznom šefu Kavčana, lani predao pasoš BiH sa kojim je crnogorski Kavčanin pobjegao iz BiH. I sada redom ubija.


12.

Pasoš je, kako sam to već ranije objavio, za Zvicera “sredio” Nešić.


Milanka Kajganića to uopšte ne interesuje, prezauzet je “obučavanjem” stručnih saradnica Tužilaštva BiH koje, gle čuda, imaju stan u zgradi Nenada Nešića u Istočnom Sarajevu, napravljenoj od narkonovca. 


Ne, nisam zaboravio Aleksandra Glavaša - o njemu pripremam dosje.

(nastaviće se)