четвртак, 22. децембар 2022.

Nježno pomilovani Dado, odlazi; Presitna si riba i nisi dorastao kriminalcima iz Tima Služinčadi Dodika; Okreni se muzici - postani Dogani


Piše: Slobodan Vasković


1.

Lažni predsjednik Milorad Dodik saopštio je laž da je “došlo do grube greške”, te da “u skladu sa zakonom i procedurama” hitno traži reagovanje ličnog Vrtnog Patuljka Radovana Viškovića da smijeni Dadu Dogana koji je 21.12. izabran za jednog od članova Dodikove služinčadi, zaduženog za sportske aktivnosti mladih i malo starijih pripadnika Mafijaške Porodice.


2. 

S obzirom ko sjedi u prostoru za služinčad, a posebno u prostoru gdje je takozvana većina oktroisanog i lažnog predsjednika, Dado Dogan je nevinašce sa svojim nedjelom.


3.

Lakrdija nije u njegovoj jednogodišnjoj kazni (bez obzira da li ga je Ž.C. Nježno pomilovala ili nije), već što se Dodik poziva na “zakon i procedure”, iako je Capo di tutti capi u proteklih 16 godina uništavanja RS i Naroda, od Ustava RS napravio kupusaru, sve zakone sveo na usmene - kako on kaže, tako je ispravno i, uzgred, poništio sve institucije entiteta, pretvarajući ih u formu kroz koju on gura svoje nezakonite poslove.


4. 

Sad da čujemo šta o svemu misli politički analitičar na baterije Vladislav Vladičić (u video izjavi kojom se obratio javnosti).


5.

6.

Teško je ne složiti se sa Vladičićem, posebno onaj dio oko podijeliti sa plus 250 skupe…


7.

Niko da uzvikne “Pravda za Dadu”, jer on je nevinašce naspram, na primjer, Petra Đokića, Nedeljka Čubrilovića, Save Minića, Alena Šeranića…; Da ne pominjem tupana Slavena Ristića, koji se publikumu obraća na mješavini slenga iz predgrađa Mbabane i auspuha “Despota” kada radi.


Ristić je ubijeđen da je svima razumljiv, iako niko ne shvata da je on mjera totalnog potonuća Dodika na dno otrvone kanalizacije. Ali može Dodik i dublje.


8.

Sad da uključimo direktno našeg analitičara Vladičića koji će se obratiti na mješavini književnog mandarinskog, portugalskoj verziji srpskog, te čistim kri jezikom.



9.

Sada je ključno pitanje da li će Dogan izdržati 24 časa u “timu” Dodikove služinčadi ili će biti udaljen i sa klupe?!


10.

Možda Dado i ne zna da je njegova pozicicija sluge ugrožena, jer digitalizuje medicinke za treninge Mafijaške familije i već potpisuje anekse i varijacije na ugovore.


11.

Upravo je stiglo saopštenje Bakingem Boja Petra Đokića na čistom “engleskom” kojim traži da Dogani istupi iz tima služinčadi.


12.

Čini mi se da Dogan neće izdržati 24 časa, ali već može početi nastupati kao Dado Dogani


Uključujem ponovo Vladičića.



Zaista, Vladičićevoj analizi događaja oko Dade Doganija se ne može pera odbiti; Precizan, jasan, britak, neumoljiv!