среда, 21. децембар 2022.

Izbor Dodikove Služinčadi: Saksije, uvijek dobro začešljani Karan i Pokojna Opozicija



Piše: Slobodan Vasković


1.

Ne vidim šta je spektakularno u izboru služinčadi mafijaša Milorada Dodika.


2.

One koje je potrošio posmještaće negdje kao saksije, ove novopridošle pretvoriće u saksije.


3.

Dežavi.


4.

Jedino je, donekle, interesantan aparatčik Siniša Karan koji je odabran za šefa čuvara Dodikove Narkofarme.


5.

Povelika grupa čuvara se raspala, preuzeta od brojnih gangsterskih organizacija; Ne zna se u tom nazovisekjuritiju ko gdje i na koga udara.


6.

Čim je Karan dobio priliku da bude šef čuvara, Dodik je veoma zabrinut da mu se “bezbjednosni” sistem ne uruši skroz. A i uplašen.


7.

Nema gdje ne curi u vrhu “sekjuritija” koji djeluje po principu razularene bande. Potčinjeni se sklanjaju, jer “zviždi” sa svih strana.


8.

Karana već čeka nabrušeni NarkoGeneral Siniša Kostrešević, koji je imao ambiciju da bude pokvareni “Despot” umjesto baš lošeg “Vihora” Lukača, ali čak ni Dodik, izuzetno opasna i opaka individua, sklona svakoj vrsti nasilja, prevara, teških kriminalnih djela, čiji je jedini cilj uništenje sopstvenog naroda, sebi nije smio dozvoliti da Kavačkog Generala u RS postavi za šefa čuvara.


9.

Sad, izvjesno, NarkoGeneral žali što, svojevremeno, nije podnio krivičnu prijavu protiv Karana, kada je ovaj objavio javno više od 1,2 miliona JMBG; Građana RS koje su teško prevarili izvodeći ih na referendum o Danu Republike, koji se pretvorio u neformalno izjašnjavanje. 


10.

“Namazan” je i Karan, ali nema nikakve šanse da lažnim autoritetom (koji crpi iz dobre začešljanosti) sakrije razvaline u takozvanom MUP RS. Ako posegne za kozmetičkim promjenama, od njega će ostati tek slomljen češalj.


11.

Ostali nisu vrijedni pomena, kao ni takozvana opozicija koja i nije trebala biti u sali. Ali, tada bi bili opozicija, što im ne pada na pamet.


SDS i PDP su prošlost; Upokojeni! 


12.

Treba se, uprkos surovoj, brutalnoj, bijednoj, pljački izbora i poniženja birača, poništenjem njihove volje, nastaviti boriti protiv Domaćeg Okupatora. Naravno, ko hoće.


13.

Opozicioni prostor je gotovo potpuno prazan; Na njemu više nisu ni SDS ni PDP, koji su bili i ostali posljednja linija odbrane Dodika.


14.

Ta knjiga je zatvorena. Moraće se otvoriti nova, u kojoj neće biti mjesta za dosadašnje lažnjake borenoviće, babalje i ostale derivate otrovnog mulja Crvene Sekte!