уторак, 6. децембар 2022.

Iz arhiva/Zašto transparentni Nešić ćuti o potezanju pištolja Mlohavog Ministra Miloša Lučića na narkodilera Miću Danilovića i neslavnom kraju Mlohavog Trilera u kojem je NarkoMića isprebijao Mlohavog Miloša i još im prodao svoj specijalni “narko”beton


NarkoNešić

Tekst koji reemitujem objavljen je 11.05.2022.


Piše: Slobodan Vasković


Danima već čekam da Nenad Nešić, kandidat DNS-a za člana Predsjedništva BiH, kao i kandidat te stranke za predsjednika RS Radislav Jovičić objave zašto je njihov član Miloš Lučić, ministar civilnih poslova u Savjetu ministara BiH, potegao pištolj na vrlo značajnog NarkoDilera Milutina Miću Danilovića? 


Da li je Miloš Lučić pokušao da odbrani Nešićevo pranje narkonovca, dilerske poslove, trovanje djece i Jovičićevo javno i direktno teško vrijeđanje bolesne djece ili, pak, svog brata Mladena Lučića, saučesnika Nešića u svim zločinačkim narkoradnjama?


Mlohavi Ministar Lučić

Da li je ministar Miloš Lučić htio da sačuva “dostojanstvo” te “uvažene” stranke, pa je potegao pištolj ili je izgubio svako dostojanstvo prekomjernom upotrebom narkotika, pa je htio da pokaže “mišiće”, onako mlohav kao izbušeni balon, a pištolj mu dođe nešto kao bicepsi napucani steroidima, u njegovom slučaju kokainom?


Miloš Lučić, ograničeniji i od najužeg balkona, srećom, nije pucao - Mići Daniloviću ipak treba suditi po zakonu zbog dilanja, kokainskog druženja (nabavke) sa Zvicerom, pa kokainskog druženja (prodaje narkotika i pranja novca) sa Lučićima i Nešićem.


Ali treba suditi i Lučićima i Nešiću.


Mladen Lučić

Zaista, kako tako demokratična stranka nije javnosti saopštila sva ta pištolj-dešavanja ministra čije pratioce hapse zbog prodaje spida, a nije to saopštila ni PU istočno Sarajevo na čijem čelu je Branimir Šehovac, zaštitnik Kavčana i povjerenik Siniše Kostreševića, Narko”Generala” i honorarnog direktora policije za tu regiju.

Šehovac

Digresija: Kostreševiću, najgore je iščekivanje; Ne spavaš, koliko sam obaviješten, kapci su ti preteški; Uzmi nešto da zaspiš; Doći će sigurno; Džaba svi ti tvoji nasilni pokušaji da pokušaš promijeniti nepromjenjivo.

Kostrešević

Idemo dalje sa mlohavim ministrom Lučićem, crvenog nosa od bijelih kristala. 


Otkud uopšte ministar sa narkodilerom tog kalibra kao što je Danilović? Moguće da mu je Danilović prodavao beton; Inače njegov beton je “najbolji i najskuplji beton na Planeti” i svi ga vrlo “rado” uzimaju zbog kvaliteta. A ne zbog toga što je to jedan od načina na koji Mića pere narkopare.

O Daniloviću sam već mnogo napisao, ali moram naglasiti da je baš hrabro potegnuti pištolj na njega, a Mlohavko je to učinio, a Nešić&Jovičić nisu to prepoznali kao idealnu priliku da se pohvale javnosti; Možda zbog betona - znate onu o betonskim cipelama, ugradnji u beton i sličnim holivudskim zajebancijama. Možda ipak nije to u pitanju, već razvijeni “betonski odnosi” Danilovića i narkograditelja Nešića i Lučića. Jovičić se tu samo šlepa. I kontroliše Nešića. Po zadatku!


Previše sam čekao da se oglase, pa je vrijeme da objavim epilog potezanja pištolja “hrabrog” Miloša Lučića. 

Pištolj mu je, bez ikakvih problema, oteo “iz šaka” jedan od lokalnih vrlo opasnih momaka, poznatih Regionalno, ali je onda uslijedila reakcija nekih policijskih snaga koje je pozvao Lučić, pa su Danilovića&co baš detaljno ispretresali. Niko ni riječi o toj akciji.


Danilović je bio strljiv - strpio se da prođu Lučićevi “pištolji” i “policije” koje ga štite, a onda ga je, Mlohavog ministra, nekoliko dana nakon opisanog mlohavog trilera, isprebijao kao psa. I ne samo njega.   

Tukao ga je od Pala do Sokoca i natrag. Ali ne i po glavi; Pa NarkoDiler Danilović je pragmatičan - potreban mu je taj Nešićev gangster u Savjetu ministara, a i za pranje narkopara.


Uzgred, Nešić&Lučići kupili su nove ogromne količine “specijalnog” Danilovićevog narkobetona. Da im se nađe. (nastaviće se)