понедељак, 12. децембар 2022.

Nešto je trulo u Evropskoj Uniji i bolesno


Piše: S.V.


Čitam ovih dana hapse evropske parlamentarce “na buljuke”. Nalaze im po nekoliko stotina hiljada evra, vreće para..., po hotelskim sobama, kućama; Pretresaju im kancelarije, stanove.


Policija Belgije, po nalogu saveznog tužioca, čini sve da dođe do računara evroparlamentaraca prije nego obrišu podatke sa njih. Brojni strahuju “ko je sljedeći” za hapšenje, javljaju mediji, što svjedoči da su mnogobrojni teško korumpirani. I za hapšenje.


Da podsjetim, odranije se vodi istraga protiv Ursule fon der Lajen, predsjednice Evropske Komisije zbog sumnje na pronevjere teške preko milijardu evra.


Stara dobra korumpirana laživa Evropa. 


Pitam se kada će doći na red oni koji su organizovali masovnu pljačku i falsifikovanje opštih izbora u BiH, 02.10. ove godine?! 


Ista ta Evropska Unija daće u četvrtak BiH “kandidatski status”. Jasno je i zašto. 


Međutim, BiH bi morala odbiti kandidatski status i tražiti punopravno članstvo i to u Šengen zoni, jer, prema izvještajima iz Belgije, ne postoji nikakva razlika između dobrog dijela korumpiranih i teško kriminalizovanih evroparlamentaraca i mafijaša i zločinaca koji upravljaju BiH. Dapače!


Laku noć gospodine Šmit.