петак, 19. март 2021.

Gangster Nenad Nešić izvrstan kandidat za predsjednika Zatvorske Ćelije; Džombić uskoro slavi mali jubilej: Četiri pune godine otako je nađen u kanalu teško pretučen


Piše: Slobodan Vasković


1.

Nenad Nešić, sociopata, gangster i nasilnik, koji je na čelu interesne skupine opasnih namjera i nedjela, poznate i kao DNS, izjavio je već nekoliko puta da je spreman da se kandiduje za predsjednika RS na izborima 2022. godine.


2.

Nešićeva kandidatura je realna ukoliko do izbora Republika Srpska bude proglašena javno Narkoentitetom u kojem su sva kriminalna djela dozvoljena; U toj situaciji Sociopata bi imao neke šanse.


3.

U svakoj drugoj situaciji, on ne bi smio dočekati na slobodi 2022. godinu, jer je pljačkao monstruozno: ucjenama, iznudama, na namještenim tenderima, dilanjem “robe”, kao dodatne djelatnosti, koja donosi enormnu zaradu.


Nešić bi se, u najboljem slučaju po njega, mogao 2022. kandidovati za predsjednika zatvorske ćelije. 


Do tada će, za nadati se, Tužilaštvo BiH početi da zaista radi svoj posao i, među prvima bi trebalo da “ovjeri Nešićevu kandidaturu”!


4.

I najpovršnija istraga odmah bi Nešića smjestila iza rešetaka, ali Milorad Dodik ne smije na njega, jer ga njegov donedavni štićenik drži u šaci “dokumentima i video klipovima”, a Draganu Lukaču ne “pada na kundak” da Nešića privede, jer su u dobrim odnosima, a i zahvalan je lažnom opozicionaru za dosadašnje transakcije u kojima je šef Hunte odlično prošao, a da prstom nije mrdnuo.



5.

Gangster Nešić, koji je bio dužan 1,2 miliona KM poreza, što RS, što UIO BiH, preko firmi “Dar Company” i “N trade”, kada je došao na čelo JP “Putevi RS”, 25.07.2016., sa te pozicije je “iz zdravstvenih razloga” otišao kao multimilioner 14.10.2020., kada ga je na to prisilio njegov zaštitnik i kriminalni sensei Dodik.


6.

Navodno su se tada razišli, pa se Nešić počeo lažno predstavljati u javnosti kao “predvodnik promjena koje će se desiti 2022.”, iako bi on te promjene trebalo da doživi u nekoj od zatvorskih ćelija, presuđen na dugogodišnju robiju. 


7.

Nešić je izjavio i da u zločinačkoj organizaciji DNS, koju vodi, ”više nema papaka u svojim redovima”, što svjedoči da nema kvalitetno ogledalo; Uz toliki novac koji je opljačkao mogao je bar pravo ogledalo kupiti.


8.

Na čemu, osim na ubjeđenju da mu Dodik ne smije ništa, “jer ga drži u šaci”, Nešić smatra da bi mogao postati predsjednik RS? 


9.

Postoji samo jedan odgovor: I njegov kriminalni uzor Dodik, kada je, davne 1998. godine, došao na vlast, bio je dužan milion tadašnjih DEM, a Nešić, polovinom 2016. - 1,2 miliona KM, pa po toj liniji “sličnosti” lažni opozicionar sebe “vidi” na čelu RS.


10.

“Nikad sebi neću dozvoliti da budem krpa. I to nije stvar pozicije ili opozicije. To je stvar karaktera”, rekao je Nešić, što je zaista hrabro za jednu krpu i to onu najprljaviju, najtoksičniju i najogavniju.


11.

Upravo je Krpa Nešić, po nalogu Dodika, smijenio Marka Pavića sa čela DNS-a. Pavić je podnio ostvaku 24.12.2019. godine, a, nakon toga, Nešić je došao na čelo Kartela.


Jasno je da Krpa, poput Nešića, želi da zaboravi kako je Dodik njime brisao DNS, ali to je bilo toliko brutalno da je nezaboravno, ma šta sociopata mislio o tome.


12.

Za kraj, podsjećam da je Dodik, ne tako davno, svog štićenika nazvao “reketašem”, iako je njegove pljačke podržavao četiri godine.


13.

Da ih podsjetim obojicu o tim bliskim vremenima tekstom - Dosje/Sve što Dodik nije “znao” o Nešiću: Dodik ne govori istinu kada tvrdi da je tek “prije desetak dana saznao da je Nešić reketaš”, iako njegove pljačke podržava već četiri godine, koji sam objavio 18.10.2020. 


14.

Za kraj - Dodik, u sebi bliskim krugovima, tvrdi da će narediti hapšenje Nešića, a da bi to “pokrio” i da se ne bi okarakterisalo kao “politička odmazda”, “nanišanio” je kao prvog “pika” za zatvaranje, takođe, kriminalca velikog kalibra kojeg je on, Dodik, stvorio - Aleksandra Džombića.



15.

Da li će Dodik zaista narediti hapšenje Nešića ili su njegove tvrdnje, pak, tek manipulacija kojom retarde oko sebe ubjeđuje da znači nešto više od svog kriminalnog učenika?! Usudio bih se reći da je manipulacija, jer Dodik ne smije uhapsiti Nešića; Kako ga ne bi povukao sa sobom! 


16.

Što se tiče Džombića, on će, prije ili kasnije, zaista biti uhapšen. 


Da podsjetim i na njegov mali jubilej: uskoro će, 08.04., četiri pune godine kako je navodno pao niz stepenice u svojoj kući i teško se povrijedio; Istina je da je nađen u kanalu u blizini svoje kuće, teško pretučen. U kanal su ga bacili oni koji su ga, prije toga, "ubijedili" da je "ćutanje zlato"! (nastaviće se)