понедељак, 08. март 2021.

Stefan Cvijanović, sin Željke Cvijanović, može pojesti tri puta više, a i skuplje, od Dragane Ristić, najpoznatije pjevaljke koja ne pjeva; Stefanove račune za ručak od 4.500 KM plaća Vlada RS, iako u njoj ne radi, a Draganine od 1.580 KM neće da plati, iako je pomoćnica ministra

Stefan Cvijanović i Dragana Ristić


Piše: Slobodan Vasković


1.

Vlada Republike Srpske učinila je veliku nepravdu Dragani Čavka (Ristić), pomoćnici ministra trgovine, jer nije htjela da joj plati račun za ručak u “Akvani” od 1.580 KM, što i nisu neke pare, ako se ima u vidu da je DČR prava zvijezda nepjevanja.


I da za nepjevanje naplaćuje masne honorare; Posebno u “Akvani”, gdje za pare ne pjeva ni njena Majka Jevrosima (Pupčević).


2.

“Dragana Čavka, bivša Ristić, pomoćnica ministra trgovine u vladi Republike Srpske, ne samo da ‘dobro pjeva nego i jede’. Za jedan dan u 'Akvani' ona je pojela je 1.580 KM i fakturisala na ministarstvo (trgovine), a ono nije htjelo da plati to, a to neko mora platiti”, rekao je na pres konferenciji Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.


3.

Zaista to neko mora platiti, tu nema dileme, a prava je nepravda što taj skromni ceh nije izmirila Vlada RS.


Posebno zbog činjenice da su iz budžeta plaćani tri puta veći računi za ručak Stefana Cvijanovića, sina Željke Cvijanović, iako uopšte nije zaposlen u Vladi RS. I ne bavi se ni pjevanjem ni nepjevanjem, već kockanjem i sličnim igricama zavisnosti.


4.

Istina, tada mu je mama bila premijerka, a to znači da je cijela porodica na budžetu i u Vladi RS.


5.

Stefan Cvijanović je slavio rođendan pa je pozvao društvance u poznati banjalučki restoran “My Way”: Malo se jelo, malo se pilo, malo se… i račun od 4.500 KM je proslijeđen Generalnom sekretarijatu Vlade RS na potpis i plaćanje.


6.

Stefan Cvijanović je toliko “klasa” iznad Ristićeve da čak ne želi ni da potpiše račun - samo kaže: “Pošaljite Mami! Ne Jevrosimi, Željki”!


7.

Tada je generalni sekretar Vlade RS bio Vlado Blagojević koji je, u prvi mah, 

odbio potpisati račun i platiti ga, misleći da je posrijedi greška.


8.

Bila je to njegova kobna greška: Pozvala ga je Majka Željka i naredila mu da račun potpiše i plati, što je ponizni Vlado i učinio.


9.

Međutim, sve se sazna, pa su po zgradi Vlade RS, među službenicima, krenulo “šuškati” o proslavi rođendana, što je jako uzdrmalo Majku Željku, kao i ove priče oko Dragane Ristić-Čavla što uzdrmavaju Majku Jevrosimu.


10.

Majka Željka Cvijanović je opet pozvala Vladu Blagojevića u kabinet i ultimativno zahtijevala da objasni “kako SVI u zgradi Vlade RS znaju za proslavu rođendana njenog sina, kao i da je tu, moglo bi se reći više užinu, nego ručak, platila Vlada RS?!”11.

Blagojević nije znao tačan odgovor, pa mu je bijesna Majka Željka naredila da podnese ostavku ili će biti smijenjen, što je on i učinio. Razriješen je 31.05.2017., a na njegovo mjesto imenovana je Đuka Huremović, 01.06.2017. (Službeni glasnik RS 51/17).


Tako je Vlado Blagojević postao kolateralna šteta bahanalija mlađanog Stefana, njegovog bahatog društva, među kojima je bio i Dodikov Udo Boris Šugo Bot Udovičić, narko diler, narko i makro.


Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković
i Šugo Bot, Dodikov Udo Boris Udovičić

12.

Da podsjetim, IRB je je 22. decembra prošle godine sklopila ugovor sa banjalučkom firmom „EUPHORIA“ d.o.o., čiji je "vlasnik" Udo Šugo (iako je jasno da je to Vico Seljak) na period od godinu dana za „nabavku usluga marketinga, organizacije događaja i srodnih usluga“. 


Vico Zeljković, Šugo Dodikov Udo i PsihoPatološki tip


Tako će sada Dodikov Udo, Šugo Bot Boris Udovičić, osim prodaje narkotika maloljetnicima i bavljenja prostitucijom, “poboljšavati” imidž Psihopatološkog tipa na mrežama. Primarno nosom. (nastaviće se i neće još dugo stati)