недеља, 12. мај 2019.

Monstruozno Gajićevo priznanje: Shvatio sam tokom susreta sa Kovačevićem da će Krunić biti ubijen, ali to nisam nikom rekao


Rodoljub Gajić, osumnjičen za Teško Ubistvo Krunića i Pavlovića
piše: Slobodan Vasković

1.
Zločin Teškog Ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, kao i teškog ranjavanja Gorana Ilića, neće biti riješen sve dok se ne otkrije Naručilac užasnog čina, u kojem je život izgubio i jedan od napadača Željko Kovačević.

2.
Uz Kovačevića, osumnjičeni su Emilio Baldo (u pritvoru), Benedi Đukanović (u bjekstvu) i Rodoljub Gajić (uhapšen, biće mu određen pritvor, bez dileme), radnik “Sektor sekjuritija”.


Emilio Baldo
3.
Gajić, notorni kockar, bio je “krtica” u Krunićevim redovima i dojavio je, izvan svake razumne sumnje, za novac, sve o Krunićevim navikama, njegovom kretanju, obezbjeđenju koje ga prati, naoružanju koje nose sa sobom, video nadzoru na imanju u Glamočanima…

4.
Gajić je u “Sektoru” bio zadužen za čuvanje Krunićeve porodice, a najjezivije od svega je da je danima, prema sopstvenom iskazu (kako tvrde moji izvori iz pravosudnopolicijskih krugova) znao da će Krunić biti likvidiran.




5.
“Shvatio sam da će Krunić biti ubijen, ali nisam smio nikom od kolega da kažem, jer sam se plašio za svoj i život svoje porodice”, izjavio je, tvrde moji sagovornici, Gajić istražiocima.

Ogavni, kukavički pokušaj skrivanja iza sopstvene porodice dovoljno svjedoči kakav neočvjek je Gajić i na šta je sve spreman.

6.
Gajić je ovim iskazom direktno potvrdio da je od početka dio organizacije i izvršenja Teškog Ubistva Slaviše Krunića i njegove pratnje.

7.
Jezivo je da je, kako tvrdi, “shvatio da će Krunić biti ubijen” još početkom aprila, prilikom, kako je rekao, jednog od sastanaka sa Kovačevićem na kojem ga je izvještavao o tome koliko članova obezbjeđenja prati Krunića; Užasno je da je “shvatio” da će njegov poslodavac biti ubijen, a da je nastavio da ide na posao, obezbjeđuje porodicu svoje žrtve i mirno čeka dan njegove egzekucije.



8.
“Sačekuša” za Krunića i pratnju pripremljena je za 22. april ove godine, a Gajić je uzeo zamjenu za taj dan na poslu, kako bi sebi “stvorio” alibi.   

9.
Nije mu to pošlo za rukom i monstrum je iza rešetaka, a njegova uloga mora biti detaljno ispitana, jer je, izvjesno, mnoge činjenice zatajio.

10.
Jedna od njih je, svakako, da on svoj prljavi, ubilački posao nije uradio samo za “oprost duga”, već da je, bez dileme, bio plaćen da izda čovjeka koji mu je hranio porodicu i povjerio sopstvenu na čuvanje.

11.
Gajić je hijena u ljudskom obliku i zaslužuje najstrožu moguću kaznu za nedjelo koje je počinio, zajedno sa ostalim izvršiocima zločina Teškog Ubistva Krunića, Pavlovića i ranjavanja Ilića.

12.
Gajić je raskrinkan tako što je otkriveno da je imao SMS i telefonsku komunikaciju sa Kovačevićem, koju samoinicijativno nije prijavio policiji, nakon zločina, što je bilo logično ako je nevin.


Željko Kovačević, napadač ubijen prilikom atentata na Krunića

13.
Nakon hapšenja, kako tvrde moji izvori, potvrdio je komunikaciju, ali i da se najmanje dva puta sreo lično sa Kovačevićem, kada mu je dao tražene podatke o kretanju Krunića.

14.
Prvi put je to bilo početkom aprila, a drugi put, kako je Gajić rekao, nekoliko dana prije likvidacije Krunića.

15.
Tada su se, prema tvrdnjama mojih sagovornika, sreli u selu Rekavice, nadomak Banjaluke.

16.
Gajić je, kako tvrde moji izvori, izjavio da je Kovačević tom prilikom došao sa još jednom osobom, za koju je rekao da je ne poznaje. Međutim, sjetio se da je Kovačević bio suvozač, a da je vozilo bilo bijele boje “najvjerovarnije golf”.




17.
Logično je zaključiti da je tada sa Kovačevićem bio Benedi Đukanović, koji je, nakon izvršenog zločina, pobjegao vozilom Golf 7, bijele boje. To ukazuje da je Gajić upoznao i Đukanovića iako je tvrdio, tokom saslušanja, da ne poznaje ni njega ni Balda.

18.
Gajić, Đukanović, Baldo, Kovačević su tek izvršioci, pioni u Teškom zločinu, koji su povukli obarač; Nanišanio je Naručilac Ubistva i dok on ne bude otkriven ne smije se dozvoliti da užasni akt likvidacije Krunića i Pavlovića bude adaktiran na način da će pohapšeni biti presuđeni, a onaj ko je sve organizovao ostati u dubokoj sjeni. I birati nove žrtve!!! (nastaviće se)