петак, 10. мај 2019.

Iluzije, Moć, Lažni napadači, “Odbrana” što uništava “branjene” i pokoji Izdajnik



piše: Slobodan Vasković

1.
Ogorčeni stojimo pred uništenim iluzijama, gotovo ne vjerujući u novi početak.

2.
Uništene iluzije su vjera u slobodnu volju građana, vladanje u skladu sa njom, a ne u moć, proisteklu iz kidnapovanih institucija, kontrolisanih preko stranki-sekti, partijskih (sektaških) šamana-šarlatana, opasnih namjera i djela, koji od sveg posla znaju samo klimati glavom.

3. 
I bespogovorno izvršavati. Sve, baš sve, što im se naredi.

4.
Da bi se piramida moći sačuvala, ne preza se ni od batine, metka, kiše metaka…

5. 
Kontrola, kontrola, kontrola…, pritisak, pritisak, pritisak; Disciplina obaranja glava je kontinuitet; Disciplinovanje neoborenih takođe.

6.
Permanentno vanredno stanje, lažno i u načelu i u detalju, osnov je za rušenje svih institucija, temelj moći koja nemilosrdno satire sve; Spržena zemlja svjedok je snage njenog dejstva.

7.
Lažno vanredno stanje uvedeno je na osnovu lažnih tvrdnji o napadima sa svih strana, a da niko ne zna ni ko napada, ni kada je počelo, ni koga, ni kuda nadiru, ni kamo će, a ni ko su…

Niti iko hoće da kaže, a falilo je samo pola sata da ih pohapse. 

Koga?

8.
Što su napadači imaginarniji, nevidljiviji, nepoznatiji, što su, i u načelu i u detalju, objektivno i zaista nepostojeći, to je “odbrana” veličanstvenija, snažnija, intenzivnija, slojevitija, kompleksnija, a piramida moći sve jača, veća, ubitačnija upravo po one koje “brani”!

9. 
Kada se nepostojeći strani zavojevači nadograde domaćim izdajnicima, koji se pakuju na dnevnom nivou, kao sardine u sopstvenom sosu, “odbrana” dobija i sedamdesetčetvrtu dimenziju, a piramida moći “blješti” kao nikada - brže od brzine svjetlosti se širi to “blještavilo”, Svemir se vidi do sedamstodevedesetdevete galaksije (uskoro osamstota - jubilarna), sve uprkos činjenici da nikada nijedan otkriveni “izdajnik” (a na hiljade ih je prokazano) nije zatvoren, pravosnažno presuđen.

10.
Ima to i “smisla” - izdajnika ne smije ponestati; Reciklaža je uvijek dobrodošla.

11.
Nasilna, neljudska, necivilizacijska sterilizacija društva se intenzivira;  Anesteziranje mišljenja je gotovo pa završeno; Pluralizam je protjeran iz javnog života, varvarski napad na sistem društvenih vrijednosti je pri kraju, upravljanje po principima mentalne pornokratije poodavno je materijalizovano, jasno vidljivo, opipljivo…

12.

Piramida moći nastavlja da se razvija, narasta, sve jače prepliće, evoluira. U Gordijev čvor!