среда, 2. мај 2018.

Zločinci i Ubice - Stvarni Kontrolori institucija sada pokušavaju likvidirati Davora Dragičevića, oca surovo ubijenog Davida, iscrpljivanjem, nečinjenjem, indolencijom... instituciijapiše: Slobodan Vasković

1.
Zločinci i Ubice - Stvarni Kontrolori institucija sada pokušavaju likvidirati Davora Dragičevića, oca surovo ubijenog Davida, iscrpljivanjem, nečinjenjem, indolencijom... institucija!

2.
Njihov cilj je da Davor prestane sa zahtjevima za otkrivanje Ubica svog sina i njihovih pomagača, zataškivača zločina.

3.
Njihov cilj je da Davor načini neku grešku, da ga napadnu, da ga iscrpe do granica neizdrživosti, da ga na taj način ušutkaju, sklone sa Trga i po cijenu uništenja.

4.
Njihov cilj je da rasture svakodnevni Protest na Trgu, da prekinu rast sve jačeg i jačeg Pokreta za Davida - Pokreta za Slobodu, u šta je prerasla FB Grupa - Pravda za Davida.

5.
Njihov cilj je da demonizuju svakog onog ko podržava nadljudsku borbu Davora Dragičevića da istraje na otkrivanju istine o Ubicama svog sina, njegovim mučiteljima, Nalogodavcima Svirepe Likvidacije i Jezivog pokušaja javnog, institucionalnog, zataškavanja.

6.
Njihov cilj je da Unište Davora, ponovo Ubiju Davida i zatru Pokret za Slobodu.

7.
Njihova oruđa su nečinjenje, ispcrpljivanje, opstrukcije, nerad institucija…, pokušaj pretvaranja Ubica i njihovih saučesnika u Žrtve, čemu svjedočimo poslednja dva dana!

8.
Zločinci i Ubice - Stvarni Kontrolori institucija u svojim planovima imaju i likvidaciju Suzane, Davidove majke, koja je izložena enormnim pritiscima.

9.
Njihovo najjače, najefikasnije, najotrovnije, najubilačkije i najopasnije oruđe je Vrijeme - njegov protok, što dalje odmicanje od trenutka otmice, mučenja, mrcvarenja, likvidacije Davida Dragičevića, bez ikakvog rješenja tog slučaja.

10.
Na osnovu čega se sve navedeno može tvrditi?

Na osnovu notorne činjenice da se ništa nije promijenilo od 26.03.2018., kada je pokušano javno zataškavanje Ubistva Davida i njegova kriminalizacija, do danas:


-Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, kojeg je Davor Dragičević javno označio kao Ubicu i dalje je ministar unutrašnjih poslova.

-Darko Ilić, koji je Javno pokušao prikriti zločin Ubistva, prezentujući javnosti Izrežiranu scenu pljačke, sa svjesnom namjerom da kriminalizuje Žrtvu i dalje je načelnik Uprave za organizovani kriminal.

-Darko Ćulum, direkor Policije i dalje je na toj funkciji, iako je saučesnik u zataškavanju Ubistva Davida Dragičevića.

-Željko Spasojević, načelnik uprave Policije Banjaluka i dalje je načelnik, iako su inspektori iz te Uprave učestvovali u pripremi otmice, lažiranju pljačke Kuće na Laušu i likvidaciji Davida Dragičevića.  

-Željko Karan i dalje je direktor Instituta, iako je Lažirao Vrijeme Smrti, kako bi omogućio zataškavanje Ubistva i eventulano prinošenje “Žrtvenih Jarčeva” na krvavi oltar Ubica i Nalogodavaca Likvidacije Davida Dragičevića.

-Dalibor Vrećo, tužilac, koji je zataškavao i zataškava zločin, pripremao “Žrtvene Jarčeve” i dalje je postupajući tužilac u predmetu koji se u Okružnom tužilaštvu ne zove “Ubistvo Davida Dragičevića”, već ga to Tužilaštvo, na čijem je čelu Želimir Lepir, vodi kao “Smrt Davida Dragičevića”.

-Saša Labotić, tužilac, koji je šest dana nakon pronalaska tijela Davida, proslijedio Sudu na potvrđivanje optužnicu protiv surovo ubijenog Dječaka i dalje je Tužilac!

-Oni koji su Naredili Ubistvo, Ubice, Vojnici - Rađeni, Ćulumi… i dalje su na slobodi. 

11. 
Šta se promijenilo u odnosu Institucija prema Ubistvu Davida Dragilčevića? Ništa!12.
Istina, promijenio se Tim za istragu, ali šta taj Tim može da uradi, čak i da sve otkrije, kada je Tužilac i dalje Vrećo, kojeg štiti Lepir?!

I koliko taj Tim može uopšte da otkrije kada ima nad sobom Lukača, Ćuluma, Ilića…?! I one koji stoje iza njih. Jer, Lukača, Ćuluma i Ilića Neko štiti veoma istrajno.

13.
Nalogodavci Ubistva i Ubice ponovo djeluju, maksimalno su angažovani, strpljivo čekaju da Davor klone, posustane, iscrpi se do granica nekretanja, napravi i najmanju grešku… Da bi dejstvovali protiv njega!

14.
Za to vrijeme njihovi podređeni, kriminalci raznih kalibara, atakuju na one što podržavaju Davora u njegovoj borbi za Istinu i Pravdu.

15.
To su činjenice, kao što su činjenice da Tužilaštvo ćuti, MUP ćuti, Karan ćuti… 

16.
Tužilaštvo i MUP ni dalje se ne izjašnjavaju o karakteru smrti Davida Dragičevića - da li je Ubistvo ili ne; Ne izjašnjavaju se o saučesnicima zločina, koji su se sami predstavili javnosti, ne izjašnjavaju se o učesnicima u zločinu, Egzekutorima…

17.
Čekaju da Davor posustane, da građani koji ga podržavaju posustanu da se Grupa Pravda za Davida počne osipati…, čekaju da adaktiraju još jedno ubistvo, novom likvidacijom.

18.
To nije slučajno, već pomno planirano: To je Organizovano zločinačko djelovanje u kojem se Institucije RS koriste ponovo za pripremu nove Likvidacije. Njeno sprovođenje i novo zataškavanje.

19.
Vrijeme, njegov protok, je njihov Rafal. Metak, Bejzbol palica, Metalna Šipka, Pendrek za Davora, Pravdu za Davida i stotine hiljada drugih koji podržavaju otkrivanje Istine i traže Pravdu.


20.

Ako uspiju na ovaj način da Ubiju Davora zauvijek su ubili Slobodu. Istina i Pravda bi bile samo kolateral te Likvidacije!