четвртак, 10. мај 2018.

Bogdanu Rakiću neophodna pomoć za operaciju spasavanja 30 posto vida na lijevom oku; Vid na desnom oku je zauvijek izgubio nakon što su ga narkodileri zvjerski premlatili

piše: Slobodan Vasković

Neophodno je pomoći Bogdanu Rakiću da spase 30 posto vida na lijevom oku. Vid na desnom zauvijek je izgubio, nakon što su ga 01.11.2016. godine životinjski pretukli narkodileri Armin Jašarević i Branko Jurić.

Oba ova dilera nalazila su se pod zaštitom pojedinih inspektora iz PS Teslić.

Rakić treba da se operiše na Klinici “Miloš” u Beogradu. Operacija je previše rizična, tako da se ne može uraditi u Banjaluci.

Svako ko želi pomoći da mladić, žrtva Zločinačke narkoorganizacije, spase 30 posto vida na lijevom oku, pomoć za operaciju može uplatiti na broj računa Bogdanove majke Roberte Glancer.

Roberta Glancer
Račun broj: 5620998035139054
NLB banka

Da podsjetim, Bogdana Rakića su htjeli živog zakopati - Narkodileri, koje štite pojedini inspektori iz Policijske stanice Teslić.

Životinjski su ga pretukli, 01.11.2016 godine. Bogdan je danas teški invalid. 

Tog 01.11.2016. skinuli su ga golog i bacali niz duboku liticu; Morao se četveronoške vraćati; Kada bi se vratio, bacili bi ga ponovo. 

Potom su ga sajlom vezali za drvo; Mučenje nije prestalo: Udarali su ga nogama u grudni koš i šakama u glavu, sjekli su mu kosu, bradu, trepavice… 

Imao je potres mozga, izliv krvi u mozak, nagnječen mozak, odbijen bubreg, nagnječena pluća. Na jednom oku je trajno izgubio vid; Na drugo vidi svega 30 posto.

Bogdan Rakić danas ima svega 20 godina, a svi užasi su mu se dogodili kada je imao samo osamnaest.