четвртак, 10. мај 2018.

Vaskovićev odgovor Lukaču

1.
Lukaču, baš si se raspričao u Narodnoj skupštini o meni. Ako. Tako i treba, da svi vide kako sam ti Opsesija.

Kad si već tako pošten i iskren, što poslanicima i auditorijumu ne reče kako si me 25.09.2015., pred dva svjedoka, molio da, ako mogu, ne pišem o tebi. Posebno ne da razmišljaš Kundakom, a ne Glavom. I kako sam te odbio.

Jedino sam prihvatio da ne pominjem člana tvoje najuže porodice, koji radi u MUP RS. I to obećanje sam održao, a držaću ga se i dalje, jer sam, za razliku od tebe, od riječi.

Imam sve zapisano sa tog sastanka gdje si me molio; Bude li zatrebalo, objaviću uskoro.

2.
Ja svaki dan iznosim istine: Ti si saučesnik u Ubistvu Davida Dragičevića, zajedno sa Darkom Ilićem, Darkom Ćulumom, Daliborom Vrećom, Željkom Karanom i još petnaest do dvadeset osoba, koje su učestvovale u Davidovoj Likvidaciji.

3.
Ti prikrivaš Ubice i Naručioce Ubistva. Vidiš li ti ove rane na slici? Da li i dalje tvrdiš da “nema elemenata krivičnog djela”?!

4.
Nije to ni čudo, jer i sam si Ubica. Kada te uhvate “problemi u Kundaku” ideš u Šumu i ubijaš životnje. To mi je ispričao znaš ko?! Tuži me, pa ću ti reći.

5.
Ja nisam instrumentalizovao Davora Dragičevića, jer Davor Dragičević sve zna o tome ko mu je i kako Ubio Sina.

Uz to, Čovjek je Stijena, za razliku od tebe koji si Niko i Ništa!

6.
Vasković ne prikriva Ubice; Ti ih prikrivaš i dok god si na čelu MUP-a RS, nastavićeš to da činiš.

To je svima jasno i džaba svi tvoji čirevi u mozgu, koji su danas rafalno pukli. Ta istina se ne može sakriti.

7.
Kad smo već kod Ubistva Davida, da li znaš da mu je polomljen i nos, osim vilice i izbijenih zuba?! Naravno da znaš. 

Uznemirujući sadržaj: Teške rane na tijelu Ubijenog Davida

Znaš i ko mu ga je polomio, iako to ne piše u Karanovom obdukcionom nalazu.

Znaš ti odlično i ko ga je udavio i kako!

8.
Tvojoj djeci želim sve najbolje.

9.
Što se tebe tiče, trebao bi potražiti, za početak, bar savjete stručnih lica - ne samo zbog prijetnji krampom u glavu sinu Slavka Spasojevića, već i zbog skrivanja Rame Brkića, presuđenog narkodilera i nekadašnjeg komesara policije u Bihaću. Koji je u bjekstvu.

10.
Kažeš: “Tri puta smo od Tužilaštva tražili da Vaskovića sasluša, jer zna ko su ubice.  A oni su odgovorili: Pustite budalu, on nije relevantan”.

Budale ste Ti i članovi Tužilaštva koji su ti to rekli, jer mislite da će vam poći za rukom da prikrijete Likvidaciju Davida Dragičevića. Neće. Ali vi ste tolike Budale da insistirate na tome. Ići će Vam to za rukom, sve do jednom. I ne još dugo.

11.
Naravno da imam Tim za istragu. Koji je Otkrio mnogo onog što je tvoj Tim protiv istrage Sakrio. Moj Tim će nastaviti da otkriva i narednih dana. Koliko god bude trebalo, dok se Ubice i naručioci Ubistva ne privedu pravdi.

Ne budite Budale, ni ti ni tvoji saučesnici iz Tužilaštva - već ste raskrinkani.

12.
Pljuješ po Borislavu Radovanoviću, koji je suspendovan, jer je otkrivao Ubistva u Prijedoru, a ne sakrivao kao ti, Ilić, Ćulum, Karan i ostali.

13.
Tačno je da ja jesam jedna posebna priča: Ja sam fenomen; Ja i moj blog. 

Da te podsjetim - 27.11.2015. preko Vibera si mi lično Ti poslao dokumente, koji se tiču tebe i tvog slučaja kada si premlatio Dejana Spasojevića, da ih objavim. I ja sam ih i objavio u tekstu “Slučaj Lukač: Potvrđena optužnica protiv Spasojevića”!

Tada moj blog nije bio podrivački?!

14.
Ti nisi nikakva posebna priča, Ti si okorjeli Ubica, o čemu postoje jasni dokazi. 

15.
Koliko ti Kundak uopšte ne funkcioniše, svjedoči i tvoja izjava da ja “terorišem svojim pisanjem Republiku Srpsku”. 

Ko još pisanjem može da teroriše? Niko ne mora da čita ono što ja pišem, niti ja koga tjeram na to.

16.
Ti terorišeš Republiku Srpsku; preko Narkokartela, koj je formiran unutar MUP-a RS i koji je doživio ekspanziju tvojim dolaskom na čelo te institucije. I koji ubija djecu.

17.
Tvrdiš da ja mrzim RS “iz dna duše”. Imaš pravo na svoj stav, ali ti je uništavaš - Ravno do dna. I do njenog kraja.  

18.
Što se tiče „60 minuta“ bila je to kultna emisija. I sretan sam što sam radio za nju. Ponovo bih isto učinio. Ako ti je to bitno, ja sam dao otkaz, 15.03.2011., iz razloga koje nemam potrebe pojašnjavati. Ponajmanje tebi.

19.
Kažeš: “Vasković je tjerao ljude u Srebrenici da pričaju ono što on hoće”!

Kažeš: “On je rekao da se izvinio. Izvinio se mrtvom čovjeku. To je licemjerno. Takav čovjek danas vodi proces”.

Lažeš! Pa postoji video zapis o tome; Istina je da se nisam baš proslavio u tom videu, preciznije, bilo je to jadno sa moje strane; Istina je da sam se, 16.04.2011., u emisiji “Centralni dnevnik” (Face TV) javno izvinio zbog svog ponašanja i načina postavljanja pitanja.

Dan nakon toga nazvao sam Abdulaha Purkovića i njemu se lično izvinio. Živom čovjeku, a ne mrtvom, kako ti to sada tvrdiš.

Purković je to javno potvrdio, 23.04.2011.  

“Purković je u programu uživo izjavio kako ga je nakon čitavog skandala i curenja snimaka u javnost koji su kompromitirali Vaskovića, on i nazvao i izvinio se, kazavši da to jeste jedan kulturni čin ali da to što je tada radio najbolje govori o njemu”, prenio je portal Vijesti.ba, u 22 časa i 01 minut, 23.04.2011.

20.
Abdulah Purković Dulac preminuo je 06.01.2014. godine, tri godine nakon što sam mu se izvinio i on to izvinjenje prihvatio i javno nazvao kulturnim činom.

Lukaču, vidiš li koliki si Lažov. I koliko si psihotičan - Pokojnom Dulcu u grobu mira ne daš. Zvijeri.

21.
Hoćeš mene, čak, da optužiš da sam naložio genocid u Srebrenici! Da li iko normalan može u to povjerovati, osim tvog Kundaka na ramenima!!!

22.
Tačno je da sam napisao da si postavio snajperiste po krovovima da pucaju po narodu. To je istina, ma šta ti rekao. Isto kao što je tačno da si u Krupi, 1992. godine, pucao snajperom po Srbima. Što to ne pojasniš malo u parlamentu.

23.
O čemu razgovaraš sa ambasadorima stranih zemalja, uopšte me ne interesuje. 

24.
Ako je neko reketaš, onda si to ti: Kuća sa bazenom, zemljište kraj tranzita, apartmani na crnogorskom primorju, vikendica na Kozari, nekoliko stanova u Banjaluci, novi ML…? Odakle ti?

Pa nije sve, majka mu stara, od pljački na putu Jajce-Mrkonjić Grad, koje si sa svojim Timom izvodio nakon rata; Ili pljačke kuće porodice Jajčević, koju si prethodno minirao; Ili od ubistva Nebojše Čubrilovića, dilera iz Slovenije, koji je likvidiran pred kućnim vratima tvog Kuma?!!! Gdje nestaše Čubrilovićeva dva miliona evra iz te kuće, prije uviđaja?!

25.
Da li si čuo za kakve zahtjeve da se vrate ta dva miliona?!

26. 
Od toga ti živiš. I od pljačkanja RS.

27.
Ti hoćeš da me ubiješ. Ko do danas nije vjerovao u to, od danas je stoposto ubijeđen.

Formirao si grupu za to, još prije dvije godine. Imam i svjedoke.

Samo mi reci je li Tigar njen dio?

28.
Tvoj čovjek me pokušao ubiti na Vlašiću, 10.09.2015. godine, namjeravajući da me stjera sa puta. Džipom. Jedan od onih što su pljačkali na autoputu. Išao sam tada da pripalim svijeću pokojnoj sestri.

29.

nastaviće se