уторак, 8. мај 2018.

Fotografija sa obdukcije Davida Dragičevića čvrsto svjedoči da je prije Egzekucije brutalno pretučen; Fotografija svjedoči da su Lukač, Ilić, Ćulum, Karan, Vrećo&co saučesnici u Ubistvu Davida

piše: Slobodan Vasković

Na FB grupi "Pravda za Davida" objavljena je jedna od fotografija, snimljenih prilikom obdukcije, surovo ubijenog Davida Dragičevića.

Fotografija je vrlo uznemirujuća.

Fotografija svjedoči da je David brutalno pretučen, prije nego što je ubijen.

Uznemirujući sadržaj: Fotografija sa obdukcije Davida Dragičevića


Egzekutori su, kako fotografija svjedoči, pokazali neviđenu svirepost.

Istovremeno, fotografija je novo kristalno jasno svjedočanstvo da Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal i Darko Ćulum, direktor Policije, štite Naručioce ubistva i Egzekutore.

Lukač, Ilić i Ćulum su direktni saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića, jer su negirali, u više navrata,  da je on ubijen, tvrdeći da je smrt zadesna i da "nema elemenata krivičnog djela".

Saučesnik Ubica i Naručilaca Ubistva je i patolog Željko Karan koji je maksimalno minimizirao teške, strašne, užasne povrede nanesene Surovo, Brutalno, Monstruozno, Jezivo Ubijenom Davidu Dragičeviću.

Karan je izjavio da je obdukcijom utvrdio da su Davidu nanesene lakše tjelesne povrede. Fotografija je svjedočanstvo njegovih laži.

Fotografija je i svjedočanstvo da, osim Vrha MUP-a RS, Ubice i Naručioce Ubistva, kao i njihove saučesnike, štiti i Okružno tužilaštvo Banjaluka, preciznije tužilac Dalibor Vrećo.