среда, 18. март 2015.

Dodik je Radišićev dr Frankenštajn

piše: Slobodan Vasković

Šta je ostalo od Režima?

Mile Radišić, Kriminalac, Nasilnik, Primitivac, koji izigrava Žrtvu. Silovanu sopstvenim Strahom zbog gubitka moći i privilegija. I statusa Natčovjeka iznad svih Zakona.

Ima li išta ogavnije od toga?! Nema.

Radišić je do prije nekoliko dana bio Gospodar života i smrti porodice Vulić i Željka Vulića, kojeg je, kako je sam rekao, do pola ubio.

Sada je Radišić u bjekstvu, a do pola ubijeni Vulić i dalje je na svojoj zemlji. Koju mu je Režim htio oteti, sa namjerom da ga prethodno eliminiše.

Otpola živi Vulić je pobijedio i Radišića i Režim. I Milorada Dodika, koji je inspirator sveg zla u Picinom parku, glavni organizator svih nelegalnih poslova u vezi sa otetom zemljom i menadžer velebne zgrade, koja se gradi u Picinom parku.

Vulić je platio strašnu cijenu za svoju pobjedu. Prestrašnu, ali sada, otpola živ, može mirno zaspati. Po prvi put nakon 11 godina.

Milorad Dodik je stvorio Mileta Radišića; On je njegovo Čedo.

Dodik je Radišićev doktor Frankenštajn - Istovjetan svom Nedjelu. Kao jaje jajetu.

Radišić je nastao ukrštanjem Frankenštajnove Mentalne Pornokratije i Primitivizma.

Radišić nije nikakav biznismen; On je nadzorni organ Dodikovih grandomanskih pothvata, finansijski izvještaj njegovih otimačina, predebeli bankovni konto, nakvasao na tuđoj krvi, nevolji, nemaštini i bijedi.

On je živi dokaz Dodikovog nasilništva nad svim institucijama i njihovog pretvaranja u alate ličnih interesa.

Radišić je CT Dodikovog gramzivog mozga; Grobnica njegove savjesti; DNK laživosti lažnog Vožda.

Radišić je Mali Zli Mentalni Patuljak koji se pretvorio u Najvjerniju Sliku Propasti Društva. U toj Metamorfozi snažno je vođen Dodikovom Očinskom rukom.

Saga o Radišiću je sapunica o Dodiku.

Radišić u bijegu jest jednako Dodik u bjekstvu.