уторак, 9. април 2024.

Nešićeve Crtice (VIDEO)

Nešić, Šešelj i Nešić

Piše: Slobodan Vasković


Nenad Nešić, narkodiler, perač narkonovca i ministar bezbjednosti BiH, nastavlja da okuplja oko sebe narkodilere, kriminalce, pervertite i ostali šljam kako bi “ojačao” stranku koju vodi - DNS.


Zanimljiva je zaista bila sjednica Opštinskog odbora DNS-a Istočno Sarajevo, održana nedavno (03.04.o.g.) u toj opštini.


Na naslovnoj slici vide se Nenad i Predrag Nešić, narodni poslanik u parlamentu RS, koji su i šefovi porodične narkomanufakture, a između njih sjedi prevejani kriminalac Dejan Šešelj, koji je promijenio sve režimske stranke.


Šešelj

Poznat je po tom što je, pred izbore 2012. godine, izvršio masovnu krađu identiteta osoba prijavljenih u Zavodu za zapošljvanje i sve te ukradene identitete pretvorio u birače SNSD-a.



Kažnjen je simbolično novčanom kaznom, umjesto zatvorom, a nakon toga nastavio je sa pljačkanjem. Šta sve posjeduje Šešelj, objavio sam u tekstu “Prosječan Sektaški funkcioner iz Istočnog Sarajeva ima veliku kuću, tri stana, četiri-pet apartmana, dva vrijedna automobila, placeve…”.


Šešelj je sada Nešićev saradnik u narkoDNS-u, ali i savjetnik u Ministarstvu bezbjednosti. Pravi izbor nema šta, ali nije drugačiji ni za očekivati kada je kriminalac Nešić u pitanju.


Nasilnik Staša Košarac i narkodiler Gašević

Drugi bitan član OO DNS Istočno Sarajevo je narkodiler Igor Gašević, o kojem sam takođe pisao i koji je (su)vlanik narko kluba “Drama” u Istočnom Sarajevu.


I on je pristupio DNS-u, a samo prije dvije godine bio je “nezavisni kandidat” za predsjednika RS. I to po nalogu Staše Košarca.


Gašević je, kao istaknuti član DNS-a, prisustvovao nedavnoj sjednici OO te narkostranke.


Za kraj ovog teksta video klip na kojem se Gašević i Šešelj, pod snažnim dejstvom Nešićeve “robe”, priremaju za nove političke akcije.


Kao što vidite, riječ je o Crticama koje izazivaju zaista odlično raspoloženje kod pripadnika raspalog DNS-a. Urađeni su od sreće.