понедељак, 15. април 2024.

Nove fotografije mafijaškog obračuna Nikoline i Zorana Šljivića sa mladićima iz Istočnog Sarajeva: Fotografije svjedoče da je Zoran Šljivić drškom pištolja pretukao L.S., koji je završio u bolnici Kasindo na ušivanju

Nikolina Šljivić, lijevo
Zoran Šljivić, okrenut leđima


Piše: Slobodan Vasković


Objavljujem nove fotografije mafijaškog obračuna sa mladim osobama u Istočnom Sarajevu, kojeg su uzrokovali Nikolina Šljivić, narodna poslanica DNS-a, čiji je predsjednik narkodiler Nenad Nešić, i njen muž Zoran Šljivić.


Nakon što su, kako fotografije svjedoče, svojim vozilima presreli automobil sa mladim ljudima, koji su navodno nešto dobacili Nikolini Šljivić, njen muž Zoran izvukao je iz automobila L.S. i pretukao ga drškom od pištolja. 


Teško ga je povrijedio, jer je L.S. nakon fizičkog maltretiranja završio u bolnici Kasindo gdje mu je glava ušivana.

pretučeni L.S.
Mediji su objavili da su uhapšeni Đorđe Ždrale, koji je odležao kaznu za ubistvo, potom Šljivić, Kosta Pandurević, te Dado Bartula.
pretučeni L.S. krvave glave

Takođe, kako se navodi, uhapšeni su i pretučeni L.S., te K.N. i E.B.


Čim je navedeno da je priveden Ždrale, odvučena je pažnja sa cijelog događaja, jer Ždrale jeste jedna od najopasnijih osoba na području Istočnog Sarajeva.


Uprkos tome, ključni akteri su, kako to fotografije i svjedoče, poslanica NarkoNešića - Nikolina Šljivić i njen nasilni muž Zoran Šljivić. (nastaviće se)