понедељак, 15. април 2024.

Mafija: Nikolina Šljivić, narodna poslanica i njen muž Zoran svojim automobilima presreli vozilo u kojem se nalazilo nekoliko mladih osoba, koje je Šljivić nakon toga teško pretukao


Piše: Slobodan Vasković


“Glamourozna” Nikolina Šljivić, narodna poslanica DNS-a, čiji je predsjednik narkodiler Nenad Nešić, je 14.04., u večernjim časovima, presrela vozilo u kojem se nalazilo nekolikom mladih ljudi.


U mafijaškom stilu, Šljivićeva je, kod kafea “Moskva”, prepriječila svojim automobilom “Audi Q7”, put vozilu mladića, nakon čega su se oni zaustavili. Šljivićeva je akciju “presretanja” uradila zajedno sa svojim mužem Zoranom Šljivićem, koji je svojim vozilom “Golf R8”, zagradio automobil mladića, nakon čega je počeo fizički obračun sa njima. 


Sve se desilo u Spasovdanskoj ulici, oko 21 čas i 30 minuta, a Zoran Šljivić teško je pretukao jednog mladića. U ovom trenutku nije poznato da li ga je tukao drškom pištolja ili golim rukama.


Razlog je navodno “dobacivanje” Šljivićevoj, ali to je samo izgovor za nasilničko djelovanje skorojevića koji su se obogatili pljačkom i nelegalnim poslovima, radeći ih zajedno sa Nenadom Nešićem, narkodilerom, peračem narkonovca i ministrom bezbjednosti.


Nešić štiti taj par kriminalaca, pa će tako biti i u ovom slučaju, ali činjenica da narodna poslanica, u maniru najgorih mafijaša, presreće vozila na ulici, izvlači iz njih osobe, koje nakon toga premlaćuje njen muž primitivac Zoran Šljivić pokazuje u kolikoj mjeri je Režim Milorada Dodika banditski, kriminalan i zločinački.