среда, 4. септембар 2019.

IT panj; Izgubljen u gmail-u; PsihomodoTop u borbi za “Zdravu” Naciju


piše: Slobodan Vasković

1.
Uvidom u sva ministarstva u Vladi RS utvrdio sam da ni danas, 04.09., nije stigao zahtjev Radovana Viškovića da mu “zaposleni u javnoj upravi dostave informacije o diplomama”.

2.
Moguće da je “zapelo” kod prevoda, jer, primjera radi, zaposlenima u Ministarstvu energetike i rudarstva koje vodi Petar BakingemBoj Đokić dopis se mora dostaviti na engleskom jeziku.

3.
Nema veze što BakingemBoj ne zna engleski, ali je završio u Londonu fakultet. Telepatijom.

4.
Ako se Višković nije “izgubio u prevodu” ili pak u gmail-u, onda je vijest o njegovom zahtjevu još jedan u nizu spinova, ortodoksnih laži Režima, kojim pokušavaju i dalje zamajavati narod. 

5.
Prevaranti, lažovi, sjecikese imaju i dalje vrlo vrlo opasne namjere, koje će se materijalizovati kroz nastavak i pojačavanje svih vrsta do sada primjenjivanog nasilja, uvijenog u najmračnije oblande lažnog patriotizma.

6.
I previše je ništarija spremnih da im služe. Poput “Sofisticiranog” Bota Srđana Rajčevića, ministra za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo; Sve oblasti o kojima on nema pojma.

7.
Ali zna odlično da laže i planinari u rektumu Vođe, što ga je “uspelo” u poziciju člana Savjeta za zaštitu ustavnog poretka RS, čiji je zadatak dekapitacija kritičara i političkih protivnika Režima.

8.
Rajčević je u tom morbidnom “tijelu” zadužen za medije, sa akcentom na one “neprijateljske” i novinare, isto akcentirane.

9.
Frontalna neznalica, “Sofisticirani” Bot, ne zna ništa sem da pod lažnim nikovima teško vrijeđa protivnike, ali ima nešto što zna - sajber podzemlje, kriminalce iz te oblasti,  sa kojima je u komunikaciji, potrebnoj da se “odbrani” Režim.

10.
Spremnost IT panja na svako zlo ga je i dovela u Savjet za zaštitu idiotluka Milorada Dodika, kao i na poziciju ministra, prije koje je bio dugogodišnji direktor Agencije za informaciono društvo Republike Srpske. 

11.
U njoj ama baš ništa nije radio, sem što su njegovi podređeni prevodili stručne članke sa drugih sajtova i plasirali ih kao svoje. 

12.
Tako mlad, a stari resavac. I veliki lažov, koji je neznanje poltronstvom pretočio u “nauku”. Taj ne može odbraniti ništa, ali, itekako, može doprinijeti nanošenju zla ljudima, što on i čini.

13.
Pod budnim okom Sredoja Novića, člana “Savjeta”, zaduženog za odabir i primjenu metoda represije. Bar Nović sve zna o represiji i on je, sa tog aspekta, pravi izbor. 

14.
O ostalim članovima tog jadnog i bijednog tijela drugom prilikom, a posebno o Siniši Karanu, koji je uspio dokazati da je mnogo više Mister Hajd nego doktor Džekil. U svakom slučaju je jedan od Topalovića!!!

15.
Bitno je napomenuti da je, uprkos svim tim silnim “službama” koje kontroliše, Dodik krenuo sa “podvijanjem repa” spram Zapada! Najavio je to Nebojša Radmanović koji je istakao da “Principi” nisu mrtvi, da će se razgovarati; razvodnjavao je Radmanović toliko ranije Dodikove prijetnje da se njegova izjava može pročitati samo u gumenim čizmama. 

16.
Što “podvijanje repa” bude energičnije, represija u Getu će se pojačavati.

17.
I za pretkraj - Niko ne zna gdje se izgubila Danica Kovač, ali se, osnovano, može pretpostaviti da se Višković izgubio u gmail-u, pa ga treba potražiti ili u spam-u ili u kanti za smeće!

18.
Kraj je rezervisan za PsihomodoTopa koji, uprkos svim problemima, kreće u nabavku citostatika. “Zdrava” Nacija mu je iznad svega, čak i kuma Ranka Jozefa Škrbića!