недеља, 15. септембар 2019.

I Nejaki Pavić pomaže "Religioznom" Selaku da eliminiše “aždahu Đokića”


piše: S.V.

Goran Selak, koji želi da postane novi predsjednik SP-a i intenzivno radi na "usekovanju" glave Petra Đokića, ostvaruje već “jake” kontakte sa "koalicionim partnerima".

Tako je “religiozni socijalista” Selak, 15.09. o.g., bio sa Markom Nejakim Pavićem u selu Tukovi, kod Prijedora, gdje je osveštan hram Svetog velikomučenika Georgija, dok je nepoznato gdje je Đokić.

Nejaki Pavić, koji Đokića ne može “ni nacrtanog”, ojačava mlađanog Selaka da “ubije aždahu”; Kad je mogao politički likvidirati ujaka Nedeljka Milakovića, šta je problem da “digne ruku” na Đokića?! A “lake” je ruke.


Selak želi poziciju ministra unutrašnjih poslova toliko jako da već vježba sa sebi podređenima koji ga oslovljavaju sa “ministre”.

Ipak, Selak pokazuje i snažne znakove nervoze kada mu se pominju ambicije, pa otpočinje iznenadne pretrese ćelija u KZ Banjaluka. 

To i nije za kritiku, ali ne bi bilo loše pretresti i Selakovu kancelariju, biografiju, poslove KPZ-a - posebno nabavke.

Štošta bi se tu našlo. Malo šta zakonito.

Đokić, lažni Londonski student, i dalje je na “službenom putu”. Ima onih koji smatraju da ne smije da se vrati, premda je to samo u domenu spekulacija.   

Đokić u Varšavi 
Poslednji put viđen je u Varšavi, 13.09., na sastanku Platforme za regione uglja u tranziciji, u organizaciji sekretarijata Energetske zajednice, Svjetske banke i Evropske komisije, iako o svemu tome Đokić pojma nema.

Đokiću se, nakon Varšave, "gubi" svaki trag, pa još uvijek nije jasno kojim sredstvima će nasrnuti na “osnovca” Selaka, a da će “nasrnuti” tu dileme nema.

Đokić, iako opterećen krivičnom prijavom zbog malverzacija sa TE Stanari, neće se lako predati, premda je “paljba” po njegovim položajima sve jača i jača. Prava kanonada.