понедељак, 30. октобар 2017.

Lukač lovio u Africi

piše: Slobodan Vasković

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, lovio je nedavno u Africi. Zajedno sa Ljubišom Borovčaninom, čelnim čovjekom Remontnog zavoda Bratunac.

Lukač je u Africi bio nekoliko dana, a nije poznato koje lovačke trofeje je donio. To je, trenutno, najčuvanija tajna u MUP-u RS.

Bilo bi odlično da se javnost obavijesti o afričkim lovačkim uspjesima, jer bi to, svakako, pokazalo kako RS nije u izolaciji.

Nešto prije odlaska ulovio je u Banjaluci novog ML-a.

Ministri u Vladi RS su zaista pravi džet-set što putuje i lovi širom Zemnog šara i tako šire ovdašnje režimske lovačke priče, dok je narod na ivici bijede. Ali sretan što ima Lovce koji ga proslavljaju od Amerike do Afrike.

U Americi je Lukač lovio aligatore. I to vrlo uspješno. Nož im je presudio na kraju.

Nema šta, odlična priprema za novo “osvajanje” male sale u Narodnoj skupštini RS i borbu protiv svake obojene revolucije. A ima ih masa.

MUP RS ima i bliske poslovne veze sa Remontim zavodom, tako da nije uopšte čudno da su Borovčanin i Lukač zajedno bili u lovu.


Borovčanin je avgusta prošle godine pušten na slobodu, nakon odležane dvije trećine od sedamnaest godina kazne, na koliko ga je presudio Haški tribunal.