понедељак, 16. октобар 2017.

Čolović koji je četiri godine bio "Iznad Registracije" pao zbog neregistracije

piše: Slobodan Vasković

Mirku Čoloviću, sokolačkom Daltonu, baš ne ide: početkom septembra, u kafani "Mirni kutak", vrlo mirno ga je pretukao Milan Jolović Legenda.

Toliko ga je prebio da je Čolović otpuzao sasvim mirno iz "Mirnog kutka" na "sve četiri". Nakon toga je danima bio prepoznatljiv po vrlo širokim tamnim naočalama.

Izbjegao je batine krajem septembra, ali tada su fasovali Čolovićevi favoriti za osvajanje ŠG "Romanija" Rajko Bulajić i Bojan Tošić, što sam detaljno opisao u tekstu "Incident Drkelja".

Međutim, Čolovićeve nevolje su se nastavile, jer mu je policija 16.10. o.g. oduzela vozilo - "Nisan terano", koji nije registrovan od 2013. godine. Očito je da je predsjednik OO SNSD Sokolac "Iznad Registracije", što ne čudi, jer je dobar dio rukovodstva te stranke "iznad zakona", premda bi trebali biti pod žestokim udarom zakona.

Čolovićev "Nisan" vodi se na njegovu propalu firmu "AD Klaonica Sokolac", a registarske oznake, koje ne vrijede već četiri godine, počinju sa M51 - E - ...!

Automobil je trenutno pred PS Sokolac, a Čolović zove stanicu i prijeti strašnim stvarima ukoliko mu se terenac ne vrati.

Zaista nije za čuditi Čolovićevo ponašanje, jer je četiri godine vozio neregistrovano vozilo, bio "Iznad Registracije", samim tim i "faca"; Svi su znali da vozi neregistrovan automobil i sada se našao neko da mu taj automobil oduzme.

Postoji sumnja i da su brojevi motora "prekucani", tako da je Čolović zaista pod velikim presingom - "Mirni kutak" i sjećanja na dešavanja u njemu mu dođu kao lijepe uspomene, nakon što je pao zbog neregistrovanog automobila.