уторак, 29. децембар 2020.

Dodik je negativan, Komorbiditeti su ostali


Piše: Slobodan Vasković


1.

Ikona Svetog Nikole, iako ukradena iz Luganska, pokazala je svoju ogromnu Čudotvornost.


2.

Brojne aspekte “Božije volje”, koje je u BiH donijela Ikona već sam detaljno opisao, ali ima ih još i uopšte nisu zanemarljivi. Dapače.


3.

Sveti Nikola, u pozlati, omogućio je da Milorad Dodik, primitivni raspusnik, onijemi na dvije sedmice. A čini se da neće još neko vrijeme uspjeti progovoriti.


4.

Istina, bilo je tu nešto i “korone”, ali, Hvala Bogu, saopštiše da je Negativan. Da je Negativac to odavno znamo.


5.

Ikona je, što je u ovom trenutku i najvažnije, “Božijom Voljom” do daljnjeg Dodiku ukinula/onemogućila korištenje mjesta prebivališta, nekretnina i ostalih dača, kao i ličnih prepunih, baš debelih, računa na teritoriji Moskve i cijele Rusije.


6.

Ikona je otvorila oči mnogima i javnosti predstavila da Dodik nije nikakav lav, već najobičniji miš, koji ne smije ni da cijukne.


7.

Sveti Nikola iz Luganska je Dodikovoj psihi ostavio razarajuće poljedice; “Božijom voljom”, naravno.


8.

Zato se i odlučio da naredi otvorene prijetnje preko svojih medija i šljama kojim je okružen potpisniku ovih redova, koji je te posljedice taksativno nabrajao iz dana u dan. I nastaviće. Potpisnik.


9.

Prijetnje je isporučio preko Sociopate Dragana Lukača, koji je naredbu prenio šljamu, ološu i sjecikesama kojima komanduje. I sa kojima se on i Dodik zajedno valjaju u toksičnoj septičkoj jami, koja je njihovo prirodno stanište.


Ništa neočekivano od Sociopate Lukača, koji ima Mentalni sklop Krampa!


10.

Dodik je sa Lukačem dogovorio da mi se zaprijeti obračunom “golim rukama”, (pretpostavljam popunjenim metalnim šipkama i bejzbol palicama), što bi trebalo da rezultuje da završim u nekom kanalu.


11.

Imaju Dodik i Lukač iskustva sa “golim rukama”, a Aleksandar Džombić, bivši premijer, je to itekako osjetio na svojoj glavi 07.04.2017., kada je “sa teškim povredama glave primljen u Univerzitetski klinički centar RS”!


I ne samo po glavi; Iz UKC su "zaboravili" saopštiti i po "cijelom tijelu"!


12.

Spekulisalo se, tada, da je Džombić malo više “potegnuo”, pa pao u kući “sa sprata u prizemlje”, ali je istina da je pretučen i nađen u kanalu kraj ceste u blizini svog doma.


13.

Tada je Džombić Kanalisan da “zaveže jezik” o svim malverzacijama Dodika&Šljama.


14.

Istina je da se Dodik i Lukač mrze, ali ih čvrsto veže sadistička morbidnost i želja da fizički ponište one koji im smetaju, što potvrđuje i indirektna presuda Osnovnog suda u Banjaluci protiv njih dvojice, prema kojoj je MUP RS (njihova Hunta) u Banjaluci “mjesecima narušavao osnovna ljudska prava, pravo na slobodu kretanja pripadnicima Grupe Pravda za Davida, kao i njihovu ravnopravnost u odnosu na druge građane”.


15.

Taj progon dogovorili su Dodik i Lukač, a realizovali šljam, ološ i banditi iz njihovog prirodnog staništa - septičke jame.


Kao što su dogovorili i zataškavanje ubistva Davida Dragičevića i odbranu njegovih ubica i mučitelja.


16.

Iako se Dodik i Lukač lično mrze, neće se razići, ne samo zbog zajedničke želje za nasiljem i stereo ispunjava sadističkih poriva, već i zato što Dodik zna i da je Lukač, ne samo sada i ne  “Božijom voljom”, uvijek bio Malo Više Ruski nego On, ma šta o tome mislili na Zapadu, pa ga i to još snažnije vezuje sa Lukača.


17.

A mrze se toliko, da su u stalnoj “polemici” i to vatrenoj, koja je, prije nekoliko mjeseci, izmakla kontroli. Rezultovala je tako što je Dodik ošamario Lukača; Međutim, Lukač, iako sociopata, nije slina kao Srđan Rajčević, već je Dodiku odgovorio snažno i argumentovano pesnicom u glavu. 


Što je Dodika baš teško uzdrmalo, te se dobro zateturao. Peškir u polemiku bacili su njihovi pratioci.


18.

Ta “bogougodna rasprava” tako je završila sa po jednim udarcem - otvorenim dlanom i čvrsto stisnutom pesnicom, a o “Dva Taneta”, nekom drugom prilikom.


19.

Sasvim je realno da je u cijeloj akciji osmišljavanja prijetnji potpisniku ovih redova učestvovala i Jelena Vukadinović, pomoćnica Ministra pravde, jer je zadužena za “strategije”!Stari Lisac Kasipović nije, zabavljen je poslovima sa Poletarcem Darkom Kremenovićem, dok je njegov drugi pomoćnik Slobodan Zec, ipak samo zec!


20.

Imam još mnogo toga u samo malo otškrinutim rezervoarima argumenata kojima se borim, umjesto “golim rukama” punim metalnih šipki i bejzbol palica. Ukoliko Dodik nastavi da mi prijeti, odgovoriću gandijevski - još jačim i po njega pogubnijim argumentima!!!


21.

Valjda je Dodiku to jasno, kao i da ne zazirem od njega i njegovih batinaša ili mu je pražnjenje novogodišnjih “paketića”, kojima raspolaže u neograničenim količinama, potpuno spržilo mozak?!