недеља, 4. октобар 2020.

(VIDEO) Bahata Bagra Nenada Nešića: Miloš Starleta Lučić, ministar za ljudska prava i izbjeglice, sat vremena, sa gangsterskom bulumentom ometao saobraćaj nepropisnim parkiranjem u centru Pala; Ulizička, režimska Policija nije reagovala, iako su Režimski primitivci ugrozili i pješake i vozače, tačno preko puta Policijske stanice



Piše: Slobodan Vasković


1.

Miloš Starleta Lučić, ministar za ljudska prava i izbjeglice, 03.10. je sa bulumentom gangstera Nenada Nešića prekršio sve saobraćajne postupke, bahato se parkirajući u centru Pala, u Ulici Srpskih ratnika, dijelom na trotoaru, a dijelom na kolovoznoj traci, iako je tu parkiranje najstrožije zabranjeno.


2.

Nije to bio samo Lučićev službeni automobil, već niz limuzina Nešićevih gangstera, koji su boravili cijeli sat u prostorijama DNS-a, od 13 do 14 časova, i sve to vrijeme njihova nepropisno parkirana vozila ugrožavala su saobraćaj, ali i pješake.


3.

Da sve bude što bahatije i crnje, pobrinula se policija, jer se Policijska stanica Pale, u kojoj su smješteni javna policija, kao i saobraćajna, nalazi odmah preko puta mjesta gdje se Bagra parkirala, a niko nije reagovao.


4.

U blizini se nalazi nekoliko kafea čiji gosti su otvoreno negodovali zbog poltronskog ponašanja policije, koja se nije usudila ni pogledati prema bahatim političkim bitangama.



5.

Osim Starlete Lučića, tu su svoja vozila parkirali Aleksandar Glavaš, narodni poslanik i suvlanik kriminalne firme “Legend”, Miloš Stevanović, propali advokat iz Bijeljine, koji sada obnaša funkciju poslovnog direktora DNS-a, Marko Kubatlija, koji je ostao na poziciji pomoćnika direktora Područnog centra Poreske uprave RS u Istočnom Sarajevu i nije uspio da zasjedne na mjesto direktora “Gas prometa RS”, jer su reagovali iz Srbije (“Srbija-gas ima cca 40 posto vlasništva u toj firmi) nakon mog teksta “Višković nastavlja sa samoponižavanjem: Na zahtjev sociopate Nešića i njegovog vlasnika Dodika, nesposobnog Marka Kubatliju, koji je napravio ogromnu štetu na poziciji pomoćnika direktora Područnog centra Poreske uprave RS u Istočnom Sarajevu, namjerava da “smijeni” tako što će biti imenovan na mjesto direktora ‘Gas prometa’”, objavljenog 30.09. o.g.


6.

Sem navedenih, bio je i narodni poslanik Darko Banjac, što pokazuje da je cijeli DNS tek jedna razularena bahata gangsterska organizacija.


7.

Bitno je naglasiti još nekoliko činjenica: Suvlasnici kriminalne firme “Legend”, koja gradi apartmane u “Obućina barama”, opština Trnovo, su Mladen Lučić, brat ministra Starlete, i sociopata Nenad Nešić, poslanik u parlamentu BiH i  direktor JP “Putevi RS”, iz kojih je opljačkao desetine miliona KM.



8.

Njihova firma za iznude i ostale zločine - Legend” već je počela gradnju apartmana od 10.476.2 m2 na lokaciji Obućina bare, opština Trnovo. Vrijednost m2, ukoliko bi se izgradila gondola (čija gradnja je najavljena), iznosio bi najmanje 1.500 evra, što znači da bi u ovoj prvoj fazi zaradili 15.714.300 evra, odnosno 30.642.885 KM. Naravno, ne ulažu ništa svog novca, već samo opljačkane pare na naduvanim tenderima JP “Putevi RS”, iznuđeni novac od putara, plus što peru novac, kroiz građevinske radove, od drugih prljavih poslova. 



Osim apartmana, namjeravaju sada graditi i hotel, ali o tome uskoro opširnije.


9.

Činjenica je i da je Miloš Starleta Lučić navodno nestranačka ličnost, kao takav je i izabran u Savjet ministara BiH, pa je veliko pitanje kako i zašto se našao u prostorijama DNS-a, koji ga je i kandidovao kao lažnog Crnogorca na poziciju ministra za izbjegla i raseljena lica.



Očito je da je njegova nestranačka pripadnost lažna u mjeri u kojoj i nacionalnost.


10.

Što se, pak, ostalih tiče, sve su to rupe i zakrpe, ogrezle u kriminalu i korupciji.

Kada je ulizička policija u pitanju i ovaj video svjedoči da su u funkciji Bagre, a ne naroda, što i nečudi, jer im je na čelu ogrezli kriminalac i zločinac Dragan Lukač!