уторак, 6. октобар 2020.

Cvijanovićeva šokirana podacima o broju prijavljenih za glasanje iz inostranstva, odnosno lažnim prijavama, posebno u Bratuncu i Stanarima; Rodni Teslić nije ni pomenula, iako su glavni organizatori nečuvenih kriminalnih akcija Dragan Bogdanić i pojedini članovi SNSD-a i DNS-a; Zašto Gordana Tadić ne radi svoj posao, već štiti kriminalce


Piše: Slobodan Vasković


Željka Cvijanović, takozvana predsjednica RS, izjavila je da je šokirana podacima o broju prijavljenih za glasanje iz inostranstva, apostrofirajući Bratunac i Stanare i zaboravljajući svoj rodni Teslić.


Da bi se šokirala još više, objavljujem spisak lažno prijavljenih, kao i one koji su to nedjelo učinili, a, što je zaista alarmantno, kako bi rejkla Cvijanovićeva, dobar dio njih su članovi SNSD-a i DNS-a, najdugovječnije koalicije.


Oni su glavni igrači njenog odličnog prijatelja Dragana Bogdanića (člana SNSD-a) i kandidata za nečlnika opštine Teslić.


Evo i njihovih imena, pa da se Cvijanovićeva što više šokira: Fiktivne prijave za glasanje iz inostranstva, posebno Srbije, kada je Teslić u pitanju, organizovali su: Đoko Gajić, direktor “Elgrada” (SNSD), Sretko Kitić, (Mikrokreditna organizacija “Mikrofin” (SNSD), Tanja Markočević, Centar za socijalni rad (SNSD), Srđan Danilović koji je, tokom referenduma o opozivu načelnika Teslića, po Bogdanićevom nalogu, sakrivao glasačke vreće na tavanu; Tu su još i Siniša Gavrić, direktor Pravnog sektora “Autoputeva” (DNS) i Mersin Delić, uposlenik auto škole “Perišić”, kojeg takođe kontroliše DNS.


Osim Cvijanovićeve, trebalo bi da je šokirana i Gordana Tadić, glavna tužiteljka, koja, uprkos ogromnom broju dokaza, još uvijek nije najavila pokretanje opsežne istrage o sramnim i nečuvenim malverzacijama.



Tadićeva, očito, ne priznaje CIK, već priznaje kriminalce koji su počinili ova nedjela, a u svakom Gradu/opštini, manje više, se zna ko su oni.


U nastavku spisak fiktivnih adresa u Srbiji i imena glasača koji se uopšte ne nalaze na njima.


Sa spiska je, prema mojim informacijama, uklonjeno svega dva posto fiktivnih birača odlukama CIK-a, pa evo prilike da završe kompletan posao.


Kada pažljivo pogledate spisak, jasno uočite koliko je sramno nedjelo koje su kriminalci počinili.