петак, 30. октобар 2020.

Režimska krim grupa, čiji je neformalni šef Stanišić, uvezana sa zločinačkom organizacijom “United tribuns” braće Ćulum, kao i Igorom Bilbijom (“Srbska čast RS”); Na zajedničkim slikama i Sefo Đugum, koji mi je prijetio raznošenjem eksplozivom; Prijete i dalje, ali uzalud

Stanišić, Nermin Ćulum i Bilbija


Piše: Slobodan Vasković


1.

Danko Stanišić neformalni šef Kriminalne grupe, kojoj, osim Marka Granule, pratioca Željke Cvijanović, pripadaju i Miroslav Mišić, Goran Mišić, Siniša Berendika i Dejan Tubić, što po nalogu Režima Milorada Dodika prebija i progoni nepodobne i neposlušne, a bave se zelenašenjem i brojnim drugim prljavim poslovima, u bliskim je vezama sa braćom Ćulum, šefovima zločinačke “United Tribuns”, kao i Igorom Bilbijom, šefom ultradesničarske organizacije “Srbska čast RS”.

Granula u pratnji Cvijanovićeve

2.

Granula, pratilac Cvijanovićeve, je veoma blizak i sa Momčilom Antonićem, narodnim poslanikom SNSD-a, sinom tajkuna Save Antonića (suvlasnika firme “Venera” i bliskog prijatelja Milorada Dodika), poznatog po najogavnijoj izjavi u posljednjih šest godina.

Granula i Antonić

3.

Antonić je, bahato, drsko i u skaldu sa matricom vrha SNSD-a, koji narod, što ga vode, tretiraju kao roblje, u vrijeme velikih poplava 2014., na svom FB profilu napisao: „Hvala braći Hercegovcima na pojačanoj podršci SNSD-u , a što se tiče ovih govana iz Šamca, Broda, Modriče, i ostalih poplavljenih mjesta čiji su gradovi obnovljeni za mjesec dana, isplaćene kartice pomoći itd njima želim dosta kiše i mekanih nasipa”.


4.

Za ovu odvratnu, neljudsku, bolesnu izjavu prvo je nagrađen mjestom odbornika u Skupštini Banjaluke, a potom i poslaničkim mandatom u Narodnoj skupštini RS.


Antonić je pokazao da je intelektualni trulež, kao i većina pripadnika vrha Dodikovog nenarodnog Režima, što ga je i kvalifikovalo za poslanika. 


Ujedno, njegov tadašnji neljudski uradak stvarna je slika odnosa Dodikovog Režima prema građanima, koje nemilosrdno pljačkaju i ponižavaju već deceniju i po.


5.

Stanišić, Mišići, Berendika i Tubić su, kako sam već objavio, fizički napali i tukli supružnike L.D. i O.S., 26.08. 2020. godine, usred bijela dana, u 12 časova i 15 minuta, u ulici Jug Bogdana 4 (naselje Starčevica/Banjaluka).


6.

Otako sam objavio taj jezivi video klip na kojem se jasno vidi kako Mišić udara O.S., koja je žena, čime demonstrira da je Režimskim Nasilnicima sve dozvoljeno, članovi te kriminalne grupe pokušavaju sve ne bi li se cijela situacija, koja pokazuje o kakvim zlotvorima se radi, pokušala primiriti, a oni sebe pokazati kao “pozitivce”, iako je riječ o kriminalcima, koji pod zaštitom vrha Režima i vrha MUP RS, zelenaše i premlaćuju, po narudžbi, nepodobne po nenarodnu vlast. 


7.

Oni su uvezani sa zločinačkom organizacijom “United Tribuns” kojom rukovode braća Armin i Nermin Ćulum.


“United Tribuns” se bavi najprljavijim poslovima, od prostitucije - do dilanja narkotika!


8.

O bliskim vezama banjalučke kriminalne grupe i “United Tribuns” svjedoče i fotografije, snimljene u jednom banjalučkom noćnom klubu, na kojima se vidi “odabrano društvo”. Na prvoj fotografiji su - Danko Stanišić, Nermin Ćulum i Igor Bilbija, šef “Srbske časti”, ultradesničarke kriminalne organizacije, koji je, po pozivu Monstruma znanog i kao “Crveni kombi”, bio uvaženi gost u Narodnoj skupštini RS, u decembru 2017.


9.

Bilbija u svom albumu sa posebnom pažnjom čuva fotografiju sa Miloradom Dodikom iz januara 2016..


10.

Na drugoj slici, koja svjedoči o uskim vezama tri kriminalne organizacije (Stanišićeve, “United Tribuns” i “Srbska čast”), u zaista vedrom raspoloženju, u klubu “Opium” su Bilbija, Ćulum, Stanišić, a drugi s desna je Sefo Seferović Đugum, takođe pripadnik zločinačke organizacije “United Tribuns”.


Bilbija, Ćulum, Stanišić; 
Đugum, drugi s desna

11.

Seferović, alijas Sado Đugum, mi je u dva navrata ove godine prijetio da ću završiti kao Ivo Pukanić, koji je eksplozivom raznesen 23.10.2008. godine.


“... Slobodane Vaskoviću... Ti si smradu jedan izbrisao moj komentar u kojem ti ja ne prijetim nego pišem svoje mišljenje... A evo ti opet velikim slovima da imaš šta kopirati.. IVO PUKANIĆ JE ISTO MISLIO DA JE PAMETAN... IZGLEDA DA JE SAMO ON TO MISLIO... TI SI SAM SEBI PRIJETNJA I SVE STO ZNAŠ JE DA PIŠEŠ GLUPOSTI... DOBRO JE BRAT Luis UTF REKAO... ŠTA OČEKIVATI OD JEDNOG IDIOTA SLOBODANA VAŠKOVIĆA KOME SU TATA I MAMA BRAT I SESTRA... IDI SE TESTIRAJ... KORONA TI OČIGLEDNO UM POREMETILA...A JA SE PONOSIM BRATSTVOM UNITED TRIBUNS I BRAĆOM ĆULUM I BRATOM LUISOM I SVIM OSTALIM IZ KLUBA... A ti ljigavče PATI I GLEDAJ JER SMO ZA TEBE I TAKVE  POPUT TEBE NEDODIRLJIVI…”, zaprijetio je Đugum (09.05.2020.) u komentaru ostavljenom ispod teksta “Dodikovi zločinački pikovi - Stanarević, Đugum, Luis… prijete eksplozivom”.


12.

Prije toga je prijetio 07.05. na isti način, ostavljajući poruku ispod teksta: "Kneževski ‘Samuraj’ i ostale ‘nindže’ po nalogu Dodikovog rektalnog alpiniste Bobija Stanarevića prijete i vrijeđaju mrtve, jer sam objavio da su prekršili zakon i mjere donešene za borbu protv pandemije; Krivični postupak protiv Vukovića!”


13.

Prijetnje su uslijedile nakon što sam objavio da je Stanarević, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje u Gradskoj upravi, prekršio propisane mjere protiv pandemije i sastao se, 30.04. o.g., se sa svojim prijateljem Miloradom Vukovićem, zvanim Luis, koji je tada u Banjaluku stigao iz inostranstva i određena mu je mjera izolacije.


14.

Luis je, takođe, pripadnik zločinačke “United Tribuns”, a Stanarević, član DEMOS-a, njihovo je “političko krilo” u Banjaluci.Poslije te objave prijetio mi je i Luis, te još neki, ali, naravno, niko ništa nije preduzeo. To je bilo i za očekivati, jer je “stvar” u svoje ruke preuzeo Dragan Lukač koji je spriječio kažnjavanje i Stanarevića i kriminalca Luisa, dok su pripadnici njegove Hunte tada (kao i sada), i za najmanji prekršaj nemilosrdno kažnjavali građane.


Ćulum i Luis

15.

Prijetnje mi stižu i nakon što sam objavio kako je Stanišićeva kriminalna grupa, 26.08. o.g., usred dana (u 12 časova i 15 minuta) fizički napala bračni par L.D. i O.S., što je policija, preciznije, inspektor Dragan Malić pokušao da zataška.


16.

Uopšte neću navoditi imena tih teško intelektualno osakaćenih insekata, pripadnika banditske vojske antinarodnog Režima, jer je riječ o protuvama, šljamu i ološu kojeg se niti plašim niti me mogu spriječiti da nastavim da objavljujem čvrste veze vrha Dodikovog režima sa pripadnicima Podzemlja.   


17.

Naravno, sve prijetnje sam arhivirao, u svoju, sada već ogromnu, kolekciju gnusoba koje me pokušavaju lišiti života, što su, odreda, pod zaštitom ili Dodika ili Lukača, koje direktno smatram odgovornim za ugrožavanje moje fizičke i svake druge bezbjednosti. (nastaviće se)